Nagellak

Swatch: Essence – Got A Secret

Ik ben dol op de Colour & Go-lakjes van Essence. Ze kosten slechts €1,29 per stuk en zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog! Zeker nu Essence het assortiment op de schop heeft genomen zijn er een aantal interessante kleuren verkrijgbaar (er zijn inmiddels 36 verschillende verkrijgbaar!). Af en toe loop ik eventjes bij Kruidvat binnen en neem ik er weer één of twee mee. Onlangs kwam ik thuis met het zachtgrijze lakje met de naam Got A Secret.

Er is een periode geweest dat lichtgrijze nagellakken helemaal hip waren en ook ik was toen groot fan. Op een gegeven moment kwamen er weer andere lakjes en ben ik mijn grijze nagellakken weer helemaal vergeten. Zonde, nietwaar? Gelukkig is door Got A Secret mijn liefde voor dit kleurtje weer helemaal teruggekomen!

De kwaliteit van Got A Secret heeft mij echt verbaasd! Ik had verwacht dat hij slecht zou dekken (aangezien het een vrij licht kleurtje is), maar hij was na twee laagjes perfect gedekt. Ook was hij niet noemenswaardig streperig waardoor je makkelijk een mooi dekkend resultaat krijgt.

Ik vind deze kleur lichtgrijs perfect voor de zomer, maar ik denk dat hij ook erg leuk is om een leuk Konad-patroontje overheen te stempelen, Het is voor mij al weer een tijdje geleden, maar ik denk dat ik binnenkort weer eens met mijn nail-art-spulletjes aan de slag ga!

Essence Got A Secret kost €1,29 en is te koop bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

29 reacties

 1. Wauw, deze is mooi!

 2. Mooi zeg, daar ga ik eens voor kijken.

  x

 3. Wat een ontzettend mooi kleurtje! Ik draag de laatste tijd ook veel blauw en grijs op mijn nagels!

 4. Oeh, mooi zeg! Ik dacht dat Essence lakjes maar slechte kwaliteit waren, maar deze ziet er echt goed uit!

 5. Wat een prachtig lakje! Ik vind de lakjes van Essence ook erg fijn.

 6. wauw mooie kleur zeg 😀

 7. Vind hem wel mooi, alleen een beetje saai eerlijk gezegd. Misschien leuk te combineren met een ander kleurtje.

 8. a1001addictions zegt:

  Elke keer als ik dit kleurtje zie vraag ik me weer af waarom ik dit lakje nog steeds niet gekocht heb

 9. Romy zegt:

  heel mooi! hij lijkt alleen wel blauw op de foto. wil je een keer je stash laten zien?

 10. Erg mooi! Wat goed dat ie zo goed dekt!

 11. lalalalalove zegt:

  Ik vind hem mooi! Ik heb eigenlijk een stash bestaande uit alleen Catrice en wat coats van Essence, maar ik denk dat daar zeker nog wat nagellakjes bij gaan komen….

 12. Echt heel mooi. Ik had niet verwacht dat essence zo'n mooi lakje had.

 13. beautyandso zegt:

  Mooie kleur! Die moet iknog hebben!

 14. Heel mooi kleurtje!

 15. Mooi lakje!:D

 16. Super mooi kleurtje!:D

 17. Echt een mooi kleurtje inderdaad!

 18. Hebben!Hebben!Hebben! Die kleur is echt zo leuk!

 19. flamantrose zegt:

  Echt een prachtig kleurtje! <3

 20. britt zegt:

  MOOI!! weet iemand trouwens nog of die actie van de tbs 3 originals voor €12 is
  xxx

 21. Heel mooi kleurtje!
  Je hebt trouwens echt mooie vorm nagels :O

 22. By Sjanty zegt:

  Wow, wat een lekker fris en zacht kleurtje!

 23. Ilse zegt:

  Het lijkt wel paars?

 24. Mirjam zegt:

  Deze heb ik nu op! Ik ben ook helemaal fan.
  Ik wil meeeer Essence lakjes! 😀

 25. wauw erg mooie kleur! 😀

 26. hi there, great page, and a great understand! one for my favorites.

 27. Mooi kleurtje!

 28. Prachige nagellak! Compliment ook voor je nagels, want die zien er altijd zo mooi uit. Toen ik zo op het eerste gezicht de swatch bekeek en daarna pas zag dat het Essence was kon ik het bijna niet geloven. 😉 Mijn eerste Colour & Go nagellak was een witte en die was streperig, niet-dekkend en gewoon slecht.

  Ik heb trouwens naar aanleiding van jouw swatch Essence Out of my Mind gekocht. Moet hem nog testen, maar ben heel benieuwd!

 29. Iris zegt:

  Ik heb hem vanmiddag gekocht! Vind hem echt zo mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.