Make-up

Face of the Day: 24 Februari 2011

Ik was erg onder de indruk van de nieuwe oogschaduw-palettes van The Body Shop. Afgelopen week zagen jullie een look met het Boho Beauty-palette en vandaag is het tijd voor het À La Mode-palette!

Voor deze look heb ik mij laten inspireren door een tutorial van één van mijn favoriete YouTube-guru’s. De zusjes van Pixiwoo weten hun kijkers telkens weer te verrassen! Als inspiratie gebruikte ik hun Jessie J Makeup Tutorial (minus de zwarte lipstick!).

Als eerste bracht ik zoals altijd een laagje Urban Decay Primer Potion aan. Vervolgens bracht ik Little Black Dress (uit het palette) aan op mijn gehele bewegende ooglid en langs de onderste wimpers. Vervolgens vervaagde ik de randen met een fluffy kwast. Met dezelfde kwast veegde ik wat Futuristic Silver over mijn binnenste ooghoek. Met een pencil brush bracht ik nog wat extra van de zilveren kleur aan bij mijn traanbuis en langs de onderste wimpers. Op het wenkbrauwbot gebruikte ik New Nude (uit het Boho Beauty-palette), en in de boog van mijn wenkbrauwen depte ik een klein beetje Minimalist White. Vervolgens bracht ik twee laagjes Pupa Pupalash Mascara Energizer aan en op mijn waterlijn (zowel onder als boven) trok ik een lijntje met MAC Kohl Power Eye Pencil in Feline.

Dit is weer eens wat anders dan wat jullie van mij gewend zijn. Over het algemeen kies ik voor looks die het beste bij mijn huid en haar passen, waardoor ik vaak warme kleuren gebruik, zoals bruin, groen en paars. Dze keer werden het dus wat koelere tinten. Ook de nude-kleurige lipstick is iets wat ik niet vaak gebruik, maar ik vond dat ik ‘m bij deze look wel tevoorschijn mocht halen!

Gebruikte Producten:

Gezicht

 • YSL Flash Radiance Skincare Brush
 • MAC Studio Sculpt Foundation in NC15 (gemengd met MAC Mixing Medium Face and Body)
 • YSL Touche Éclat in 01
 • Studio Sculpt Concealer in 01
 • MAC Mineralize Skinfinish Natural in Light
 • The Body Shop Bronzing Powder in 01
 • MAC Blush in Gentle
 • Make Up Forever HD Powder

Ogen

Lippen

 • MAC Lip Erase in Pale
 • MAC Lipstick in Creme D’ Nude

Dit vind je misschien ook leuk...

21 reacties

 1. Die ooglook staat mooi bij je ogen! De lipkleur is ook echt heel mooi.

 2. Wauw, de ooglook is echt prachtig 😀

 3. Staat je heel erg goed!

 4. Staat je heel goed een beetje een zwaardere ooglook!

 5. Masha zegt:

  Super mooi! Het staat je ook erg goed!

 6. Wat een leuke look! Is leuk, weer eens wat anders 🙂

 7. Mooi hoor!

 8. Mooie look, maar ik hou meer van de naturelle look bij jou

 9. Joanne zegt:

  De ooglook vind ik prachtig! Mooi gedaan. Staat echt goed bij je ogen en je haar.
  Alleen de nude lippen vind ik minder mooi staan. Een lichtroze gloss erbij had ik mooier gevonden denk ik.

 10. Wauw, prachtige ooglook!

 11. Wauw, echt onwijs mooi!

 12. super mooie ooglook, staat je ook erg mooi:D

 13. Mooie look!!

 14. Marieke zegt:

  Echt een heel mooie look! Vind de nude lippen ook echt goed staan!

 15. Wat een ontzettende mooie look! 🙂

 16. Lovethatmakeup zegt:

  Hele mooie look!

 17. Prachtige look, staat je heel mooi die smokey eyes 🙂
  Ik heb je trouwens getagd – sorry, het is niet als reclame bedoeld.

 18. annabelle zegt:

  Wow echt super mooi! Je hebt echt mooie wimpers en ogen!

 19. Valérie zegt:

  Heeel mooi! Kun je prima hebben!

 20. Je kan echt alles hebben lijkt wel! Staat je stunning!!

 21. Dit staat je echt hartstikke mooi <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.