Samenwerkingen

Sneakers of pumps? Soms wil je niet kiezen…

Microsoft Surface - 3Keuzes, keuzes…. Wat kan dat soms lastig zijn! Stel, je bent net klaar met je examens gaat op citytrip naar een zonnig strand. Je neemt alleen handbagage mee, dus je moet slim inpakken! Kies je die fijne sneakers die zitten als pantoffeltjes, of neem je toch de pumps mee die je partyoutfit voor ’s avonds helemaal afmaken? Kijk uit, je tas zit bijna vol! Soms wil je gewoon niet kiezen. Maar… Wat dacht je van een paar sneakerwedges? Sneakers + hakken = probleem opgelost.

Microsoft maakt alvast een van de lastige keuzes iets makkelijker. Met de Microsoft Surface hoef je niet te kiezen tussen een tablet of een laptop, want je hebt alles in één! Op de Microsoft Surface kun je net zo makkelijk werken als een gewone laptop, maar hij is net zo portable als een tablet waardoor je ‘m makkelijk meeneemt. Kijk, dat is alvast een keuze minder. Nu nog die tas inpakken…

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Microsoft

 

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Wooww! Handig!!! Dankjewel, ik ben een supergroot fan van je! xxxxxxxx

 2. Ik zou voor de sneakers gaan 😉
  Die passen tegenwoordig overal perfect bij……

  Good luck met uitzoeken Xoxo

 3. Myrthe zegt:

  Mmh ik vind dit een beetje een teleurstellende post. Ik begrijp achter af dat het om een advertentie gaat voor Microsoft. Ik had alleen bij het openen in bloglovin meer verwacht. Bijvoorbeeld dat je nieuwe wedge sneakers had. Op zich vind ik het niet erg dat het achteraf om een advertentie gaat, omdat ik het leuk vind om achter nieuwe dingen te komen. Ik vind het alleen jammer dat de post niet verder aangekleed is. Meerdere vergelijking/problemen en hoe jij het oplost zou een insteek kunnen zijn en vervolgens een stap naar het programma. Dat je die keuze niet meer hoeft te maken en hoe tevreden jij er over bent. Het lijkt nu alsof het even snel getypt is omdat het moest. Ik weet ook niet of dit je eigen tekst is, of dat het afkomstig is van microsoft.

  1. Bedankt voor je feedback. Het thema van mijn blogpost is dat je soms tussen twee leuke dingen moet kiezen, maar dat eigenlijk niet wil. Ik ben gevraagd om daar een blog over te schrijven en dit leek mij een leuke manier om in te haken op de campagne van de Microsoft Surface 🙂

   1. Myrthe zegt:

    Bedankt voor je uitleg!

 4. Hoewel ik ze graag draag zo’n wedgesneakers, zijn ze ondertussen spijtig genoeg al niet meer zo’n trend
  En ik ben n Apple lover all the way 🙂

  Liefs,
  Karlien

 5. ik ben nooit echt weggeweest van wedgesneakers 😛

 6. Ik vind de combinatie van sneakers en hakken echt niet mooi. Dan zou ik toch voor de sneakers gaan, die kan je bij veel dingen combineren.

 7. Lianne zegt:

  Om te beginnen, je link werkt niet 😡 Als tweede wat zonde van je artikel. Dit kon je echt beter brengen. Ik neem aan dat je van Microsoft (tijdelijk) een Surface heb gekregen. Als je dat in een artikel dan combineert met voor- en nadelen van tablet, laptops/vaste computer en de Surface komt het veel beter uit de verf. Nu is het echt zo van… ik moet iets… Zonde.. Je kan zoveel meer vertellen over de Surface.

  1. Het thema van mijn blogpost is dat je soms tussen twee leuke dingen moet kiezen, maar dat eigenlijk niet wilt. Ik ben gevraagd om daar een blog over te schrijven en dit leek mij een leuke manier om in te haken op de campagne van de Microsoft Surface. Vandaar dat ik het artikel op deze manier heb geschreven 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.