Make-up

Face of the Day: 20-12-2014

Ik merk dat ik het afgelopen jaar steeds minder make-up ben gaan dragen. Nou ja, het zijn vooral oogschaduws die ik steeds vaker links laat liggen. Voor de feestdagen pak ik daardoor ook automatisch wat minder uit, maar toen ik gisteren aan het werk was vond ik het wel leuk om wat glitter aan mijn look toe te voegen. Het resultaat: een simpele look met een flinke eyeliner met a touch of sparkle!

Face of the Day 20-12-2014 - 2

Face of the Day 20-12-2014 - 4

Glittereyeliner is leuk, maar ik moet het persoonlijk wel combineren met een gewone zwarte eyeliner, anders staat het bij mij wat flets. Maar deze combinatie is perfect! Als je een hele gepigmenteerde glittereyeliner hebt kun je er ook voor kiezen om een lijntje boven je gewone eyeliner te trekken, dat staat ook heel erg gaaf! Zo’n glittereyeliner is een makkelijke manier om een beetje glitter aan je look toe te voegen, zonder dat het overdreven wordt.

Face of the Day 20-12-2014 - 1

Face of the Day 20-12-2014 - 7

Voor mijn gezicht gebruikte ik als eerste Illamasqua Skin Base nr. 2, een foundation die ik sinds kort aan het uitproberen ben. Daarna uiteraard mijn vertrouwde Collection Lasting Perfection Concealer nr. 1, de beste concealer die ik tot nu toe heb gebruikt. Ik poederde de foundation af met The Body Shop All-in-One Face Base nr. 3, die ik (net als de foundation en concealer) aanbracht met de Beautyblender. Ik heb dat ding tegenwoordig weer helemaal opnieuw ontdekt! De bronzer die ik gebruikte was Benefit Hoola en als blush gebruikte ik mijn favoriet van The Body Shop, namelijk Shimmer Waves Coral.

Face of the Day 20-12-2014 - 3

Face of the Day 20-12-2014 - 9

Ik ben de laatste tijd weer een beetje aan het experimenteren met mijn wenkbrauwen, maar ik ben nog niet helemaal tevreden. Ik gebruikte als eerste de Anastasia Dipbrow Pomade in de kleur Auburn en voegde nog wat van de Catrice Eyebrow Filler in de kleur 20. Voor mijn ogen gebruikte ik de Physician’s Formula Eye Booster 2-in-1 Lash Boosting Eyeliner + Serum, waar ik wat van The Body Shop Liquid Glitter Eyeliner overheen aanbracht. Dankzij mijn wimperextensions hoef ik nu geen mascara op mijn bovenwimpers te gebruiken, maar deed ik nog wel wat Max Factor Clump Defy Mascara op mijn onderwimpers. Als laatste gebruikte ik nog The Body Shop Colour Crush Lipstick in de kleur 245 Pink Luxe.

Geen spannende kerstlook voor mij dit jaar, maar gewoon een feestelijke touch aan mijn dagelijkse look. Precies waar ik van houd! Hebben jullie je al aan glitters gewaagd voor je make-up dit seizoen?

Dit vind je misschien ook leuk...

35 reacties

 1. oh wow echt heel mooi gedaan
  leuk die glitter!

  liefs
  Karlien

 2. Echt heel mooi! De glitters geven ook meteen een heel ander effect. Als je dan nog oogschaduw zou hebben zou het wat druk worden denk ik.
  xxx

 3. De glitters geven een heel mooi en feestelijk effect!

 4. Wel mooi! Ik ben juist meer make-up gaan dragen XD Mijn oogschaduws waren al uitgebreid en nu besteed ik ook meer tijd aan me gezicht. Je moet het er maar voor over hebben he 😉

 5. Ik draag eigenlijk wel vaker glitter eyeliner, met name in het paars. Maar zilver staat ook heel feestelijk, lekker subtiel.

 6. Hele moooie look!! <3

 7. Mooie look heb je gedaan, die glitter op de eyeliner ziet er goed uit!

 8. gorgeous liner 😀

 9. Die glittereyeliner is heel tof voor de tijd van het jaar!

 10. Ik merkte je wenkbrauwen al. Ik vind ze best geslaagd

 11. Wat een leuk effect met glitters erbij.

 12. Wauw wat mooi! Ik ben juist wat meer oogschaduw gaan dragen en wat meer eyeliner (soms ook met heftige wing). Ik vind je wenkbrauwen erg geslaagd!

 13. Wat een mooie look heb je gemaakt. Ik dacht al dat ik de bodyshop glitterliner herkende…

 14. Mooie look!

 15. Het hoeft zeker en vast niet moeilijk te zijn om iets mooi te maken. Glittereyeliner heeft meteen een feestelijk effect aan je totale look 😀

 16. Heel erg mooi gedaan!

 17. Waauw, speciaal zeg, die eyeliner! Echt knap!

 18. Wat mooi zeg die glitters! Je huid ziet er trouwens ook erg goed uit.

 19. Echt een leuk effect!

 20. Heel mooi met de glitter eyeliner! Vind je wimper extensions echt super.

 21. Oh wauw die eyeliner is echt mooi!

 22. Prachtige look. Grappig dat als je ouder wordt de meeste mensen weer minder make-up gaan dragen. Ik was vroeger ook enorm van de oogschaduw maar beperk me nu tot een beetje eyeliner en mascara.

  1. Klopt! Een jaar of 5 geleden was ik dol op kleurrijke ooglooks, maar de laatste jaren is het telkens wat minder geworden. Nog steeds ruim voldoende make-up en echt nog wel regelmatig oogschaduw, maar een heel stuk minder 😀

 23. Ooeeh ik vind die lippenstift vooral erg mooi bij jou staan! 🙂 leuk hoor!

 24. De glitters maken het gelijk feestelijk! Ik heb van de week naar de kerstborrel van mijn werk ook glittereyeliner gedragen.

 25. Prachtig! Vooral die eyeliner!

 26. Hele leuke combinatie zo met de zwarte eyeliner! Staat je heel leuk 🙂

 27. Mooi en lekker feestelijk!

 28. Erg mooi!

 29. Heb je wel een Christians eyebrowpowder in de kleur Tan geprobeerd? Voor mij perfect en heb een zelfde soort haarkleur

  1. Thanks voor de tip! Geschikte wenkbrauwpoeders heb ik wel, maar ik wil liever een iets strakker resultaat, vandaar dat ik naar andere producten aan het kijken ben. Maar ik zal hem onthouden 😀

 30. Wat een toffe look, ik ben sinds kort dol op glitterliner boven mijn eyeliner naar feestjes!

 31. Ik vind het heel tof! Ga er morgen ook eens mee experimenteren 😀

 32. Prachtig!!

 33. Je wimperextensions zijn echt heel erg mooi!

  xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.