Nagellak Reviews

Review: Pupa Nail Art Kit – Goud/Rood

Crackle is hip en afgelopen week liet ik jullie al kennis maken met één van de Nail Art Kits van Pupa. Inmiddels zie je deze setjes veel opduiken op andere blogs, maar de rood/goude-set is nergens te bekennen. Dat is jammer, want deze kleurencombinatie is de mooiste set uit de hele collectie. Vandaag ga ik hem uitgebreid laten zien, want ook deze set verdient een beetje aandacht.

In elke Nail Art Kit zitten twee flesjes nagellak. In dit geval is de gouden lak de basislak en het rode flesje bevat de crackle-topcoat. Ik heb de gouden lak natuurlijk ook voor jullie apart geswatched:

In tegenstelling tot de witte lak uit het andere setje ben ik dol op deze gouden versie. Wat een mooie nagellak! Hij lijkt erg veel op Orly Luxe, dus het is niet vreemd dat ik er zo weg van ben, want Orly Luxe is één van mijn favoriete lakjes. De basislak uit deze set brengt soepel aan, dekt goed en droogt snel. Niks mis mee dus!

De grote verrassing komt natuurlijk pas nadat je de crackle-lak er overheen heb aangebracht:

Prachtig! Ik ben inmiddels helemaal fan van deze combinatie. Ik heb ‘m een paar dagen gedragen en ik bleef maar naar mijn nagels kijken. Wat ik wel een beetje jammer vind is dat de crackle-topcoat niet echt rood is, maar meer bruin. Waarschijnlijk zorgt de matte finish ervoor dat hij een beetje van kleur verandert. Ik heb gemerkt dat wanneer je er een glanzende topcoat overheen aanbrengt (wat ik op deze foto niet heb gedaan) hij opeens een stuk rode wordt.

Zoals jullie inmiddels wel gemerkt hebben ben ik echt fan van crackle. Ik denk wel dat het een trend is die vrij snel weer zal overgaan omdat je het makkelijk zat wordt, maar voor nu vind ik het geweldig!

De Pupa Nail Art Kits zijn vanaf nu te koop en kosten €11,90 per stuk. Voor verkooppunten kan je terecht op de site van Pupa.

18 Comments

 • Reply
  Elien
  27 november 2010 at 10:12

  Zoo mooi! Die combinatie zou ik ook graag hebben, echt ideaal voor de feestdagen 🙂

 • Reply
  anne
  27 november 2010 at 10:19

  wauw, dit vind ik een hele mooie combinatie! 😀

 • Reply
  Mandy
  27 november 2010 at 12:19

  Mooi,
  Ik had deze ook al een tijdje geleden gereviewd;)

 • Reply
  Lisa
  27 november 2010 at 12:32

  Echt een mooi effect 🙂

 • Reply
  Silva
  27 november 2010 at 15:28

  Wow, echt supermooi, ik denk dat ik deze het mooiste vind…

 • Reply
  janne
  27 november 2010 at 16:54

  Ik vind dit zooooon gaaf kitje!! Het ziet er echt mooi uit!

 • Reply
  Floor / Marjolein
  27 november 2010 at 17:14

  Zooo gaaf 🙂 Ik wil het echt heel graag een keertje proberen! Weet jij misschien waar ze dit verkopen? Ik heb wel bij de douglas en V&D gekeken, maar daar hadden ze het niet 🙁

  • Reply
   Dianne
   1 december 2010 at 19:19

   ik heb 'm gekocht bij de DA, daar kostte ie 9,64

 • Reply
  Mariel
  27 november 2010 at 17:23

  Erg gaaf zeg!

 • Reply
  supketchup
  27 november 2010 at 19:33

  Mooie combinatie!

 • Reply
  PinkFairy
  27 november 2010 at 21:47

  Leuk! Ik heb ook zo'n nagellakje maar dan van een ander merk. Je hoeft opzich niet per se zo'n set te hebben, als je maar zo'n crackle topcoat hebt 😛 En ja, ik ben er ook van overtuigd dat deze hype snel overgaat 😀

 • Reply
  Eline
  27 november 2010 at 21:53

  Ikv ind het wel een leuke combi!

 • Reply
  Teddy
  28 november 2010 at 10:37

  Staat echt supergaaf!

 • Reply
  Milou
  28 november 2010 at 11:07

  Leuk! Ik heb de crack polish van Barry M!

 • Reply
  nailart info
  28 november 2010 at 12:54

  Leuk setje! redelijk makkelijk om op deze manier eens wat anders te doen met je nagels. Wij vinden het geweldig dat er steeds meer leuke dingetjes op de markt komen. Op deze manier kan het grote publiek eindelijk zelf aan de slag met nail art.

 • Reply
  Alyssa
  29 november 2010 at 22:44

  Heel mooi! Ik vind de goude nagellak los ook heel mooi 🙂

 • Reply
  miranda1993
  1 december 2010 at 09:42

  Wauw gave kleuren. Ik heb nog geen crack polish, vind het wel erg gaaf eruit zien;D

 • Reply
  divalicious
  15 december 2010 at 09:55

  Super leuk! Je kunt het setje nu winnen op pupa.nl….het is volgens mij de laatste dag!!!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.