Make-up

88 Palette

Jeej! Ik heb eindelijk het 88 Palette in mijn bezit. Hij stond al tijden op mijn wishlist, maar het kwam er telkens maar niet van. Een paar weken geleden besloot ik hem dan toch te bestellen en hij kwam vorige week eindelijk binnen! Hier is hij dan:

88 Palette

88 Palette

Jullie hebben natuurlijk dit palette op vele beautyblogs voorbij zien komen, dus jullie zullen ‘m vast wel kennen. Dit is overigens de matte versie. Het stond niet heel duidelijk in de advertentie, dus ik wist het niet zeker. Ik heb niet echt speciale plannen met dit palette, maar het is wel fijn om gewoon ontzettend veel kleuren oogschaduw te hebben. Soms wil ik een look maken, en merk ik dat ik soms kleuren te kort kom. Ook gebruiken veel YouTube-guru’s het 88 Palette voor hun looks, dus leek het me handig om ‘m te hebben.

Ik was ontzettend blij dat hij heel was aangekomen! Soms hoor je van die horrorverhalen dat een oogschaduw was gebroken en dat de rest van het palette er helemaal onder zat, maar bij mij was alles gelukkig heel gebleven. De eBay-verkoper had ‘m ook heel stevig ingepakt. Het palette was gewikkeld in bubbetjesplastic en zat tussen twee hele dikke stukken piepschuim van elk 20cm dik. Hij was dus goed beschermd. Super!

Voor het palette heb ik uiteindelijk iets van €8,00 betaald, inclusief verzenden. Volgens mij was het palette €1,00 en kostte het verzenden €7,00. Goede deal dus! De eBay-verkoper heeft nog meer van ditsoort palettes te koop, dus als ik er weer eentje wil ga ik ‘m zeker daar bestellen.

21 Comments

 • Reply
  Diede
  11 augustus 2010 at 10:20

  Hoe kan dat zo goedkoop zijn 😯

  • Reply
   Charlotte
   11 augustus 2010 at 11:00

   Massaproductie, denk ik. Die palettes worden in zulke enorme aantallen aangeboden en verkocht, dus daardoor kan het gewoon heel goedkoop. Dit is trouwens ook hetzelfde palette als die van Coastal Scents!

 • Reply
  Tasja
  11 augustus 2010 at 10:49

  Oh dat is een supertip!

  Ik wilde er ook altijd eentje hebben, maar altijd lui geweest om echt eentje te zoeken xD

  Ik heb wel een vraag echter.. omdat hij zo goedkoop is vraag ik me af of het product eigenlijk wel helemaal betrouwbaar is (of er geen parabenen of andere schadelijke stoffen enz in zitten)? Ik wil em namelijk op dagelijkse basis gebruiken.

  • Reply
   Charlotte
   11 augustus 2010 at 09:29

   Deze is hetzelfde als van Coastal Scents, dus ik denk dat het prima in orde is 🙂

 • Reply
  Aranka
  11 augustus 2010 at 11:52

  Wauw! 1 euro! Dat doe je goed, ik durf nooit zo goed op eBay te bestellen, ik weet niet waarom. Maar dat zou me wel heel wat geld besparen! Prachtig pallet trouwens!

  • Reply
   Charlotte
   11 augustus 2010 at 12:00

   Is niet eng hoor! Gewoon met PayPal betalen, dan ben je altijd beschermd tegen oplichters en kan je je geld terugkrijgen als er wat misgaat 🙂 Bij mij is het tot nu toe *klop klop* altijd goed gegaan!

   • Reply
    Aranka
    11 augustus 2010 at 12:24

    Ik heb ook geen paypal, maar daar ga ik me dan maar eens in verdiepen! Het zal wel niet zo moeilijk zijn

 • Reply
  Lisa
  11 augustus 2010 at 12:03

  Die palettes zien er altijd heel mooi uit!

  En hij was echt goedkoop zeg:O. Op boozyshop worden ze gewoon voor meer dan het dubbele verkocht!

 • Reply
  Loeder
  11 augustus 2010 at 13:20

  wow dat is echt geen geld, hij is leuk!

 • Reply
  Milou
  11 augustus 2010 at 13:21

  Das inderdaad niet duur! Ga zeker eens bij die verkoper kijken.

 • Reply
  Malikaaa
  11 augustus 2010 at 13:31

  Ik heb net gekeken en die verkoper is echt goedkoop!Ga er zeker bestellen!Hoelang moest je trouwens wachten tot je het in huis had?

  • Reply
   Charlotte
   11 augustus 2010 at 13:54

   Ik weet het niet precies meer, maar het was volgens mij iets van twee weken. Het was wel de dag dat ik het bestelde meteen op de post gedaan, dus dat was snel. Het verzenden vanuit Azië duurt gewoon vrij lang. Kan ook komen doordat het een paar straten verder bezorgd bleek te zijn, maar dat was de schuld van TNT :S

 • Reply
  Marleen
  11 augustus 2010 at 13:58

  goede deal! ik twijfel ook al een tijdje of ik zo'n palette wil maar ik draag eigenlijk nooit oogschaduw omdat ik nooit tijd heb om het op te doen. 😛 hmm..

 • Reply
  Sharon
  11 augustus 2010 at 14:34

  Ik denk dat als ik zo'n palette koop, dat ik toch wel voor CS of Boozyshop ga, want dan weet ik zeker dat het goed zit. Heb wel eens een palette gehad via Ebay die niet geweldig was, dus ik vind het dan wel zonde van het geld. Maar mooi palette!

  • Reply
   Charlotte
   11 augustus 2010 at 16:50

   Ik snap wat je bedoelt, maar aangezien dit palette er exact hetzelfde uitzag (en hetzelfde is) als die van CS durfde ik het wel aan 😉

 • Reply
  Lara
  11 augustus 2010 at 15:10

  Mooi pallete, en super goed goedkoop! denk dat ik ook maar eens even op ebay ga rondkijken :mrgreen:

 • Reply
  Martine
  12 augustus 2010 at 14:09

  Waauw dat is cheap :O Die ga ik zeker onthouden, want ik wil ook nog graag de matte versie (heb nu shimmer) 😛

  Maar dit is toch niet dezelfde als CS? Want die heeft in het midden toch zo'n inham van de sluiting? En zaten er echt stukken piepschuim van 20 cm bij :O Dan was dat pakket ruim 45 cm breed :O Dat is dík 😛

  x Martine

 • Reply
  Esther
  13 augustus 2010 at 12:53

  Ik heb mn shimmer palette van ebay. Snap niet ik mijn matte ooit via coastal scents besteld heb voor ehm, 25 euro/verzendkosten nog erbij terwijl ik deze voor 9 euro in totaal had. Belachelijk!

 • Reply
  Sanne
  16 augustus 2010 at 19:17

  hihi ik heb eindelijk mijn ouders zover gekregen dat ik via ebay mag bestellen, dus vanavond ga ik 'm ook bestellen! alleen dan in warm 🙂

 • Reply
  Fleur
  25 september 2010 at 23:15

  Ik heb hem nu ook besteld bij de zelfde verkoper,

  bij mij stond erbij:

  het kan 1 tot 4 weken duren.

  dus dan weet je dat! 🙂

 • Reply
  Elijah Hevia
  15 juli 2011 at 22:05

  Glad I stumbled upon your site, It has been very intersting listening to everyone’s point of view… thank you!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.