Budget Make-up Video's

VIDEO: Unboxing Essence & Catrice nieuwe producten zomer 2016

Onlangs werd ik door de postbode verrast met een doos vol met de nieuwe Essence en Catrice producten uit de assortimentsupdate van het voorjaar van 2016. Ik had al een paar van de nieuwe items gespot in de winkel, maar dit was natuurlijk extra leuk. Hoewel ik de verleiding moest weerstaan om niet meteen in de doos met interessante budget-producten te duiken, heb ik me ingehouden en de unboxing op camera gedaan. Laten we dus samen de nieuwe producten ontdekken!

Laat het in de comments weten als je een first-impressions video met deze producten wil zien! Ik heb trouwens niet de prijzen genoemd, want daar had ik helaas geen duidelijk overzicht van. Check bijvoorbeeld de site van Kruidvat om erachter te komen hoe duur een bepaald product is. Gelukkig zijn ze allemaal budgetproof!

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit artikel bevat (een) product(en) die ik van een merk, webshop of PR bureau heb ontvangen.

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. oehh die catrice highlighter 😀

 2. Wat veel mooie en interessante producten! Ik zeg ja voor een first impressions video!

 3. Wat leuk! Ik zal ook graag een first-impressions video van de producten willen zien

  XO

 4. leuke video

 5. De afgelopen week heb ik een aantal van deze producten gescoord bij de Kruidvat. Lekker low-budget. Ik ben er erg blij mee!

 6. ik houd van highlighter. liefs soraya

 7. Ziet er wel leuk uit hoor!

 8. Bella zegt:

  Wooooow! Ik ben wel benieuwd naar die producten.
  Een first-impressions video zou super handig zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.