Nagellak

Ciaté Mini Mani Month: 9 – 12 december

Wat vliegt de tijd, vinden jullie ook niet? Ik realiseer me dat het al bijna Kerstmis is en dat het jaar al snel voorbij is. Yikes! Ik moet dus aardig opschieten met de artikelen van dit jaar, dus laten we snel kijken naar de lakjes die de afgelopen dagen in mijn Ciaté Mini Mani Month zaten.

Op 9 december zat het felrode lakje Mistress in de kalender. Dit is een van de felste rode lakken die ik ooit heb gezien! Het is een mooie klassieke kleur, maar door de felle tint is hij wat moderner en specialer.

De volgende dag zat Ladylike Luxe achter het deurtje. Goud! Jullie weten hoe dol ik op gouden nagellak ben, dus ik was weer blij. Ladylike Luxe is een soort combinatie tussen een glitter- en een folie-finish, waardoor hij een bijzonder effect op de nagels geeft.

Op 11 december kwamen de Caviar Pearls in Bumble Bee tevoorschijn. Ik vind deze zo leuk! De naam past perfect bij de kleurencombinatie en de bolletjes staan daarnaast ook nog eens geweldig bij Ladylike Luxe van de vorige dag. Slim gecombineerd door Ciaté! Overigens is Bumble Bee exclusief voor de adventkalender en niet los verkrijgbaar.

Op 12 december zat Twilight achter het deurtje. Doordat het nog donker was toen ik ‘m opende dacht ik even dat het gewoon een zwarte nagellak was, maar hij bleek fantastische gouden shimmers te hebben! Ik ben normaal geen liefhebber van zwarte nagellak, maar deze vind ik echt geweldig.

Dit waren de leukste paar dagen tot nu toe! Ik heb het idee dat naarmate ik verder de kalender open, de lakjes steeds leuker worden. Ik ben inmiddels al weer een paar dagen verder en ze zijn zo mooi! Uiteraard zien jullie die swatches over een paar dagen weer. Voor de swatches van de eerdere dagen kun je hier en hier terecht. Ook laat ik elke dag op Instagram en Twitter zien welke lak ik die dag uit de kalender heb gehaald!

Dit vind je misschien ook leuk...

30 reacties

 1. Bumble Bee vind ik het leukste! Wat een mooie kleurtjes

 2. de laatste 2 vind ik erg leuk!!

 3. Wat een prachtige lakjes allemaal!

 4. Wow, Twilight vind ik zo mooi. Apart, maar mooi. En die bumble bee, hoe schattig is die!

 5. Bumble Bee en Twilight zijn echt heel erg mooi!

 6. Wat een mooie kleurtjes!

 7. Wat een leuke verrassingen allemaal. Twilight en Mistress vind ik erg mooi.
  Liefs, Renate

 8. love die bumble bee bolletjes 😀

 9. Leuke lakjes weer, vooral de caviar bolletjes 🙂

 10. Prachtige lakjes!

 11. Twilight vind ik echt supergaaf <3

 12. Wat een prachtige lakjes!

 13. Wauw, wat een gave lakjes zijn dit!! Heel erg tof! <3

 14. De laatste is erg mooi!!

 15. Die laatste is echt super mooi! 🙂

 16. Waauw, Twilight is supermooi!

 17. Wat een mooie kleuren van de lakjes.

 18. Deze pakjes vind ik gewoon allemaal mooi! Met een speciale voorkeur voor twilight.
  Ik heb trouwens nail art beads van eBay gekocht. Zo leuk! Maar je hebt wel gelijk; het blijft voor geen meter zitten.

 19. Lakjes dus. Maar dat vind mijn iphone niet goed 😉

 20. ah ik wilde deze zó graag hebben, maar hij was al uitverkocht 🙁

 21. wow die zwarte is prachtig! Echt leuk die kalender elke dag een nieuwe verrassing!

 22. Twilight vind ik erg mooi (A)

 23. Bumble bee is zo leuk! 🙂

 24. Leuuuk die zwart met goud!! Super voor de kerst of nieuwjaar 😀
  Liefs, Paula
  ifiwarg.blogspot.com

 25. paulien zegt:

  wauw die laatste is heel mooi!!

 26. Mooie kleurtjes 😀

 27. Wat een mooie lakjes! Leuke flesjes ook 🙂 vooral de eerste en de laatste vind ik echt super mooi

 28. Wauw, dit zijn de leukste tot nu toe! De Ladylike Luxe en de Twilight zijn zo prettyyyyy.

 29. Wouw twilight enlady like luxe zijn superpretty! en bumblebee is echt een pretty caviar potje.xx

 30. Elise zegt:

  Wanneer komen de laatste lakjes uit de kalender?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.