Dit vind je misschien ook leuk...

34 reacties

 1. Wat een mooie producten, die van Clarins klinken echt heel erg fijn alleen jammer genoeg inderdaad een beetje aan de dure kant.

 2. Wat zie je er toch weer mooi uit in dit filmpje (zelfde look als je shoplog toch?)!
  Mooie favorieten ook!

  1. Dank je! Er komt binnenkort een tutorial van op Beautyscene!

 3. Nagellakverkoop zegt:

  Hele mooie/leuke favorieten!:D

 4. Mirjam zegt:

  Leuk filmpje weer! Ga je binnenkort je nagellakstash aan ons laten zien? Daar ben ik echt benieuwd naar!

  1. Ja ik ook! 🙂

 5. Nelleke zegt:

  Leuk filmpje! Waar en voor hoe veel is die Eucerin Sun Fluid te koop?

  1. Is te koop bij verschillende apotheken/drogisterijen, even googlen dus, want het is niet overal verkrijgbaar. Volgens mij was hij €13,95 🙂

   1. Inge zegt:

    Hoi Charlotte, wat betreft die Eucerin Sun Fluid: heb je die alleen in factor 50?

    1. Ik dacht ook in SPF 30, maar dat weet ik niet zeker.

     1. Linda zegt:

      Ik heb hem inderdaad in SPF 30. Er schijnt ook een crème versie van te zijn voor hele droge huid, maar ik denk dat je foundation daar sneller vanaf gaat roetsjen ….

 6. Mooie producten! Ik kan zelf absoluut niet omgaan met zelfbruiners. Ik heb er nu één van Chanel, maar ik krijg daar allemaal vlekken van. Misschien doe ik toch iets verkeerd!

  1. Scrub je wel van tevoren? Dat kan schelen 🙂

 7. Leuk filmpje weer! Mooie producten 🙂

 8. leuk filmpje 😀

 9. esmee zegt:

  Niet de hema ogenschaduwkwast?

  1. Helemaal vergeten! Maar het is zeker een favoriet 😀

 10. Leuk filmpje en fijne producten.
  Ik denk dat ik binnenkort ook maar de catrice photo finish foundation aan ga schaffen, heb er al zo veel goede verhalen over gehoord.

 11. Wat een leuk filmpje! Ik ben nu ook wel erg benieuwd naar de self tanning producten van Clarins!

 12. Shna zegt:

  Goede beslissing van je geweest om filmpjes te gaan opnemen, vind ze echt heel leuk en je doet het ook super leuk =)

 13. izza iqbal zegt:

  Voor wat voor huidtype is the Cartice photofinsish?? leuke filmpje!

  1. Voor de normale/droge huid!

 14. Nathalie Paak zegt:

  Dit filmpje zit bomvol goeie tips voor mij, dankje! Ik heb een mega witte huid en rood haar dus de zonneproducten en je 'wenkbrauwritueel' (waar ik altijd mee loop te klooien, want ze zijn bijna onzichtbaar) ga ik zeker proberen. 🙂

 15. Anna zegt:

  Ik kom de laatste tijd steeds vaker op je site en vind het echt 1 van de leukste beautyblogs van Nederland! Vooral ben ik fan van de filmpjes! Ik ben zelf net zo licht als jij dus daarom vind ik dit filmpje ook erg handig 🙂 Net zo als jij heb ik van mezelf ook rossig haar en ik vroeg me af of jij het wel eens blond hebt geverfd? En hoe dat is uitgepakt?

  1. Dat heb ik inderdaad een keer gedaan! Nog nooit in één keer (dat durfde ik niet aan), maar heb kort achter elkaar veel highlights door mijn haar heen laten zetten, zodat het geleidelijk lichter werd. Als je het gaat doen, doe het dan bij de kapper, blond is een lastige haarkleur!

 16. Catharina zegt:

  Hee, ik ben benieuwd naar de Facial Clean Pad Face zou je een review over kunnen schrijven?

 17. By Sjanty zegt:

  Het is altijd fijn om naar jouw filmpjes te kijken!

 18. Jade zegt:

  Wat een leuk filmpje, en mooie producten!
  Ik vroeg me af of je eens een keer een filmpje zou kunnen maken over je nieuwe wenkbrauw-routine, ik ben er ook altijd mee aan het rommelen haha.

 19. Lovethatmakeup zegt:

  Weer een leuk filmpje, leuke en mooie favoriete 😀

 20. Kim zegt:

  Hoi hoi.
  Vraagje? Zou jij een filmpje willen maken hoe jij je gezicht bruint? Hoe doe je het bv bij je wenkbrauwen en je oogleden, ga je daar ook over heen? Neem je je hals dan ook mee en waar stop je dan? Ik weet het veel vragen. Maar ik wil graag ook mijn gezicht zelfbruinen aangezien ik niet in de zon kan (zonne allergie) maar wel een beetje een tintje wil, ik durf het alleen niet zo goed aan. Ik weet nl niet zo goed hoe. Dus als je wil???? Graag! Alvast bedankt.
  Ik kom nog niet zo lang op je site maar wil je wel zeggen dat je echt bij mijn favorieten hoort. Je filmpjes vind ik super om naar te kijken en je legt erg goed uit. Ga zo door!

  1. Tja, ik kan er eigenlijk weinig over vertellen! Ik breng het aan met een wattenschijfje en neem alles mee (inclusief oogleden en wenkbrauwen). Als ik de volgende dag merk dat ergens te veel zelfbruiner zit ga ik er met een scrub overheen en dan wordt het vrijwel egaal. Mijn hals neem ik niet mee met mijn gezicht, maar daar gebruik ik een aparte lichaams-zelfbruiner voor 🙂

   1. Kim zegt:

    Aah bedankt voor je antwoord! Ik ga het gewoon proberen.

 21. suzanne zegt:

  Je maakt echt super leuke filmpjes! Zou het leuk vinden als je er meer zou maken!

 22. Juliette zegt:

  super leuk filmpje weer!

  ik heb ook een hele lichte huid, dus ik vroeg me af welke foundation je eerst gebruikte. ik gebruik nu ook die van catrice maar die is eigenlijk net iets te donker.. ik zoek dus nog een andere die wel goed is voor mij.

  liefs,
  Juliette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.