Nagellak

Swatch: Essence – Rock ‘n Roll

Essence - Rock 'n Roll
Essence - Rock 'n Roll

Na de dure uitspatting van gisteren laat ik jullie vandaag een zéér budget-proof lakje zien. Ik koop de laatste tijd eigenlijk nooit meer nagellak van Essence, omdat ik ze meestal niet heel goed vind, maar een tijdje geleden heb ik toch maar deze kleur meegenomen.

Veel merken doen mee met de metallic-nagellaktrend, en uiteraard doet Essence vrolijk mee. Toen ik deze lak kocht hoopte ik eigenlijk dat hij een beetje in de buurt zou komen met de Foil FX-collectie van Orly. Om eerlijk te zijn vind ik de lakjes de Orly mooier, maar ik was ook aangenaam verrast door de kwaliteit van deze nagellak. De glitter is super compact en hij was na 2 laagjes helemaal dekkend! De samenstelling is fijn, het kwastje werkt prima, en het beste van alles: hij is slechts €1,59. Da’s een prima prijsje voor een leuk lakje!

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Tof prijsje, maar niet helemaal mijn kleur.

  2. Ik vind het een heel mooi kleurtje!
    Doet me aan de feestdagen denken 🙂

  3. Ik heb deze ook (gebruik alleen nog meer laagjes) en het is één van mijn lievelings-nagellakjes op dit moment! Het is mijn Lady Gaga-nagellakje 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.