Make-up

Review: The Body Shop Liquid Eyeliner

The Body Shop Liquid Eyeliner
The Body Shop Liquid Eyeliner

Naast mascara is eyeliner één van mijn meest gebruike oogmakeup-producten. Ik gebruik vaak de Fluidlines van MAC of de MAC Liquidlast Liners (die blijven echt perfect zitten!). Het probleem is dat ik beide eyeliners altijd met een los kwastje aan moet brengen, en dat is niet altijd ideaal.

Ik heb veel make-up van The Body Shop, maar de eyeliners sloeg ik eigenlijk altijd over. Ik was eerlijk gezegd een beetje bang dat ze niet zo goed zouden blijven zitten, aangezien ik niet hele goede ervaringen heb met eyeliners van andere merken dan MAC. Toen ik een keer bij TBS was viel mijn oog toch op de vloeibare eyeliners en heb ik ‘m snel op m’n hand geswatched. Ik heb het streepje toen laten zitten, en was ‘m eigenlijk een beetje vergeten totdat aan het einde van de dag mijn oog er weer op viel. Hij zat er nog! Uiteraard heb ik ‘m later gekocht en ben erg tevreden.

De eyeliner zit in een mooie elegante verpakking. Aan de onderkant van het zilveren uiteinde zit het kwastje, wat je er weer indraait. In het zwarte gedeelte zit de eyeliner zelf. Je doopt dus makkelijk met het kwastje in de eyeliner. Als je het kwastje eruit haalt voel je dat er binnenin een soort rand zit die het kwastje een beetje afveegt, waardoor je nooit teveel eyeliner op je kwastje krijgt.

TBS Liquid Eyeliner kwastje
TBS Liquid Eyeliner kwastje

Wat ik heel fijn vindt aan deze eyeliner is het ‘kwastje’. Het is namelijk niet een ‘harig’ kwastje, maar een soort hard rubberen puntje. Meer eyeliners hebben dat, maar vaak is het puntje te hard, te zacht of niet geschikt voor de substantie van de eyeliner. Maar deze is perfect! Hij is door dat harde puntje namelijk perfect om een ‘winged liner’ mee te maken, omdat je heel veel controle over het kwastje heb. Ik zal toegeven dat ik nog steeds geen ster in winged liners ben, maar met deze eyeliner gaat het steeds beter. Je kan de liner zo dik aanbrengen als je zelf wil, want je kan er makkelijk zowel een dunne lijn als een dikke lijn mee zetten.

Liquid Eyeliner Swatch
Liquid Eyeliner Swatch

Ik heb ‘m eerst in zwart genomen, maar hij is er ook in donkerbruin (die heb ik later ook nog gekocht) en een soort taupe-kleur. De substantie is totaal niet stroperig maar juist lekker dun. Dat verbaasde me wel, want dunne eyeliners zijn vaak slecht gepigmenteerd, maar dat is bij deze niet zo. De zwarte is echt pikzwart, en dekt perfect.  Zoals ik al zei blijft hij goed zitten! Hij is niet waterproof (zoals MAC Liquidlast Liners), maar hij houdt het makkelijk een dag vol. Ook is hij makkelijk te verwijderen! Met veel eyeliners moet ik nog flink boenen om ze eraf te krijgen, maar zelfs mijn facewash kan deze verwijderen.

Nadelen? Tja, die zijn er niet echt. Misschien is het enige nadeel aan deze eyeliner dat er maar 3 kleuren beschikbaar zijn, dat had beter gekund. Verder heb ik eigenlijk niks aan te merken.

Absoluut een aanrader dus! Hij is niet heel goedkoop, maar hij kost €11,00 en dat vind ik een nette prijs voor een goede eyeliner. De TBS Liquid Eyeliner is te koop bij alle filialen van The Body Shop.

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

  1. Inderdaad een nette prijs, ziet er goed uit!

  2. Ik vind zulke dingen altijd eng, geef mij maar gelliner! Maar zeker een goede prijs voor een leuk product!

  3. Klinkt aantrekkelijk! Ik was steeds op zoek naar een eyeliner, maar ik denk dat dit hem gaat worden!

  4. Lijkt me heel fijn!

  5. ik zou wel €11 neerleggen voor een goede eyeliner, ik ga maar eens lang de winkel volgende week

  6. klinkt heel goed!

  7. Ziet er goed uit! Maar ik zweer toch echt bij mijn MAC fluidline.

  8. Fantastic read love it please post more like this! Do you have a facebook page? I will follow you.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.