Make-up

Face of the Day: 23-11-2010

Ik had afgelopen week zin om een mooie look met mijn MAC Expensive Pink oogschaduw te maken. Het is een prachtige roze/perzik-kleuzige oogschaduw met gouden shimmer, maar ik merk dat ik ‘m niet heel vaak draag, omdat het een vrij lastige kleur is. Afgelopen dinsdag besloot ik ‘m te combineren met donkerbruin en één van mijn nieuwe Make Up Store oogschaduws.

Ik bracht eerst MAC Paintpot in Painterly aan over het gehele ooglid als basis. Op het bewegende ooglid gebruikte ik MAC Expensive Pink. Om de oogschaduw mooi over te laten lopen bracht ik Make Up Store Her Majesty aan in de arcadeboog. Om de look iets intenser te maken gebruikte ik MAC Down Brown in de buitenste ooghoeken. Op het wenkbrauwbot bracht ik MAC Shroom aan als highlight. Langs mijn bovenste wimperrand gebruikte ik MAC Fluidline in Blacktrack en lang de onderste wimpers bracht ik een beetje MAC Down Brown aan.

Als blush gebruikte in NARS Orgasm. De lipgloss die ik op deze foto draag komt uit de vernieuwde Catrice-collectie en is Colour Show Lipgloss in Oh, So Chic.

Hoe zouden jullie MAC Expensive Pink combineren?

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. xevelien zegt:

  Ik combineer hem ook precies zo! Ik doe ook een beetje shroom in de binnenste ooghoek. En aan de buitenkant intenser maken met bruin, zoals jij doet 🙂
  Heel mooi.

 2. Teddy zegt:

  Echt prachtig gedaan en zou het zelf ook zo hebben gedaan!

 3. Wow, zo schitterend!

 4. Waaauuww, I LOVE IT!

 5. wow mooi zeg!

 6. Mooie look zeg!
  Staat je goed. 😀

 7. Leuk! Ik hou van zulke kleuren oogschaduw, zo'n warme gloed 🙂

 8. mooie look!

 9. woww dat is echt een prachtige kleur!

  Zeker ene die ontbreekt in mn collectie

  en je hebt em prachtig gecombineerd met de bruine oogschaduw 🙂

 10. Hele mooie look !:)

 11. Samantha zegt:

  Wow, vind dit heel erg mooi. Ik draag eigenlijk nooit oogschaduw, gewoon omdat ik het niet zo goed op kan doen, en altijd het gevoel heb dat het me niet staat. Maar dit is zeker een kleur die ik wel zou willen proberen.
  Kon ik het maar zo mooi opdoen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.