Lifestyle Pinky Power

Video: Thuiswerken en sporten! – Pinky Power #6

In deze aflevering van Pinky Power ben ik thuis een dagje aan het werk, krijg ik een tof pakketje binnen van iHerb.com en ga ik aan het einde van de dag nog even lekker sporten. Geen slechte dag dus! In deze video neem ik jullie weer mee in mijn leven en laat ik zien hoe ik een gezonde levensstijl probeer toe te passen.

Elke dinsdag én vrijdag komt er om 15.00 een nieuwe video online op mijn YouTube-channel. Abonneer je gratis via deze link op mijn YouTube-kanaal om altijd op de hoogte te zijn!

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Lekker ontbijtje had je! En die lunch ook! En oooooh die chocolade in je bestelling! (valt ’t op dat ik honger heb?) Zo gaan sporten en filmen op de sportschool zou ik ook niet echt durven, beetje intruding voor de andere mensen inderdaad, haha. 20 minuten touwtjespringen is echt wel lang, wat knap dat ’t zo vlot ging. Ik snack ook graag op amandelen. Vult verrassend goed.

 2. Het eten ziet er zo heerlijk uit!
  Ben nu wel erg benieuwd naar de pretzels met chocolade 😉
  Mooie make-up kwasten.

 3. Ooh, leuk, die bestelling!

 4. Tessa zegt:

  mooie mascara heb je op!! Welke is het?

  xoxo

  1. Max Factor False Lash Effect met Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara

 5. suus zegt:

  Ik vind het heel interessant om te zien welke oefeningen jij doet! Hoevaak sport je trouwens per week? En doe je dan altijd dit soort trainingen of ook weleens groepslessen?

 6. Kate zegt:

  Die Ecotools kwasten zag ik laatst ook in de DA in de Leidsestraat! Zijn ze het geld waard vind je?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.