Video's

Filmpje: Opgemaakte Producten #14

Klik hier om je te abonneren op mijn kanaal, het is gratis en je bent altijd op de hoogte van nieuwe video’s!

In de video van vandaag laat ik de producten zien die ik de afgelopen weken heb opgemaakt. Zo zie je meteen welke producten ik écht de moeite waard vind (althans, interessant genoeg om helemaal op te maken) en wat ik er van vond. Enjoy!

Nagellak: Claire’s Pastel Neons
Oorbellen: Forever 21
Lipgloss: Catrice Infinite Shine Lipgloss Pink Up Your Life

Genoemde producten

Dit vind je misschien ook leuk...

23 reacties

 1. Mooie producten heb je weer opgemaakt, ik vind het ook altijd leuk om te zien! Die Catrice BB Cream is inderdaad ontzettend fijn en ook de Color tattoo van Maybelline, de mijne ga ik vast ooit ook opmaken! 🙂

 2. Lekker veel budgetproducten!

 3. Je hebt echt veel producten opgemaakt, maar wel mooie producten.

 4. Opgemaakte video’s vind ik echt leuk. Dat je color tattoo hebt opgemaakt, wauw. Ik vind hem ook geweldig, maar hij is bij mij nog lang niet op, haha.

 5. Je opgemaakt video’s zijn zó onwijs leuk!

 6. Je hebt lleuke producten op gemaakt!
  De BBcream van Catrice is inderdaad super fijn!
  X

 7. Het zijn lekker veel producten die hebt opgemaakt 😉

  Xoxo

 8. Ik vind dit soort video’s echt enorm leuk om naar te kijken, leuk dat je het dus gedaan hebt!
  Echt leuke producten trouwens!

 9. Ik vraag me altijd af hoe je zoveel tegelijk kan opmaken haha ^^

 10. Leuk filmpje 🙂 Je bent zo aangenaam om naar te luisteren 🙂

 11. Annelies zegt:

  Je ziet er echt prachtig uit in deze video!

  Ik vind je opgemaakt filmpjes altijd heel leuk! Leuke producten die voorbijkwamen deze keer. Ik ben zelf helemaal verslaafd aan de Zensation douchegel van Rituals!

 12. Wat een fijne producten, ik hou van je filmpjes!

 13. Sarina zegt:

  De bb cream van catrice heb ik getest maar kreeg er ongelooflijk veel puistjes van. Ik heb een vette huid en vermoed dat het daardoor komt. Van de dream pure BB van maybeline ben ik heel blij. De BB eye roller van garnier is ook zeer goed 🙂

 14. ghizlane zegt:

  hey gaat alles goed. ik heb een vraagje wil je pleasssssss een feest tutorial maken want ik ga over 2 dagen naar een bruiloft en daarna naar een verjaardig plies

 15. Best veel opgemaakt. Ook mooie producten!

 16. Mooie producten weer!

 17. love deze video’s 😀 altijd leuk om te zien wat andere opmaken!

 18. Cindy de Gilder zegt:

  Mijn On and On Bronze is ook bijna op! Ik gebruik hem heel lang meerdere keren per week en ik heb nu nog een klein bodempje over (waar ik waarschijnlijk nog wel minstens een maand mee kan doen). Ik vind het zo jammer dat Maybelline die prachtige neutrale LE’s color tattoos nooit naar NL brengt! Permanent Taupe vind ik ook nog wel leuk maar die gebruik ik niet zo vaak.. maar de andere kleuren in assortiment vind ik helemaal niks! Ik wil meer kleuren 🙁

 19. Bianca zegt:

  Ben ook fan van sweet lemon, dus nu overgestapt op sexy peel van Lush, love lemon scent 🙂

 20. Marielle zegt:

  In Duitsland hebben ze bij Aldi ook een voetcreme met 5% en ook 10% urea ook heel erg fijn en goed voedend en voor zeer weinig geld! De ingrediënten zijn ook erg goed en zonder parfum (grootste allergeen).

 21. Froukje zegt:

  Ik zit even al je video’s terug te kijken, super leuk! Die wash in wash out hebben ze nu ook bij de Kruidvat, van hun eigen merk. Nog niet geprobeerd maar lijken me wel fijn.

  https://www.kruidvat.nl/search?text=wash+in&searchType=manual

 22. Marjon zegt:

  Hey! Ik zocht op reviews over de wash in wash out producten van Kruidvat! Die zijn er nu dus ook, ben wel benieuwd naar een review er van!

 23. Froukje zegt:

  @Manon ik ook 😀 Ga ze zelf ook proberen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.