Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. Leuke en handige post!
  Zo dat jij zo makkelijk al die moeilijke woorden kan uitspreken……

 2. Anne zegt:

  Die biodermal spf is inderdaad echt een aanrader! Een beetje duur maar het helemaal waard. Heb zelf een hele vette huid en deze zonnebrandcreme maakt mijn huid matter dan wanneer ik geen zonnebrandcreme op heb!

 3. Ah handig dit! Ik ben de laatste tijd steeds meer van de huidverzorging dus kon wel wat tips gebruiken 🙂

 4. Fijne video!

 5. Handig filmpje! Mijn routine is ongeveer hetzelfde 🙂

 6. Echt een hele goede video! Super handig met die stukjes tussendoor! Ik ga eens kijken naar die olie van the body shop 🙂

 7. Hele fijne video!

 8. Nora zegt:

  heyy leuk filmpje! wil je misschien eens een house tour maken? Misschien is het ook leuk om een house tour thema te doen voor femme?

  groetjess

 9. Wat een handig artikel. Zelf heb ik ook een artikel geschreven over reinigen, ze lijken echt wel op elkaar vind ik 🙂

  1. Ik hoop niet dat je met je laatste zin bedoelt dat je denkt dat ik iets van jou heb overgenomen, toch? Want dat is absoluut niet het geval! Ik praat puur vanuit mijn eigen ervaring en mijn kennis vanuit mijn werk, en ik probeer zeker niet iemands werk over te nemen 😉

 10. Goede en informatieve video. Super leuk.
  Alleen ben ik echt te lui.
  Even een reinigingsdoekje erover, face wash en klaar. Soms als ik heel veel zin heb even een nachtcreme, maar ik gebruik momenteel Ritzo en de dagcreme, mwa niet heel boeiend.

 11. Anne G. zegt:

  Leuk filmpje 🙂 Tot nu toe heb ik zelf moeite om een goede, niet geparfumeerde reinigingsolie te vinden. Mooie basic skincare filmpje 🙂 misschien kan je later een ”skincare upgrade” filmpje doen met o.a. exfolianten (BHA en AHA)? 😉

 12. Manwai zegt:

  Zeer goede video

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.