Nagellak

Swatch: Catrice – Snow Motion

Ik heb het idee dat witte nagellakken de afgelopen jaren een stuk meer populair zijn geworden. Dat zal wel te maken hebben met de huidige populairiteit van nail-art, want witte nagellak is bij nail-art een absolute must-have! Helaas zijn fijne witte nagellakken vrij moeilijk in de Nederlandse winkels te vinden, maar in het vernieuwde assortiment van Catrice dook opeens een wit crème-lakje op met de naam Snow Motion. Zou dit een fijne zijn?

Het nadeel van witte lakken (en andere lichte kleuren) is dat ze slecht dekken. Vaak zijn ze vrij transparant en zijn ze ook nog eens behoorlijk streperig. Ik kan niet zeggen dat Snow Motion hèt perfecte witte lakje is, maar hij lakt in elk geval prima. Ook deze witte lak was niet extreem dekkend en had drie laagjes nodig, maar ik merkte wel dat hij niet echt streperig was. Bovendien kan je vrij dunne laagjes gebruiken, dus hij is ook nog eens redelijk snel droog.

Zoals ik al zei is witte nagellak vooral erg handig om bij nail-art te gebruiken, maar ik vind deze kleur eigenlijk ook best leuk al ‘gewone’ nagellak. Zorg er wel voor dat je je nagels netjes lakt en dat de kleur mooi dekkend is, anders kan het rommelig staan. Vooral bij korte nagels kan het erg leuk zijn! Durf jij het aan?

Catrice Snow Motion kost €2,49 en is te koop bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

32 reacties

 1. Denk dat ik hem ook ga kopen, want op witte nagels kan je echt met elke kleur een nail art maken. Heel erg mooi!

  Liefs,
  Senna.

 2. Leuk lakje!
  Ik wil hem ook, maar elke keer als ik bij de Kruidvat kom is ie uitverkocht haha!

 3. Mooi gelakt zeg! Maar zelf vind ik witte nagellak niks..

 4. Ik vind hem heel mooi! Zelf heb ik momenteel geen witte lakjes in m’n stash. Vroeger had ik altijd het idee dat het net leek alsof je tipex (ik weet niet hoe jullie dat in Nederland zeggen) op je nagels had. Maar als je mooi lakt, ziet het er echt geweldig uit!

 5. Ilse zegt:

  Ik vond zelf snow motion heel erg tegenvallen, die van mij duurde juist echt heel lang om te drogen! Ik overweeg al heel lang Alpine Snow van OPI maar ik vind dat weer zo duur voor wit.. En daar hoor ik ook hele gemixte dingen over.

 6. chantal zegt:

  Ik heb deze lak ook laatst gekocht, toevallig heb ‘k m nu ook op mn nagels zitten! ik vind wit echt super leuk, lekker zomers!

 7. Mooi wit lakje. Ik vind witte lak om gewoon te dragen, niet helemaal mijn ding. Ik zie er liever een leuke nailart over!

 8. Echt een mooi lakje ik ga hem denk ik ook nog kopen 🙂

 9. Witte nagellak is niks voor mij! Wel een leuk artikel!

 10. Mooi wit lakje, denk dat ik deze aan mijn stash ga toevoegen

 11. Evelien zegt:

  Die is mooi! Ik had al een witte van de Etos, maar die dekt niet goed en is idd streperig, dus misschien ga ik deze ook wel kopen. 😀

 12. Mooi wit is niet lelijk!! best een tof kleurtje! En wat heb jij mooie nagels!!

 13. Ik heb ‘m ook en ik gebruik ‘m graag voor newspaper nailart of een french. Hij is heel fijn in het lakken en niet streperig en dat vond ik echt verbazingwekkend.

 14. Mooi lakje, die is het zeker waard om even te gaan kijken.

 15. wow, hij ziet er mooi uit zeg, vergeleken met miss sporty ;o. Die vond ik nog al irritant lakken

 16. Romy zegt:

  ik heb hem al eens op een andere blog gezien, maar nu ben ik helemaal om. ik ga hem halen.
  liefs,
  Romy

 17. Leonie zegt:

  Leuk! 🙂 Misschien toch maar even naar de Kruidvat 😛

 18. Anna zegt:

  Sorry, ik zeg het nog een keer: wat kan jij PRACHTIG lakken.

 19. Geweldige lakje! Echt een must in iedere nagellakstash!

 20. Eigenlijk zou ik hem ook moeten kopen!

 21. Ik heb deze nagellak ook in mijn stash! Inderdaad leuk voor nailart, maar ‘gewoon’ zou ik hem niet dragen.

 22. heel mooi lakje!
  x

 23. ik heb de nagellak!! hij lakt inderdaad erg fijn.
  het is erg leuk met een zwarte crackling nagellak.

 24. Roos zegt:

  Ik had een keertje witte nagellak op en op school vroegen een paar mensen zich af of ik dat met tipex had gedaan. Ze zagen me er ook nog zo voor aan om het te doen xD maar tipex is heel slecht voor je nagels *dacht ik*

 25. Wauw super mooi!

 26. Wauw! Wel even wennen dat wit, heb het zelf dan ook nog niet gedragen.

 27. Dit lakje heb ik ook en ik heb hem al een aantal keren gedragen. Vind hem ook “gewoon” erg mooi, zonder nailart oid. ^^

 28. volgens mij is het populairder? (sorry to be picky (A))

  ook al hoor je het vast heel vaak, ik heb het het nog nooit gezegd dus: wat heb jij mooie nagels, nagelriemen en vooral lak skills! wauw! vast vaak geoefend 😉

 29. Tara zegt:

  Na vijf ‘witte’ nagellakjes gekocht te hebben ga ik denk ik dees maar eens proberen!
  Eindelijk een witte lak die wel in een keer dekt!
  Yes:D

 30. Cynthia zegt:

  Bij mij dekt ie in 2 laagjes! Yes, eindelijk een goede!

 31. Robin zegt:

  Ik gebruik al jaren de witte nagellak van La Femme.
  Kost 1.75 en dekt super goed!
  Onder andere hier verkrijgbaar:
  http://www.feestbazaar.nl/Webwinkel-Product-5827679/La-Femme-nagellak-wit.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.