Budget Nagellak

Swatch: Essence – Only Purple Matters (Nail Art Special Effect Topper)

Essence heeft tussen de gewone serie nagellakken genoeg leuke kleuren zitten, maar ik blijf altijd groot fan van de Nail Art Special Effect Toppers. Ik blijf Hello Holo fantastisch vinden (hij zit toevallig op dit moment op mijn teennagels!), maar die is helaas uit het assortiment, omdat de serie Nail Art Special Effect Toppers vaak vernieuwd wordt. Een nieuwe kleur in het vernieuwde assortiment is Only Purple Matters. In eerste instantie misschien niet een echte eyecatcher, maar hij blijkt verrassend mooi te zijn!

Only Purple Matters is niet alleen paars, maar heeft wat grovere donkerroze glitters in combinatie met fijne paarse glitter. Leuk, ik houd van deze kleurencombinatie! Zoals de naam ‘Nail Art Special Effect Topper’ al zegt, zijn deze lakken bedoeld om over een andere nagellak aan te brengen. Je kunt uiteraard eindeloos combineren, maar voor deze foto’s heb ik ‘m over een zwarte lak aangebracht, zodat het werkelijke effect goed te zien is.

Wat je op bovenstaande foto’s ziet is slechts één laagje Only Purple Matters over een zwarte nagellak heen. Wow, wat een dekkend resultaat! Dat had ik echt niet verwacht, vooral omdat deze topcoats vaak vrij transparant zijn. Ik vind het effect erg gaaf en uniek!

Vervolgens heb ik ook nog een tweede laag aangebracht. Het effect is mooi maar over een zwarte nagellak vind ik één laagje eigenlijk wel genoeg. Je ziet hier ook meteen hoe dekkend hij kan worden. Als je alleen Only Purple Matters zou dragen, zou je ‘m waarschijnlijk met 2-3 laagjes helemaal dekkend kunnen krijgen.

Het viel me bij Kruidvat op dat er inmiddels een paar kleuren Nail Art Special Effect Toppers naar het ‘gewone’ schap zijn verplaats, wat betekent dat ze op veel meer plekken verkrijgbaar zijn. Ik weet het niet meer helemaal zeker, maar volgens mij staat Only Purple Matters nog steeds in het extra Nail Art-schap, wat betekent dat hij alleen verkrijgbaar is bij grote filialen met een extra Essence Nail Art-schap.

Essence Only Purple Matters kost €1,89 en maakt deel uit van het vernieuwde vaste assortiment van Essence. Essence is verkrijgbaar bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

42 reacties

 1. Super leuk!

 2. ik heb ‘m zelf ook al een tijdje, hij is zo pretty! ook als glitter gradient nailart op de tips :3

 3. Wat een mooi lakje!

 4. Wat een leuk kleurtje! Echt heel erg mooi 🙂

 5. Ik stond nog voor het schap te twijfelen, maar had hem niet meegenomen. Nu heb ik spijt! Wauw, wat een mooie topcoat! Gelukkig zit hij voorlopig nog in het assortiment (:

 6. Wat een gave special effect lak van essence, geweldige kleur!

 7. Wauw, prachtig!

 8. Ik zat hier laatst nog naar te kijken toen ik in de kruidvat was! Echt een super mooie lakje! 🙂

 9. Gorgeous!

 10. Wow wat een mooie lak!

 11. Oh wauw, mooie topper!

 12. Ik heb deze ook en ik had hem mooi verwacht, maar hij is echt geweldig!

 13. Wow, ze hadden ‘m beter purple universe kunnen noemen. Het effect heeft wel wat weg van de melkweg 🙂

 14. Wat een super mooi lakje. Helelmaal voor het aankomende seizoen.

 15. Paars is dan niet echt mijn kleur, maar ik vind hem wel echt heel leuk! en apart!

 16. Oeh ik weet al welke ik op mijn nagels ga dragen met kerst!

 17. Mooi is dit lakje he! Draag hem zelf ‘los’ met drie laagjes 🙂
  Bij ‘mijn’ Kruidvat stond deze inderdaad in het extra vak..!

 18. Mooi met een zwarte lak eronder’

 19. Mooi effect over een zwart lakje! Ik heb hem ook en hij is echt geweldig 🙂

 20. Ik vind het een hele mooie glitter nagellak, maar zou ‘m zelf niet zo snel dragen.

 21. Oeh heel mooi, likey likey a lot!

 22. Wat een gaaf effect!! Het is op zichzelf al bijna een volwaardig lakje als ik het zo zie 😀

 23. wat een tof effect!

 24. Wauw zo gorgeous erg mooi!:D

 25. Wauw, wat een gaaf lakje! Ik had niet verwacht dat de dekking zo goed zou zijn.

 26. Ik hou niet van paars, maar ik ben WEL een sucker voor glitter dus miiiisschien ga ik deze wel halen!

 27. Wat een gaaf lakje!

 28. Prachtig lakje!

 29. Wauw, wat een prachtig lakje!

 30. Ik vind ‘m prachtig!

 31. Hij is erg gaaf!!

 32. Oh, this one is super pretty!

 33. Wat een toffe ’topcoat’!

 34. Bij het persbericht vond ik hem er niet bijzonder uitzien, maar dat neem ik bijdeze terug. Wat ’n toffe ’topcoat.

 35. Rianne zegt:

  Super mooi lakje! Heb ‘m vanmiddag gekocht. Ik vind van de Special Effect Topper “Holo Topping Please” van Essence ook heel erg mooi. Ik heb al verschillende keren gekeken bij kruidvat, maar niet te vinden. Is deze soms uit het assortiment?

 36. Prachtige combinatie! Heel leuke nagellak.

 37. Ik vind het heel mooi! Denk ook een leuke glitter voor alleen aan de tip!

 38. Wat een mooi lakje! Hij dekt ook best wel goed 🙂

 39. Oeh, dit is wel een erg mooi glitterkleurtje… Zo over een zwarte nagellak vind ik m wel heel mooi staan eigenlijk

 40. Oh wauw, deze is echt prachtig!

 41. Omg. I need this in my life haha heel mooi

  XO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.