Nagellak

Swatch: Catrice – London’s Weather Forecast

Catrice - London Weather Forecast

Catrice - London's Weather Forecast

Het weer van de afgelopen paar dagen is behoorlijk druilerig, dus vandaag een toepasselijk lakje. London’s Weather Forecast was me eigenlijk helemaal niet opgevallen tussen de andere Catrice-nagellak, maar toen hij in het schap stond zag hij er toch erg leuk uit!

Ik had verwacht dat hij ‘gewoon’ donkergrijs zou zijn, maar toen ik ‘m opdeed werd duidelijk dat hij heel veel blauw ondertonen heeft waardoor het meer grijs-blauw is. Ook zit hier piepkleine zilveren shimmer in (is op deze foto niet goed te zien). Ik vind ‘m echt ontzettend mooi en heb nog nooit zo’n kleur nagellak gezien. Dit is trouwens twee laagjes.

Catrice is te koop bij de grotere filialen van Kruidvat en Trekpleister en deze nagellak kost €2,49. Omdat deze collectie nog heel nieuw is, zijn de lakjes op veel plaatsen uitverkocht. Geen zorgen, de collectie is permanent, en wordt dus constant bijgevuld.

9 Comments

 • Reply
  Kira
  3 mei 2010 at 14:30

  Die heb ik ook, super mooi lakje 🙂

 • Reply
  Laura
  3 mei 2010 at 14:35

  tja.. ik heb hem ook. maar vind er niet veel aan. Juist door dat blauwe..

 • Reply
  Willemijn
  5 mei 2010 at 18:52

  Ik heb ‘m ook, maar vind ‘m helemaal niet zo mooi! 🙁

 • Reply
  vera
  5 juni 2010 at 15:54

  ik heb hem vandaag gekocht

  ga hem zo testen maar ziet er goed uit

 • Reply
  Renske
  5 oktober 2010 at 15:19

  Ik heb deze vorige week gekocht en bij mij is hij echt niet zo blauw.

  Groetjes, Renske

 • Reply
  Lizet
  19 oktober 2010 at 15:47

  Ik heb hem ook samen met from dusk ro dawn, wat een modderbruine kleur is. Ik heb London’s weather.. nog niet uitgeprobeerd op mijn nagels, ga ik zo doen denk ik.. maar wel op een papier en daar is hij echt grijs-grijs. Heel anders dan op de foto bij jou. Zo raar.

 • Reply
  Brigitte
  18 februari 2011 at 20:02

  Het is op zich een mooie kleur alleen ik vind het heel moeilijk om mijn nagels mooi te lakken met deze lak.

 • Reply
  Elise
  26 maart 2011 at 14:34

  Toffe kleur! Ik heb gister “sold out forever” en “Clay-Ton, my Hero” gekocht! Was hiervoor chanel verslaafd, maar heb de jade van chanel niet kunnen bemachtigen 🙁 sold out is een perfecte knock off! En met de chanel top coat heb ik toch dat chanel gevoel 😉 haha
  Ook heb ik “coral’s enchanted garden” van catrice, die ga ik morgen uitproberen, ben benieuwd!

 • Reply
  Elisa
  19 mei 2011 at 19:21

  Heb ook 'Londen's weather forecast' al een tijdje.
  Ik vind 'm wel leuk , maar in het echt is ie wel minder blauw (of toch in mijn geval) 🙂
  Ik heb ook onlangs 'Sold Out Forever' gekocht,en 'Glamourama' (lim. edit.)
  Ook een aanrader is 'Meet me at Coral Island' 🙂

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.