Nagellak

Swatch: Chanel – 517 Mistral

Chanel - 517 Mistral
Chanel - 517 Mistral

Ooit had ik mezelf voorgenomen nooit een Chanel-nagellakje te kopen, maar ik kon me vorige week toch niet inhouden. De nagenoeg uitverkochte modekleur Particulière prijkte in het Douglas-schap en ik kon ‘m niet laten staat. Even later had ik mijn eerste Chanel-lakje gekocht! Een tijdje geleden zag ik swatches van de nieuwe zomercollectie van Chanel, Les Pop-up de Chanel, en toen ik Mistral zag wist ik dat ik ‘m moest hebben. Het is echt de perfecte kleur roze met een prachtige subtiele shimmer. Ik wist dat de collectie eind april uit zou komen, dus de afgelopen paar weken ben ik letterlijk elke dag bij een DA, Douglas of Ici Paris binnengelopen, en toen ik vandaag weer ging kijken stond hij daar!

Mistral is een prachtige zachtroze kleur met een hele subtiele shimmer. De shimmer is op de foto niet duidelijk, maar in het zonlicht kan je ‘m redelijk goed zien. Het kwastje is prima, en hij dekt na 2 laagjes. Aangezien de Chanel-lakjes vrij prijzig zijn verwacht je natuurlijk bijna perfectie, maar ik zal eerlijk zijn dat de kwaliteit van deze nagellak niet veel beter is dan bijvoorbeeld China Glaze. Maar de kleur is geweldig, dus het maakt me eigenlijk niet zoveel uit. Ik heb hem sinds vandaag, dus ik kan nog niet veel zeggen over de houdbaarheid, maar ik blijf ‘m de komende dagen dragen en dan zullen we zien.

In deze collectie zit een turqoise lakje wat waarschijnlijk ook razend populair zal worden en dé modekleur van de zomer zal zijn, en dat is Nouvelle Vague. China Glaze For Audrey (die ik hier heb laten zien) is een prachtige dupe voor deze kleur en is dus een prima vervanger!

Les Pop-up de Chanel ligt nu in de winkel. Wees er snel bij want de nagellakjes zijn altijd razendsnel uitverkocht! De nagellak kost €21,50 per stuk.

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Super mooie kleur!
  Echt zo’n roze om verliefd op te worden
  😉

 2. Oh echt een super mooie kleur nagellak.

 3. Aranka zegt:

  Ik heb hem vandaag gekocht!

  Hij is heel stroperig en zitten allemaal belletjes in.

  Ik vind het echt jammer

  1. Belletjes kunnen veroorzaakt worden door vantevoren te schudden. Niet doen dus! Misschien 'm verdunnen met een beetje nagellakverdunner? Of ermee teruggaan, want dat moet natuurlijk niet met zo'n dure nagellak… 🙁

 4. T. van Meer zegt:

  Waar kan ik hem nog vinden? Heb hem van een vriendin geleend en ben op zoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.