Nagellak

Swatches: OPI Brazil-collectie – Deel 1

Het lijkt op dit moment alsof het klimaat in herfst-modus is blijven hangen en we de winter gewoon overslaan, maar het begint al tijd te worden voor de lente-collecties van 2014! Yep, de tijd gaat snel. Voor het voorjaar heeft OPI de Brazil-collectie in de planning staan, een bonte serie van felgekleurde lakken, afgewisseld met wat rustigere tinten. Er zitten maar liefst 12 lakken in de collectie, dus ik verdeel ze even in twee artikelen. Vandaag de eerste helft, de felle kleuren!

Laten we meteen maar met mijn favoriet beginnen, I Just Can’t Cope-acabana. Geel! Als je me wat langer volgt weet je vast wel dat geel één van mijn favoriete zomerkleuren is. Geel is een lastige kleur om te fabriceren voor veel merken, maar OPI heeft het goed gedaan. Deze tint lakt soepel, egaal en is na twee laagjes perfect dekkend. Deze ga ik deze zomer veel dragen!

Where Did Suzi’s Man-go? is een medium oranje tint. Deze doet me heel erg aan Chanel June denken! Voor het mooie vind ik deze iets te donker, maar het is wel een interessante kleur. Wederom keurig dekkend in twee laagjes.

Toucan Do It If You Try is een koraaltint die vooral heel erg naar oranje neigt. Dit wordt echt één van de trends van het voorjaar. Persoonlijk heb ik liever tinten die iets meer roze bevatten, maar ach. Met deze tint zit je komende zomer in elk geval goed!

Live.Love.Carnival is een felle koraaltint die echt heel vrolijk is! Hij is een beetje vurig, dat is erg leuk voor de verandering. Ik denk dat ik deze maar eens met een leuke topcoat ga combineren.

Kiss Me I’m Brazilian is nog een favoriet en die heb ik stiekem al heel wat de afgelopen weken gedragen. Het is een mooie warme tint roze die geweldig lakt. Twee laagjes en hij zit er keurig op.

Als laatste lak voor vandaag: AmazON… AmazOFF. Deze vind ik echt helemaal niks. De kleur vind ik niet zo mooi en ietwat gedateerd, en bovendien lakt hij totaal niet prettig. Hij is een beetje te dun en daardoor niet mooi dekkend. Bovendien lakt hij niet netjes. OPI heeft vaak genoeg prachtige donkergroene tinten in de collectie, maar dit is geen topper.

Overall vind ik dit deel van de collectie erg geslaagd, met name I Just Can’t Cope-acabana, Kiss Me I’m Brazilian en Where Did Suzi’s Man-go. Dat zijn echt van die kleuren die ik zelf in het voorjaar zou dragen en waar ik helemaal vrolijk van wordt. De kwaliteit is zoals ik van OPI gewend ben erg goed. De meeste lakken zijn perfect dekkend in twee laagjes en ze blijven met gemak een dag of 3-4 zonder enige beschadiging zitten. Volgende week zal ik jullie de andere helft van de collectie laten zien. Die zijn totaal anders en een stuk rustiger. De Brazil-collectie zal vanaf deze maand te koop zijn, dus hij zal rond deze periode in de winkels verschijnen.

De OPI Brazil-collectie is tijdelijk verkrijgbaar en de lakken kosten €14,25 per stuk. Kijk voor de verkooppunten op de site van OPI.

Dit vind je misschien ook leuk...

32 reacties

 1. Jaa! Deze heb ik gezien. Ontzettend leuke kleurtjes voor het voorjaar en de zomer. Heel gaaf!

 2. Erg mooie swatches weer!

 3. Mooie swatches! Er zitten echt leuke leuke kleuren tussen.

 4. WAUW die gele staat je echt zoo mooi!! 😀

 5. Wat een mooie kleuren! Krijg nu echt zin in het voorjaar! 😀

 6. Live.Love.Carnival vind ik echt suuuperleuk voor de lente en de zomer. Deze hele collectie vind ik eigenlijk wel leuk 🙂

 7. Woow, prachtige lakjes zeg! Ik ga sparen en ze aanschaffen.

 8. super vrolijke lakjes 😀

 9. Prachtige swatches! Ik vind deze collectie echt heel mooi, veel bruikbare kleuren. Lekker fel voor deze zomer ^^

 10. Ik vind de kleurtjes erg mooi

 11. Mooie kleuren!

 12. Die roze is echt prachtig.
  Liefs, xxx

 13. De gele vind ik erg mooi! Lekker fel!

 14. Ik vind ze allemaal enorm mooi zeg! 🙂

 15. Die gele is zó gaaf! Die staat bij mij klaar om de volgende bestel ronde mee te gaan. Een prachtige zomer kleur!

 16. Wauw, prachtige kleurtjes! De laatste 2 vind ik het mooiste, maar die gele is ook echt supertof!

 17. Die ‘Toucan Do It If You Try’ lijkt me zo’n leuke kleur.

 18. ik vind deze collectie echt geweldig!

 19. Charlotte zegt:

  Je nagels zijn prachtig! Hoe goed ik die van mij ook verzorg, ze willen maar niet groeien 🙁 Ik denk dat ze nood hebben aan de zon!

 20. Ik vind juist je laatste lak het leukst haha!

 21. Leuke, vrolijke tinten!

 22. Ik vind geel ook geweldig en ga die ook zeker kopen!!

 23. Prachtige lakjes! Zo vrolijke kleurtjes 🙂

 24. Wauw wat een mooie lakjes zeg, helemaal zin aan de lente/zomer!

 25. supermooie lakjes!

 26. Ooh die gele is zo mooi 😀 x

 27. Ik vind deze collectie super!! Mooie kleuren en namen 🙂

 28. Leuke collectie dit! Mooie swatches ook !!

 29. Ik vind het mooie kleurtjes! Maar niet heel bijzonder.

 30. I Just Can’t Cope-acabana en Live.Love.Carnival zijn voor mij de toppers in deze collectie! 🙂

 31. Grappig, ik vind AmazON juist erg mooi.
  Vond hem prima lakken, maar het is inderdaad meer een crelly (tussen een jelly en een cream in), waardoor hij wat dunner is dan een echte cream, maar ik kreeg hem in 2 dunne laagjes prima dekkend op mijn nagels.

  I just can’t Cope-Acabana is voor mij wel echt de ster van deze, redelijk saaie en voorspelbare, collectie.
  Die spat echt van mijn nagels <3

 32. renoeka zegt:

  Moooooii

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.