Lifestyle Pinky Power

Video: Thuiswerken en sporten! – Pinky Power #6

In deze aflevering van Pinky Power ben ik thuis een dagje aan het werk, krijg ik een tof pakketje binnen van iHerb.com en ga ik aan het einde van de dag nog even lekker sporten. Geen slechte dag dus! In deze video neem ik jullie weer mee in mijn leven en laat ik zien hoe ik een gezonde levensstijl probeer toe te passen.

Elke dinsdag én vrijdag komt er om 15.00 een nieuwe video online op mijn YouTube-channel. Abonneer je gratis via deze link op mijn YouTube-kanaal om altijd op de hoogte te zijn!

7 Comments

 • Reply
  Kiss & Make-up
  22 april 2015 at 11:36

  Lekker ontbijtje had je! En die lunch ook! En oooooh die chocolade in je bestelling! (valt ‘t op dat ik honger heb?) Zo gaan sporten en filmen op de sportschool zou ik ook niet echt durven, beetje intruding voor de andere mensen inderdaad, haha. 20 minuten touwtjespringen is echt wel lang, wat knap dat ‘t zo vlot ging. Ik snack ook graag op amandelen. Vult verrassend goed.

 • Reply
  chucky1012
  22 april 2015 at 14:54

  Het eten ziet er zo heerlijk uit!
  Ben nu wel erg benieuwd naar de pretzels met chocolade 😉
  Mooie make-up kwasten.

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  22 april 2015 at 15:44

  Ooh, leuk, die bestelling!

 • Reply
  Tessa
  22 april 2015 at 16:39

  mooie mascara heb je op!! Welke is het?

  xoxo

  • Reply
   Charlotte
   22 april 2015 at 17:38

   Max Factor False Lash Effect met Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara

 • Reply
  suus
  24 april 2015 at 19:53

  Ik vind het heel interessant om te zien welke oefeningen jij doet! Hoevaak sport je trouwens per week? En doe je dan altijd dit soort trainingen of ook weleens groepslessen?

 • Reply
  Kate
  25 april 2015 at 17:35

  Die Ecotools kwasten zag ik laatst ook in de DA in de Leidsestraat! Zijn ze het geld waard vind je?

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.