Nagellak

Swatch: Catrice – Hip Queens Wear Blue Jeans!

Zoals jullie al eerder konden lezen ben ik erg enthousiast over de nieuwste lakjes van Catrice. Jullie zagen Absolutely Chinchilly! en Run Forest Run!, maar de mooiste lak, Hip Queens Wear Blue Jeans!, heb ik voor het laatst bewaard. Toen de eerste swatches van deze lak op het internet verschenen vond ik ‘m niet zo heel spannend, maar toen ik hem later in de winkels tegenkwam zag ik dat hij toch er bijzonder was!

De kleur van Hip Queens Wear Blue Jeans! is erg mooi, maar het bijzondere van deze lak zit ‘m in de glitters. Op de bovenste foto zijn de blauwe glitters al een beetje te zien, maar ik heb ook een foto in het zonlicht genomen zodat ze extra mooi uitkomen:

Prachtig, nietwaar? Ik vind ‘m echt geweldig! Toen ik mijn nagels er net mee had gelakt bleef ik maar naar m’n handen kijken omdat ik ‘m zo mooi vind. Van mij hadden de glitters overigens nog wel iets prominenter mogen zijn, maar aan de andere kant zorgen de subtiele glitters ervoor dat deze lak nèt even anders is dan andere lakken in deze kleur.

Zoals we van Catrice gewend zijn lakt deze nagellak weer erg prettig! Verder droogt hij snel en heb je slechts twee laagjes nodig om ‘m mooi te laten dekken. Een prima lakje dus!

Deze nagellak kost €2,49 en is te koop bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

28 reacties

 1. appleblood zegt:

  Die serie nagellak is echt nice! Blauw <3

 2. Tessa zegt:

  Hij is ergmooi!

 3. Ik heb hem zelf ook en vind hem echt heel erg mooi! Vooral die subtiele glitters die erin zitten en hij lakt erg fijn!

 4. Kimberley zegt:

  Wauw, ik ren meteen naar de kruitvat!

 5. ik heb 'm zelf nu ook op 🙂 je lakt je nagels altijd super netjes!

 6. Ik vind het een leuk lakje, maar zonder shimmer zou ik 'um mooier vinden. Ik heb deze zelf ook =D

 7. Ellen zegt:

  Ik word altijd heel hebberig van jouw leuke berichtjes. Mooie kleur. Ik heb zelf 'It blue my mind' in mijn stash maar deze kan er ook best nog wel bij :-).

  1. Ellen zegt:

   ik heb 'm !!

 8. Hoihoi, ik ben nieuw op je site en al helemaal verkocht!! Het is hier nailheaven hihi (i’m addicted 😉 )

  Deze kleur is waaaauuuuwww!!! Ik ben hem recht gaan kopen. Zometeen na m’n trind-kuur opdoen. ( Leuk alle dagen nu een ander -nieuw- kleurtje opdoen, zo gaan die 14 dagen erg snel voorbij :-D. )

  Liefs

 9. erg mooie kleur en weer prachtig gelakte nagels!

 10. ja hij is tof!

 11. Heel mooi!
  Mooi gelakt!

 12. Florie zegt:

  ik heb hem nu toevallig op, hij is echt heel mooi maar ik vond het inderdaad ook jammer dat die glitters niet iets meer opvallen

  met een glitter topcoat is ie ook erg mooi!

 13. Het is echt een supermooie kleur. Ik had gelezen dat Essence Underwater een dupe is, en die van Essence heb ik dus =)

 14. Mooie kleur! 🙂

 15. Mooi is 'ie he 🙂 ik heb deze afgelopen week gekocht en ben er heel blij mee! Prachtig lakje.

 16. ik heb 'm gisteren opgehad, ik vinnum super! 😀

 17. elien zegt:

  wat voor topcoat/basecoat heb je nog op? of gewoon 2 laagjes? 🙂

  1. Alleen twee laagjes van deze nagellak, geen topcoat 😀

 18. Wow, wat een geweldig mooie kleur! En perfect gelakt… Mijn complimenten 😉

 19. Jouw nagels zijn echt perféct!

 20. Marikee zegt:

  Van mij hadden de glitters ook wat meer aanwezig mogen zijn, maar niettemin blijft het een prachtig lakje! 🙂

 21. Eline Duijkers zegt:

  Ik heb de lak ook gekocht,
  Ik vond in de winkel de lak geweldig, ook vooral door de glitters.
  Zelf vind ik dat je de glitters bijna niet ziet.. In het potje zie je ze wel zitten, als je ze op hebt gedaan ook nog. Toen ik mijn topcoat eroverheen deed zag ik ze niet meer. (dit kan natuurlijk ook liggen aan mijn topcoat).
  Verder ook zo een geweldige kleur!:D

 22. Nicole zegt:

  Ik vond hem zo mooi, dat ik hem net even snel heb gekocht!
  Beautiful!

 23. Esther zegt:

  Ik heb hem zelf nu ook op:) Hij lakt erg fijn en ik had zelfs maar 1 laagje nodig om hem goed te laten dekken :O Ik vind de glittertjes die er in zitten ook erg apart. Een super lakje voor een super prijs!

 24. Ik heb deze ook! Echt een mooie kleur

 25. Lena zegt:

  Ik heb dit ook gekocht! Zo een mooie kleur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.