Nagellak Reviews

Ciaté Mini Mani Month: 5 – 8 December

We zijn inmiddels al aardig een stuk op weg met December, dus dat betekent natuurlijk dat ik al heel wat vakjes van mijn Ciaté Mini Mani Month open heb mogen maken! Vandaag de lakjes die van 5 tot en met 8 december in mijn adventkalender zaten.

Op 5 december zat Cabaret achter het deurtje. Het is een diepe donkerpaarse nagellak die ontzettend prettig lakt. Twee laagjes waren meer dan genoeg en ook de substantie werkte erg prettig.

De volgende dag kwam Angel Wings tevoorschijn. Ik ben dol op allerlei soorten lak, maar deze nagellak vind ik helemaal niks. Dit is zo’n gedateerde finish! Zeker in combinatie met het wit vind ik deze frosty finish niet mooi. Misschien is hij nog wat spannender te maken met een mooie glittertopcoat, zo op zichzelf ga ik ‘m niet dragen. Dit was de eerste tegenvaller, jammer!

Toen ik op 7 december het zachtroze lakje Cutie Pie eruit haalde stond ik ook niet meteen te stuiteren, maar hij was al stukken beter dan de vorige. Cutie Pie is een zeer transparante roze lak die waarschijnlijk het beste uitkomt wanneer je er maar één laagje van aanbrengt. Op deze foto heb ik twee laagjes gebruikt, maar daar is hij voor het mooie te transparant voor. Afhankelijk van de look die je zou willen kun je hem opbouwen.

Gelukkig kwam op 8 december alles weer goed en bleek het mooie lakje Vintage achter het deurtje te zitten. Deze lak vind ik echt heel gaaf! Hoewel ik al heel wat donkergroene nagellakken heb is deze toch verrassend uniek en ik vind ‘m een mooie grijzige gloed hebben. Ook deze heeft zo’n fijne creamy substantie waardoor hij erg prettig lakt.

De volgende update kunnen jullie uiteraard over een paar dagen verwachten, en zo hebben jullie meteen wat mooie swatches van een aantal Ciaté-lakjes! De kalender is nog te koop bij de Britse webshop van Ciaté (voor £38.00 + £16.95 verzendkosten), maar hij is niet verkrijgbaar in Nederland. De losse lakjes zijn onder andere verkrijgbaar bij de Miss Lipgloss webshopHet Cosmeticahuis en Wehkamp. De Caviar Pearls worden ook verkocht bij Sephora.

Dit vind je misschien ook leuk...

26 reacties

 1. Mooie lakjes! Ik vindt de paars en groen het mooiste! (:

 2. Wow die groene is echt zo mooi en ook voor kerst prachtig kleurtje!

 3. Mooie lakken! Vooral de groene vind ik erg leuk! Past goed bij de herfst en de winter!

 4. Wat een mooie lakjes!

 5. Oeh, vind de paarse heel mooi!! Kan me voorstellen dat de 2e en 3e lak je wat tegenvielen… zou er ook niet om zitten te springen.

 6. Die Cutie Pie! Zo’n lief kleurtje!

 7. Ik ben helemaal niet zo’n nagellakfan, maar de eerste, Cabaret vind ik echt een prachtig kleurtje! Ik hoop dat deze ook los te koop is, of dat er een goedkope dupe te koop is 🙂

 8. Sharona zegt:

  Oh die paarse en groene zijn erg mooi!
  Hoop dat ik de kalender voor kerst krijg 🙂

 9. Vintage vind ik super mooi 😀

 10. oeeeh, supercute. i love ciaté! ik wil echt heeel graag een keer nagellak van ciaté proberen, vooral omdat ze dr zo leuk lief en schattig uitzien. yuh 😀

 11. die paarse tint is echt gorgeous 😀

 12. Hele leuke kleurtjes 🙂

 13. De eerste en de laatste vind ik ook het mooist. Ik kijk al uit naar de rest van de lakjes.

 14. wauw de groene is apart.

 15. Stuk voor stuk mooie kleurtjes!

 16. Mooie lakjes! Vind vooral de groen en de paars mooi!

 17. wat een mooie lakjes zeg!

 18. wauw, wat een mooie lakjes!

 19. Die paarse kleur, mooi zeg!

 20. Cutie Pie is miscchien wel heel mooi met 1 laagje onder een simpele french manicure. Angel wings vind ik ook niks. Die andere 2 zijn wel mooi 🙂

 21. Leuke kleurtjes 😀 x

 22. Die paarse is mooi!!!! Prachtig

 23. Bianca zegt:

  Vintage is super mooi, ga gauw kijken of deze los verkrijgbaar is bij Sephora

 24. Volgend jaar ga ik hem ook halen denk ik! (als ze hem dan weer hebben :P)

 25. Mooie kleurtjes!! vind de groene erg leuk!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.