Nagellak

Nagellakken waar ik nooit genoeg van kan krijgen

favoriete nagellakkenIk zou eigenlijk niet eens weten hoeveel nagellakken ik precies heb. Het zijn er veel, maar ze passen in elk geval allemaal nog in één Ikea Helmer-kastje. Dat valt best mee toch? Nou ja, ik ben natuurlijk niet voor niets een beautyblogger die heel veel met nagellak doet (waar zou die naam ‘Pinky Polish’ anders vandaan moeten komen, hihi). Hoewel ik waarschijnlijk genoeg lakjes heb om twee jaar lang elke dag een andere kleur te kiezen, zijn er een aantal favorieten die ik keer op keer blijf gebruiken. Ik ga ze aan jullie laten zien.

orlyluxe2Mijn favoriete nagellakken zijn eigenlijk in twee kleurfamilies in te delen: goud en roze. En wat goud betreft is Orly Luxe toch echt de aller-aller-aller mooiste. Ik gebruik ‘m vaak onder verschillende glittertopcoats, maar ook op zichzelf is het een fantastische nagellak. Klassiek, maar met een klein drupje glamour.

BarryMMajestyDe Liquid Sand-trend was mij op het lijf geschreven en ik kan er nog steeds geen genoeg van krijgen. Deze trend mag van mij voorlopig nog wel even door blijven gaan! Ik heb verschillende gouden lakjes in deze structuur, maar Barry M Majesty springt er echt uit. Bij deze lak lijkt het alsof je je nagels in losse glitters hebt gedipt. Prachtig!

OPIexcusemoi2Even een lakje uit de oude doos die ook nog eens Limited Edition was! OPI Excuse-Moi kwam uit de Muppets-collectie van een paar jaar geleden. Deze foto is eigenlijk niet helemaal representatief, want hij is in het echt nog veel mooier. Ik heb van deze lak in elk geval al één flesje opgemaakt en gelukkig heb ik er nog een paar in voorraad.

essietartdeco2Toen Essie een tijdje geleden bij Etos in de winkels kwam nam ik op de gok het lakje Tart Deco mee. Deze is ook al zo mooi! Ik heb veel koraal-kleurige lakken, maar geen enkele kan aan deze tippen. Op de foto lijkt hij wat fel, maar in deze tutorial kun je ‘m wat beter zien. Hij is vrij zacht en stoffig, wat hem erg stijlvol maakt. Bovendien blijven de lakken van Essie zitten als een huis, waardoor ik ‘m vaak pak als ik een ‘betrouwbare’ basislak nodig heb.

Claires-Pastel-Neons-2Hoewel ik in dit artikel vooral lakken wil laten zien die ik al langere tijd heb, mag Claire’s Pastel Neons echt niet ontbreken. Ik vind deze lak zo geweldig! Ik blijf er ook maar naar staren als ik hem op mijn nagels heb zitten. Ik heb hem nog maar een maand of twee in huis, maar het flesje is nu al voor de helft leeg. Dat is natuurlijk niet genoeg voor de rest van de zomer, dus ik denk dat ik er snel nog minstens één of twee extra ga kopen. Bovendien blijft ook deze geweldig goed zitten, wat hem nòg fijner maakt.

OPITheBondGirlsMinipack03_zps62a793a6Vorige zomer heb ik OPI Jinx heel wat keren gedragen en dat zal dit jaar niet anders zijn. Met deze nagellak krijg ik werkelijk al-tijd complimentjes. Het is een echte blikvanger! Dit was een Limited Edition, maar Miss Sporty heeft nu een perfecte dupe in het assortiment die ook nog eens super-budgetproof is. Score!

catricebirdyreloaded1In de zomer is geel één van mijn favoriete tinten om te dragen en vooral Catrice Birdy Reloaded is groot favoriet. Helaas is deze lak al een tijdje niet meer te koop, maar Essence Wanna Be Your Sunshine is een nagenoeg perfecte kopie. Dit is een kleur die niet bij alle tinten mooi staat, maar als je een lichte huid hebt kan hij verrassend mooi passen.

GoldenRoseJollyJewels1092_zps3cdaee24Toen ik gisteren mijn nagels lakte realiseerde ik me dat Golden Rose Jolly Jewels 109 ook zo’n enorme favoriet is. Deze heb ik zo vaak gedragen in het afgelopen jaar dat ik er al een flesje van op heb gemaakt. Tegenwoordig gebruik ik hem als topcoat over een andere roze lak (zoals ik hier op Instagram laat zien) en daarmee heb ik het probleem van de slechte dekking en slechte houdbaarheid in één klap opgelost. Het resultaat doet me altijd denken aan snoepjes!

CatriceCallMePrincess-3_zps7b6b8cf8Ik twijfelde nog even of ik Catrice Call Me Princess wel moest laten zien in dit artikel, omdat ik hem de afgelopen weken vrij weinig heb gedragen. Maar als ik hem nu weer zie vind ik hem toch wel erg gaaf en kriebelen mijn handen alweer om hem op mijn nagels te doen. Ik weet al wat mijn volgende manicure gaat worden, haha! Deze is gewoon erg bijzonder, doordat hij een mooie kleur heeft en geweldig schittert. Bovendien is hij gewoon verkrijgbaar bij Kruidvat voor een vriendelijk prijsje! Kijk, dat zijn nog eens goede lakjes.

Een aantal van deze lakken hebben jullie ongetwijfeld recentelijk nog voorbij zien komen op mijn site, maar er zitten ook een paar nagellakjes tussen die ik jaren geleden voor het laatst heb laten zien. Ik bedenk me trouwens net dat ik aan het einde van het jaar alweer vijf jaar blog. Jeetje, wat vliegt de tijd! En van alle nagellakken die ik de afgelopen jaren heb geprobeerd, zijn dit toch echt mijn favorieten. Van welke lakken kunnen jullie geen genoeg krijgen? Laat het weten bij de comments!

 

Dit vind je misschien ook leuk...

42 reacties

 1. wat een prachtige kleuren, die eerste gouden kleur is ook gaaf!

 2. Erg mooie lakken! De laatste had ik toch wel verwacht, zelf heb ik hem ook en krijg er steeds weer allemaal complimenten over! 😉

 3. Ik vind ze allemaal mooi! Die liquid sand van Barry M is wel heel bijzonder zeg, wauw. En de pastel neonroze van Claire’s vind ik prachtig!

 4. Stuk voor stuk super mooie lakken!

 5. Mooie lakjes!

 6. Wauw, die gouden kleur is echt prachtig! <3

 7. Majesty van Barry M is echt de mooiste in mijn opzicht. Wauw! Het lijkt wel op zo’n glitterlijmstift van vroeger, maar dan op je nagels. Ik wil die!!

 8. Wow ik ben ook spontaan verliefd op Majesty geworden. Vanmiddag even shoppen 😀 Maar ze zijn allemaal prachtig!

 9. Wohooo wat een toppers op een rij! Call me princess en Golden Rose draag ik ook de laatste tijd regelmatig, echt mooie lakjes zijn het 😀

 10. Prachtige zomerse lakjes! Call me princess heb ik ook, en daar krijg ik geen genoeg van!

 11. Wat zijn dat stuk voor stuk super leuke lakjes zeg. Ik ben zo jaloers op je collectie haha 🙂

 12. Aaaaaah die van Barry M is ZO gaaf!!!

 13. Wat een prachtige lakken! Tart deco ziet er mooi uit 🙂

 14. ik vind ze allemaal heel erg mooi!!

 15. Stuk voor stuk echt prachtig.
  Liefs, xxx

 16. Wauw die van essie: tart deco, vind ik prachtig!

  Mijn favoriete nagellak kleur allertijden is taupe. Eerder was het absolutely chinchillin van catrice en tegenwoordig ben ik fan van taupe-less beach van OPI.

  Ook Essie mint candy Apple blijft favoriet:)

 17. Call Me Princess is ook zeker een van mijn favorieten 🙂 OPI Jinx ook nog steeds trouwens om te zien

 18. Hele mooi lakjes! Vooral die van Essie, Catrice en de Claire’s zijn mooi 🙂
  x Saffira

 19. Laura zegt:

  Toevallig was ik net bij de DA om een nieuwe topcoat van Essie te halen. Daar viel mijn oog op tart deco, en hoewel ik me had voorgenomen om de komende tijd geen nagellak meer te kopen, kon ik deze echt niet laten liggen. En gelukkig maar, want als ik jouw foto zo zie is die prachtig! Heb nu al zin om mijn nagels ermee te lakken.

 20. mooi met al die glitters 😀

 21. Die van Claire’s is mooooooi! Allemaal trouwens 🙂

 22. Stuk voor stuk prachtige lakjes, echt waar, ik kan begrijpen waarom je deze nooit beu wordt!

 23. Erg mooie lakken. En die pastel neons trekt mij iedere x weer. Ik denk dat ik die toch ook maar een x ga aanschaffen heb hem nu al zo vaak vast gehad!

 24. Wauw Barry M Majesty vind ik echt prachtig. Wat ben ik trouwens toch jaloers op jou nagels, ik vind ze altijd zo mooi. De vorm en lengte is gewoon perfect.

 25. Barry M Majesty is echt AMAAAZE! Wat stom dat ik die laatst niet heb gekocht in Londen.. Als ik het had geweten dan had ik deze nu ook op m’n nagels gehad!

 26. O wauw, wat een prachtige lakjes! <3

 27. Die gouden vind ik echt toppie! De andere zijn ook erg mooi.

 28. Bianca zegt:

  Ben dol op koraalkleurige lakken, draag nu ook vaak de gelly nagellakjes van Barry M.

 29. Leuk artikel zo om alles onder elkaar te zien! Mijn favoriet is Barry M Majesty. Wauw wat is die toch prachtig!

 30. Mooie lakjes!

 31. Demi zegt:

  OPI Excuse moi is zo prachtig. heb die nagellak zelf ook, alleen toen ik hem laatst op wou doen was ie wat dikker geworden. leek nogal stroperig waardoor ik m amper aan kon brengen door al die glitters, heb dat dus niet gedaan. zou nagellak verdunner hiertegen kunnen helpen? en zoja waar kan je die kopen?
  ik ben het er inderdaad wel mee eens dat de foto niet laat zien hoe mooi de lak eigenlijk is.

  Barry M Majesty ziet er echt prachtig uit, die zou ik nog graag willen hebben want wauwwww!

 32. Ik zwijmel weg bij je foto’s. Wat een schitterende foto’s. Wat een prachtige lakjes. De geweldige kleuren. Liefde.

 33. Barry M Majesty is echt waanzinnig mooi ^^

 34. Mooie favorieten! Het roze Jolly Jewels lakje heb ik ook en ik ben er gek op. Ook de liquid sand lakjes vind ik leuk, vooral die van Catrice. Daar heb ik zelf een dupe van, van Barry M, lijkt er precies op!

 35. Allemaal super mooi alleen de gele vind ik iets minder maar ik vind geel gewoon geen mooie kleur 😉

 36. Emma zegt:

  ik heb call me princess al een tijdje in huis maar had hem nog nooit gedragen. vorige week voor de eerste keer opgehad en ik ben er echt verliefd op! nog veel leuker dan ik had gedacht! mijn zusje en ik voelden ons ook echt prinsessen haha.

 37. Jinx en Majesty zijn inderdaad prachtig!

 38. Dat lijken me mooie favorieten 🙂 die gele en die nagellak van claires, zo nieuwsgierig nou.

 39. renoeka zegt:

  Moooooi!! Van Barry M zijn ook mijn favorieten

 40. Ik vind die van essie heel mooi! En orly luxe is ook geweldig!

 41. Joanne zegt:

  Jinx. <3333
  Die heb ik nu ook op mijn nagels en mijn eerste flesje is al bijna op. Gelukkig heb ik er nog 2, plus nog 3 van die Miss Sporty.

 42. Marije zegt:

  Ik vroeg me af of je ook elke keer een andere kleur op je teennagels doet, of is er een kleur voor je teennagels die overal bij past?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.