Shoppen! Video's

Video: Shoplog Nagellak + Nagelverzorging (eBay & Etos)

Ik kan altijd ontzettend blij worden van nieuwe nagellak en al helemaal als ik een bestelling van eBay vol met interessante nagellakken binnen krijg. Ik kon niet wachten om het met jullie te delen, dus ik heb meteen een shoplog opgenomen! En nu nog kiezen welke nagellak ik als eerste ga dragen….

Genoemde nagellak:

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

10 Comments

 • Reply
  Iffy | DiaryOfAMUA
  31 juli 2015 at 01:28

  Super leuk dat je ook de linkjes erbij hebt gezet! Ik ga gelijk even kijken

  XO

 • Reply
  Yvonne
  31 juli 2015 at 08:21

  Ik heb pas nog een heleboel lakjes weggegooid. Het waren er zoveel en de meeste kleuren draag ik hooguit een paar keer, daarna staan ze oud te worden omdat er elke keer weer prachtige nieuwe kleuren uitkomen (en die ik dan weer koop). 🙂 Tegenwoordig ben ik kritischer: zowel de kleur moet écht mooi zijn én de lak moet fijn lakken én het moet goed blijven zitten. Zo niet, weg ermee. De meeste lakken die ik nu nog heb zijn dan ook van Essie. 🙂

  • Reply
   Charlotte
   31 juli 2015 at 13:27

   Ja, dat merk ik zelf ook wel! Vroeger wat ik wat experimenteler met kleuren, maar ik weet gewoon dat ik bepaalde kleuren veel liever draag, dus kies ik gewoon voor kleuren die ik écht wil, niet om zomaar te experimenteren 🙂

 • Reply
  Nicole
  31 juli 2015 at 11:27

  Oeh wat een mooie lakjes. Door deze video kreeg ik zin om te ebayen en heb ik een hoop spullen besteld haha, oeps.

 • Reply
  Irina
  31 juli 2015 at 11:42

  Ik ben heel erg benieuwd naar de Orly Epix lakjes!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  31 juli 2015 at 12:14

  lol, way to butcher that product name, dude 😉 Ben heel benieuwd naar je review over die top coat. Wat is dat koraalroze lakje mooi zeg, waaaauw. Naar de Nail Revive ben ik ook wel benieuwd. Goed dat er geen formaldehyde inzit, kan alleen maar een bonus zijn.

 • Reply
  Josanne
  31 juli 2015 at 21:00

  Mooi spul!

 • Reply
  Linda
  1 augustus 2015 at 22:27

  De Duri gebruik ik al heel erg lang en is super fijn spul, mijn nagels zijn er heel erg van opgeknapt en ik heb al heel wat flesjes leeg gemaakt. Wat een mooie kleuren lak zeg….

 • Reply
  Kelly - Pluiskonijn.nl
  2 augustus 2015 at 07:59

  Prachtige kleuren allemaal! Ik ben ook zo dol op een mooi kleurtje op mijn nagels, ik word al blij als ik dan naar mijn eigen handen kijk!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.