Nagellak

Swatch: Orly – Luxe

Jullie zagen deze lak al voorbij komen tussen mijn favorieten van Augstus. Ik heb zelden een favoriete nagellak, maar ik moet zeggen dat Luxe mijn hart veroverd heeft. Zoals jullie misschien wel weten ben ik gek op metallic nagellakjes. Eerder rekende ik China Glaze Millennium en 2030 tot mijn favorieten, maar sinds de release van de Orly Foil FX-collectie zijn die van hun toppositie verstoten. Uit deze collectie heb ik jullie eerder het zilveren lakje, Shine, laten zien. Vandaag is het tijd voor Luxe!

Is hij niet prachtig! Dit is zo’n lakje waar ik uren naar kan staren. Als ik ‘m op heb blijf ik naar mijn vingers kijken en het is ook echt zo’n lakje dat mensen opvalt. Hij is wat mij betreft uniek, omdat hij zo ontzettend metallic is en nog net geen folie-effect geeft. Volgens mij was de Foil FX-lijn een beetje bedoeld als Minx-nagels-in-een-flesje. Dat is natuurlijk moeilijk te evenaren, maar het komt in elk geval goed in de buurt.

De kleur vind ik erg mooi en draagbaar. Sommige gouden lakjes kunnen erg warm zijn, en hoewel ik dol ben op gouden lakjes, merk ik dat ik warme goudtinten niet zo snel draag. Door de koele ondertoon van Luxe kan hij eigenlijk overal bij. Vooral meiden met een lichte huid zullen deze lak draagbaar vinden, maar ik vind dat eigenlijk iedereen deze kan hebben.

Ik ben niet alleen dol op de kleur, maar hij is vooral erg makkelijk om even snel op te doen. Hij droogt uit zichzelf redelijk snel, maar met een sneldrogende topcoat zoals Seche Vite kan je binnen no-time hiermee de deur uit. De houdbaarheid op zichzelf is helaas niet al te best, maar met een goede base- en topcoat blijft hij makkelijk 4 dagen netjes. De dekking is indrukwekkend, want na twee laagjes heeft hij het perfecte metallic-effect bereikt. Heerlijk toch?

Orly Luxe is inmiddels één van mijn favoriete nagellakjes. Hij is makkelijk aan te brengen, het is een aandachttrekker en hij pas eigenlijk overal bij. Ideaal!

De Orly Foil FX-collectie is te koop bij onder andere Transdesign en kost daar $6.00. De onlangs vernieuwde Nederlandse webshop Boozyshop heeft ook de Orly Foil FX-lakjes in het assortiment en ze kosten daar € 9,95

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. booaaahhh nicceeeee~ <3

  vind em echt supervet 😀

 2. Wat een beauty! ik zoek nog steeds de perfecte goudkleurige lak en dit lijkt er al behoorlijk op 😀

 3. Wauw! Echt zo'n feestkleur 😀

 4. Awesome, I <3 it 😀

  x Martine

 5. Hij is erg mooi, gaaf!

 6. erg mooi kleurtje !!!!

 7. hele mooie kleur! 🙂 😛

 8. Niet helemaal mijn stijl voor door de weeks, maar voor een feestje is ie heeeel gaaf! :mrgreen:

 9. Ziet er mooi uit! 😀

 10. Esther zegt:

  echt een mooie kleur. Leuk voor een feestje 🙂 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.