Budget Make-up Video's

VIDEO: Unboxing Essence & Catrice nieuwe producten zomer 2016

Onlangs werd ik door de postbode verrast met een doos vol met de nieuwe Essence en Catrice producten uit de assortimentsupdate van het voorjaar van 2016. Ik had al een paar van de nieuwe items gespot in de winkel, maar dit was natuurlijk extra leuk. Hoewel ik de verleiding moest weerstaan om niet meteen in de doos met interessante budget-producten te duiken, heb ik me ingehouden en de unboxing op camera gedaan. Laten we dus samen de nieuwe producten ontdekken!

Laat het in de comments weten als je een first-impressions video met deze producten wil zien! Ik heb trouwens niet de prijzen genoemd, want daar had ik helaas geen duidelijk overzicht van. Check bijvoorbeeld de site van Kruidvat om erachter te komen hoe duur een bepaald product is. Gelukkig zijn ze allemaal budgetproof!

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit artikel bevat (een) product(en) die ik van een merk, webshop of PR bureau heb ontvangen.

8 Comments

 • Reply
  femketje
  3 april 2016 at 11:07

  oehh die catrice highlighter 😀

 • Reply
  Marloes - GLAMOURMOES
  3 april 2016 at 15:12

  Wat veel mooie en interessante producten! Ik zeg ja voor een first impressions video!

 • Reply
  Iffy Alvi
  3 april 2016 at 18:59

  Wat leuk! Ik zal ook graag een first-impressions video van de producten willen zien

  XO

 • Reply
  womannews
  3 april 2016 at 20:52

  leuke video

 • Reply
  Anne
  5 april 2016 at 14:50

  De afgelopen week heb ik een aantal van deze producten gescoord bij de Kruidvat. Lekker low-budget. Ik ben er erg blij mee!

 • Reply
  aboutsbstyle
  5 april 2016 at 20:17

  ik houd van highlighter. liefs soraya

 • Reply
  Josanne
  6 april 2016 at 22:40

  Ziet er wel leuk uit hoor!

 • Reply
  Bella
  12 april 2016 at 19:17

  Wooooow! Ik ben wel benieuwd naar die producten.
  Een first-impressions video zou super handig zijn!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.