Reviews

Review: Lush Snow Fairy Lip Tint

Een tijdje geleden liet ik jullie It Started With A Kiss Lip Tint van Lush zien. Ik vertelde toen ook dat er in de kerstcollectie van dit jaar een roze Lip Tint zou zitten met de naam Snow Fairy. Inmiddels ligt de kerstcollectie alweer een tijdje in de winkel, dus het is de hoogste tijd om Snow Fairy Lip Tint te testen.

Het eerste dat aan Snow Fairy opvalt is de opvallende kleur. In de verpakking is hij namelijk knalroze! Schrik niet, want zo heftig zal hij op je lippen niet zijn. Wat ook erg opvalt aan deze Lip Tint is de sterke geur. Liefhebbers van de andere Snow Fairy-producten zullen hier geen genoeg van kunnen krijgen, want ook dit product heeft de karakteristieke bubblegum-geur. Zodra je de Lip Tint aanbrengt is de geur vrij sterk, maar na een tijdje merk je er weinig meer van. Daar ben ik blij om, want ik ben niet echt dol op deze mierzoete geuren.

Bij het aanbrengen merkte ik meteen dat dit product een hele andere structuur heeft dan It Started With A Kiss. Ik vond de andere Lip Tint vrij droog en stroef, maar Snow Fairy voelt eerder aan als een romige lippenbalsem. Hij is zacht, licht glanzend en voedend voor je lippen. Helaas is dankzij de romige structuur de kleur ook minder geconcentreerd en is Snow Fairy eerder een gekleurde lippenbalsem dan een volwaardige Lip Tint.

zonder iets

met Snow Fairy Lip Tint

Zoals je kan zien geeft hij toch redelijk wat kleur aan de lippen en is hij niet zo fel als hij in de verpakking lijkt te zijn. Hij geeft een zachtroze tint aan de lippen zonder dat het erg onnatuurlijk overkomt. De kleur blijft helaas minder lang zitten dan It Started With A Kiss, maar dat komt waarschijnlijk door de substantie van het product.

Om het verschil tussen de twee verschillende kleuren te laten zien heb ik ze beiden op mijn arm geswatched:

It Started With A Kiss | Snow Fairy

It Started With A Kiss is duidelijk een stuk roder dan Snow Fairy. Ook is hier redelijk goed het verschil qua structuur te zien. Snow Fairy is vrij glanzend, terwijl It Started With A Kiss wat matter en droger is.

Ik vind beide producten erg fijn in gebruik, maar nu het wat kouder aan het worden is grijp ik sneller naar Snow Fairy omdat hij mijn lippen meer voedt. Ik vind het wel jammer dat de kleur niet erg geconcentreerd is, want nu is het meer een gekleurde lippenbalsem dan een echte Lip Tint. Jammer, want ik had gehoopt dat het de roze tegenhanger van It Started With A Kiss zou zijn. Toch vind ik het een fijn product, maar wat wat mij betreft is het gewoon een fijne lippenbalsem met een mooi kleurtje.

Snow Fairy Lip Tint is nu verkrijgbaar bij alle winkels van Lush en in de online shop. Deze Lip Tint kost €9,25.

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Erg mooie kleur!

 2. mooie kleur! 🙂

 3. mooi kleurtje!

 4. Teddy zegt:

  Dit vind ik wel mooi, maar wel vrij prijzig!

 5. Goh ik zou 'm zelf niet kopen, het effect vind ik niet zo spectaculair eigenlijk! liefs

 6. Wat leuk! Het is, ik weet er geen ander woord voor, gewoon lief.

 7. Om de een of andere reden krijg ik geen kleur van mijn snow fairy. Het is een ontzettend harde substantie.

  1. Wat vreemd! Maf dat het zo kan verschillen 🙁

 8. Wauw het geeft je lippen echt een vollere indruk! Mooi!

 9. mooi subtiel kleurtje!

 10. Erg mooi kleurtje!

 11. Lijkt me heel fijn 🙂 Geeft een mooi subtiel kleurtje af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.