Nagellak

Swatch: Essie – Sew Psyched

Ik ben dol op Essie-lakjes. De kwaliteit van de nagellakken is altijd goed, ze blijven perfect zitten en er zijn mooie kleuren verkrijgbaar. Ook in de herfstcollectie Fall Into Fashion zaten mooie lakjes, maar er was één lakje dat er voor mij uitsprong. Dat lakje was Sew Psyched, een mooie groene kleur. Zoals jullie eerder konden lezen zijn leger-kleuren perfect voor deze herfst, dus met Sew Pyched ben je helemaal in stijl!

Ik had eigenlijk verwacht dat Sew Psyched een beetje in de buurt kwam van Pieces It’s A Camouflage, maar toen ik hem ging swatchen bleken ze erg van elkaar te verschillen. Sew Psyched is een beetje een stoffige kleur legergroen met een drupje blauw. In het flesje is een klein beetje shimmer te zien, maar zodra je de lak op je nagels hebt aangebracht is hij nergens te bekennen. Net als andere Essie-lakjes is deze lak fijn om aan te brengen, twee laagjes is genoeg en hij droogt vrij snel. Ook het kwastje is fijn waardoor je makkelijk netjes kan lakken.

Groene nagellak is al weer een tijdje erg hip in beauty-land, maar ik merk dat ik zelf weinig groentinten draag. Naast Pieces It’s A Camouflage is dit één van de weinige groene lakjes die ik vaak zal dragen, want deze kleur is erg bijzonder. Een prachtige lak voor dit seizoen!

Ik kocht Essie Sew Psyched in Londen bij Harrods voor £9.50. In Nederland is Essie onder andere verkrijgbaar bij de webwinkel Boozyshop en bij verschillende schoonheidssalons. Daar betaal je rond de €13,00. Ook kan je Essie kopen bij Transdesign.

Dit vind je misschien ook leuk...

19 reacties

 1. Teddy zegt:

  Oeeh deze wil ik misschien nog wel!

 2. Die ziet er heel erg mooi uit! Het enige nadeel van Essie vind ik het super kleine kwastje..

 3. mooie kleur!

 4. moooie lak! Je hebt de nagellak ook altijd zo mooi aangebracht, zonder ook maar 1 bobbeltje of wat dan ook. nice : )

 5. Waauw dit is een mooi kleurtje ! 😀
  x Martine

 6. Ik ben ook dol op Essie lakjes, hij is erg mooi! Essie is bij Enchantra.com te koop voor €9,- per flesje, scheelt toch een hoop (is een nederlandse webshop trouwens)

  Liefs Ilja

 7. Wow hele mooie kleur<3

 8. wat een bijzondere kleur!

 9. Wauw, dit kleurtje is echt wel mooi 🙂 Bedankt voor de swatches ! 🙂

 10. heel mooi kleurtje!

 11. Mooi! Hij lijkt heel veel op een lakje van Diamond Cosmetics!

 12. Mooi kleurtje!

 13. Deze vind ik echt supermooi, heb hem al een paar keer gezien, en ik wil het nu echt!

 14. Wauw, dat is echt een mooie kleur!

 15. nailsbylaura zegt:

  Wauw! wat zijn je nagels mooi lang en in een prachtige vorm! Nu zal elke nagellak je geweldig staan, en deze zeker ook!

  1. Was het maar zo! Gisteren is één van mijn nagels volledig afgebroken, dus ik heb ze allemaal kort moeten vijlen. Voorlopig even geen nieuwe swatches! Gelukkig heb ik vooruit gewerkt 🙂

 16. Supermooie kleur!

 17. Ik vind hem echt super, ik draag ‘m toevallig op dit moment! 🙂

 18. Ik spotte Essie lakjes ook onlangs bij de Etos voor 9,95 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.