Video's

Filmpje: Favorieten Maart 2014

1 april, kikker in je bil! Nee hoor, ik ben niet zo van de flauwe grapjes. Ik houd het gewoon bij een traditionele favorieten-video om de nieuwe maand te vieren. Deze keer een kleine selectie, aangezien de maand niet heel veel spectaculaire ontdekkingen heeft gebracht, maar dat maakt het er natuurlijk niet minder leuk om. Enjoy!

Genoemde producten:

Nagellak: OPI Pink-ing Of You + losse glitters
Oorbellen: Forever 21

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. Hele mooie producten!

 2. Ik vind de tangle teezer perfect 🙂

 3. Ik ben nu zo benieuwd naar de producten die je genoemd hebt! De Max Factor mascara, Glitter Off Peelable Base Coat en de Tange Teezer stonden al op mijn verlanglijstje, maar ik denk dat ik die binnenkort dan maar echt ga bestellen/kopen. Leuk filmpje!

 4. Fijne favoriete. De peelable base coat lijkt me echt ideaal <3

 5. Heel mooie video! De base coat wil ik ook gaan halen!

 6. Heel leuke video 😀

 7. Leuk filmpje! Ik denk dat ik de peel off coat toch eens ga kopen, ben erg benieuwd geworden!

 8. Lijkt OPI Mod about you op Essie Romper room? Ik ben namelijk dol op lichtroze nagellakjes! Vooral in de zomer als je handen weer wat bruiner zijn. <3

  1. Yep, daar lijkt hij op, al heb ik het idee dat Mod About You iets warmer is! Ik heb Romper Room niet, dus kan ze niet vergelijken, maar van wat ik op internet zie/lees zijn ze iets anders en is Mod About You meer dekkend (twee laagjes).

 9. Ah de Tangle Teezer, ik ben er echt dol op.

 10. Ik kan mijn tangle teezer ook niet missen! En die peel off base coat ga ik absoluut nog proberen, ik hoor er te veel goeds over 🙂

 11. Mooie favorieten!

 12. Weinig producten maar voor jou doen 😉 Wel leuke producten & leuk filmpje.

 13. He wat grappig! Dat merk waar je het over hebt van de Ici paris ken ik inderdaad ook nog, maar inderdaad alleen van uiterlijk. De combinatie van mascara’s gebruik ik door jou trouwens ook! Ik vind het echt een heel mooi effect geven samen 😀

 14. Leuk filmpje, je hebt altijd zo’n fijne uitstraling 🙂 Mooie favorieten ook.

 15. Nathalie zegt:

  En weer een leuke video! En wat draag je een leuk shirtje! Volgens mij had je die laatst ook in 1 van je video’s aan!
  De combi mascara heb ik ook gebruikt. Maar ik deed ze verkeerd om 🙂 nogmaals proberen dus. Ik vind die van Essence beetje irritant nog hahaha

 16. Mooie favorieten.. Ik ben het meest benieuwd naar de basecoat van O.P.I

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.