Haar

Haartjes weer geverfd!

De update van enkele dagen geleden is niet op Bloglovin’ verschenen, dus het zou kunnen dat je hem hebt gemist! Kijk snel hier om het artikel alsnog te lezen.

Ja ja, het is weer zo ver! Zo’n twee keer per jaar krijg ik kriebels om mijn haar weer eens van kleur te veranderen. Meestal sta ik in de zomer te springen om highlights in mijn haar te laten zetten, terwijl ik tegen de herfst weer zin heb in een donkerder tintje. Nu het weer langzaam wat druiliger wordt en we de laatste échte zomerse dagen wel gehad hebben kreeg ik dus weer zin om mijn haarkleur weer even flink om te gooien. Benieuwd naar hoe het geworden is? Lees snel verder!

Inmiddels ben ik er wel achter dat niet alle kleuren mij staan, aangezien ik in het verleden flink wat heb geëxperimenteerd. Zo heb ik gemerkt dat te donkere kleuren mijn huid spierwit doen lijken en ook lichtblond is geen groot succes.

Aangezien ik de laatste paar maanden meerdere keren highlights heb laten zetten was mijn haar dit keer ook vrij licht geworden en ik vond dat die kleur mij niet zo veel meer deed. Op de een of andere manier werden rode plekjes enorm geaccentueerd en zag ik er gewoon een beetje flets uit. Ook werd de kleur door de rode ondertoon van mijn haar behoorlijk geel/oranje en daar kon geen enkele zilvershampoo meer tegenop. Tijd voor verandering! Zo zag het er uit voordat ik het ging verven:

En dit was het resultaat:

En wat vinden jullie ervan? Ik ben er in elk geval ontzettend blij mee! Ik heb deze kleur al vaker gehad, dus het zal sommigen van jullie bekend voorkomen, maar het is toch weer even een switch. Ik heb overigens Ganier Nutrisse in de kleur 6.32: Goud Parelmoer Donkerblond (zie hier mijn review). Dit is echt mijn favoriete haarkleuring, omdat hij een warme gloed geeft die heel natuurlijk bij mij staat. Helemaal perfect dus.

Dit vind je misschien ook leuk...

41 reacties

 1. Kimberly zegt:

  Wauw wat een mooie kleur!! En hij staat je goed! Ik vind het donkere zelfs wat leuker dan het blonde! 😀

 2. Martine zegt:

  super mooi!
  ik vind het stiekem ook mooier dan het blonde.
  Mooi herfstig!

 3. wauw! staat je mooi 😀

 4. Ik vind dat je je haar écht niet meer zo licht moet verven. Zonde! Bruin staat je vele malen beter!

 5. Bruin staat je veeeeel beter Charlotte, dit had ik wel gedacht! Ik zei het nog laatst in een comment dat donker haar je mooi zou staan, nu weet ik het zeker. Het staat je erg goed, vooral met je prachtige fel groene ogen. Een tikje donkerder mag wel, en dat gaat je nog mooier staan!

 6. Ik vind dat bruine je veel mooier staan!

 7. ik vind het je heel mooi staan!

 8. Staat je prachtig!

 9. Je ziet er mooi uit op de laatste foto!

 10. Mooie kleur! Staat veel natuurlijker, en past ook beter bij je gezicht, vind ik!

 11. wat een mooie kleur, staat je erg mooi;D

 12. wauw, het staat je heel mooi! echt heel mooi natuurlijk 🙂
  x

 13. Mooie kleur! Past goed bij je sproetjes! Als je de onderste nu met de bovenste foto vergelijkt, lijkt het of je haren een groen/gele gloed hebben boven.

 14. Joanne zegt:

  Ik vind het suuuper mooi! Het valt me wel op dat je oogkleur er anders door lijkt. Nu lijken je ogen blauwer, terwijl ze bij die lichtere kleur groener lijken. Maar ik vind de iets donkere kleur je veel beter staan! Het staat veel natuurlijker bij je.

 15. Wauw, echt een mooie kleur! Ook beter voor het komende herfstseizoen 🙂 Mooi!

 16. Renske zegt:

  Wauw! Wat een supermooie kleur. Heel warm, mooi voor de herfst en hij staat je ook nog eens erg goed.

 17. mooi, maar ik vond het eerste je ook niet lelijk staan eerlijk gezegd

 18. Wauw staat je goed! Dat andere was meer voor de zomer en dit is echt een prachtige herfst kleur!

 19. Wat ben jij toch mooi! Wat is je oorspronkelijke haarkleur?

  En trouwens, ik vind deze haarkleur echt supergoed bij je staan 😉

  1. Dank je! Mijn eigen kleur is een soort 'strawberry blonde', een soort donkerblond met een rossige/rode toon 🙂

 20. Wauw Charlotte, staat je goed! erg mooi geworden!

 21. wow dat staat je goed zeg.. heel mooi

 22. Waaaauw! ik vind dat deze kleur je nog 100x beter staat! prettyy

 23. Staat je heel goed! 🙂

 24. Vind het je heel erg goed staan hoor Charlotte!

 25. Jolien zegt:

  Heel leuk en eigenlijk ook leuker dan blond! (terwijl ik dol op blond ben)

 26. Ik vind het veel mooier staan, echt prachtig Charlotte!

 27. wauw groot verschil….heel mooi veel minder flets

 28. Erg mooi, je nieuwe haarkleur!

 29. heel mooi staat je goed,
  ik herken het in de zomer heb ik ook altijd lichter haar maar zodra je dit herfst achtige weer krijg heb ik echt behoefte aan een bruine tint, heb mijn haren ook pas weer gekleurd

 30. Wauw, dit staat je echt goed, heel natuurlijk!

 31. Ik vindt deze kleur erg mooi!

 32. Dat bruin staat je echt heel chic! Superladylike 🙂

 33. Echt tig keer beter. Vooral veel meer classy!

 34. Deze kleur staat je echt prachtig!!!!

 35. Dit vind ik heel veel leuker!

 36. Nathalie zegt:

  Staat je goed! Erg mooi.

 37. allebei mooi. Ik zou lekker blijven wisselen!

 38. het is prachtig, je gezicht krijgt meer uitdrukking vind ik.

 39. svenja zegt:

  veeeeeeeeeeel mooier echt wel! mag nog wel iets donkerder!

 40. Monique zegt:

  Dit is de eerste keer dat ik een comment achter laat, maar ik moest gewoon even zeggen dat dit donkere je echt mooi staat. Geeft je een veel warmere uitstraling!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.