Make-up Reviews Video's

Filmpje: Review Real Techniques Kwasten

Nagellak: Essie In Stitches + OPI The Man With The Golden Gun
Oorbellen: Pieces
Camera: Panasonic FZ-100

Ik bestel de kwasten zelf bij iHerb.com, aangezien ze daar het allergoedkoopste zijn. Ze verzenden vanaf $40.00 gratis naar Nederland en je kunt alleen met Credit Card betalen. Met de code DUZ736 krijg je $5.00 op je eerste bestelling!

Ook zijn de kwasten verkrijgbaar bij de Nederlandse webshop Alice & Jo. Daar betaal je iets meer, maar kun je gewoon met PayPal of iDeal betalen.

Dit vind je misschien ook leuk...

38 reacties

 1. Het lijken me echt super fijne kwasten!

 2. Oeeh ze lijken me fijn!

 3. Sharona zegt:

  Ik heb er al zoveel over gehoord, wil ze ook graag eens proberen. Gelukkig ben ik bijna jarig! 😀

 4. Lijken me echt fijn! Heb een vraagje ik heb al een keer eerder bij Iherb besteld alleen nooit boven de 22 euro. Vroeg me af of jij wel eens invoerkosten hebt moeten betalen toen je had besteld bij Iherb…

  1. Van de 3 keer dat ik er heb besteld heb ik 1 keer moeten betalen, dat was toen €16,-

   1. Joanne zegt:

    Volgens mij moet je als het bedrag boven de 50 euro is INCLUSIEF verzendkosten, invoerrechten betalen. Dat had ik in ieder geval een keer. Heel naar, het was 54 euro en ik moest 20 euro bijbetalen.

    1. Joanne zegt:

     Maar als je onder de 50 euro blijft incl. de verzendkosten, ben je dus safe.

   2. Nienke zegt:

    Zouden we misschien mogen weten hoeveel je 3e bestelling kostte en of die duurder was dan de bestellingen daarvoor?

    Voor andere meiden die nog meer informatie over invoerkosten enzo willen weten zijn dit misschien wel goede sites:

    http://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/prive/douane/goederen_ontvangen_uit_het_buitenland/van_organisaties_en_bedrijven/goederen_ontvangen_uit_buitenland_van_organisaties_en_bedrijven

    http://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/prive/douane/goederen_ontvangen_uit_het_buitenland/van_organisaties_en_bedrijven/moet_ik_belastingen_bij_invoer_betalen_zo_ja_hoe_bereken_ik_dat

    http://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/prive/douane/goederen_ontvangen_uit_het_buitenland/van_organisaties_en_bedrijven/rekenvoorbeelden

    Ik kan je natuurlijk niets verzekeren, maar omdat dit een site van de belastingdienst is, zou je denken dat dit redelijk betrouwbaar is.

    Ik ga mezelf toch ook binnenkort maar eens verwennen met deze geweldige kwasten! <3
    Haha maar eerst m'n vader nog even lief aankijken voor z'n creditcard…

    1. Ik zou het werkelijk niet meer weten, sorry! Heb onlangs DHL Express gebruikt (is vanaf $60.00 maar $8.00, dus dat valt mee) en had toen een grote bestelling waarbij ik geen invoerrechten hoefde te betalen. Kan je er verder geen extra info over geven, maar misschien heb je hier wat aan.

 5. Norah zegt:

  Ik heb zelf de Travel Essentials, Core Collection en de stippling kwast, ik vind ze ook echt geweldig! De Starter Set staat al op m’n kerstlijstje 🙂 Leuk filmpje!

 6. Aniek zegt:

  Heel handig filmpje! Ik ga ze vragen voor sinterklaas of kerst!:)

 7. Wat leuk dat je ze nu reviewed, heb ze 2 weken geleden bij alice and jo besteld. De expert face, de setting, de blush en de stipling brush. Zelf wilde ik de blushbrush voor bronzer gebruiken! Helaas zag ik dat ze uitverkocht zijn bij alice and jo, ben zelf ook al twee weken aan het wachten helaas:( maar ze zullen hopelijk wel komen.

 8. De setjes staan nu ook op mijn verlanglijstje! Ik ga wanneer ik weer meer geld heb (aangezien mijn moeders verjaardag + de feestdagen eraan komen) het kopen. 😀 Dus ik denk dat ik in januari de trotse eigenares ben van deze kwasten, haha! 😀

 9. De kwasten lijken mij echt heel erg fijn.

 10. Ik ben zo benieuwd naar deze kwasten, ze lijkt me enorm fijn!

 11. de core collection kwasten zijn wel echt iets voor mij 😀

 12. ik wil ze heel graag hebben! binnenkort ga ik naar londen, ze verkopen ze toch ook bij boots?

  1. Ja daar heb ik de mijne gekocht.

 13. Ik ben ook fan van de real techniques kwasten, super kwaliteit voor een heel degelijke prijs.

 14. Ik heb ook bijna alle kwasten van RT, ik gebruik de stiplingbrush voor mijn blush. Hij brengt blush zo onwijs mooi aan!

 15. Goede review! Zelf wil ik graag de expert face brush aanschaffen omdat ik compact foundation van Chanel gebruik en daar nog geen goede kwast voor heb.

 16. Femke zegt:

  Wow ! Klinkt echt goed. En ze zien er ook zo leuk uit met die kleurtjes 🙂 ik ben echt razend benieuwd.

 17. Noirperle zegt:

  ik heb de core collection in Londen gekocht bij Boots. Ik dacht dat het daar goedkoper zou zijn, maar het is rond de 22 pound.
  Dat is dus 27 euro ongeveer.

  Charlotte heeft dezelfde Core collection bij Iherb gekocht voor 17,99 dollar. Dat is omgerekend ongeveer 14 euro! Dus meer dan 10 euro verschil!

  Zou niet weten hoeveel de verzendkosten zijn, maar volgens mij is bestellen via IHerb echt veel voordeger.

 18. Romanza zegt:

  Ik had even een vraag, ik zit heel erg te twijfelen over het bestellen bij iHerb.com
  Zijn de invoerrechten daar echt zo hoog als iedereen zegt? En wanneer moet je dan die invoerrechten betalen?
  Alvast bedankt!

  1. Ik heb van de drie keer dat ik er heb besteld 1 keer invoerrechten moeten betalen. Dat was toen ongeveer €16.-

 19. Ik ben nog op zoek naar een goede kwasten set. Vooral de buffer kwast is een must voor mij.
  Ik denk dat ik de Techniques Kwasten nog iets te duur vind. Bij zoeva zijn ze wat goedkoper.
  Zijn ze dan ook gelijk minder goed?
  Liefs, Renate

  1. Sorry, geen idee, want die heb ik zelf nooit geprobeerd!

 20. Zachte kwasten zijn altijd fijn! 🙂
  Toch vind ik het wat jammer dat kwasten nogsteeds niet echt budget budget zijn. Ik vind deze nogsteeds best wat aan de prijs.

 21. Ik heb ook de Core Collection en de Starter Set (Oogschaduwkwasten) en ben er erg tevreden over. Ik vond zelf de detailer brush uit de Core Collection niet zo prettig voor foundation of concealer en gebruik deze nu als kwastje om mijn lipstick aan te brengen. Dat zag ik Samantha een keertje doen in een tutorial voor Pixiwoo en dat werk echt top! De Deluxe Crease brush gebruik ik als crease brush en die werkt echt fijn. Door de afgeronde vorm kun je oogschaduw goed in je crease aanbrengen en direct blenden. Ik was nog erg nieuwsgierig naar de grote poederkwast en expert face brush. Door het zien van jouw review ga ik die denk ik toch maar eens bestellen!

 22. Isabella zegt:

  Ik gebruik de blushbrush voor poeder, daar is die perfect voor.

  Over de btw+invoerrechten, had je bij die twee keren onder de €22 besteld of was het puur geluk?

  1. Was geluk!

 23. Linniej zegt:

  Hallo, Ik heb 15 oktober deze kwasten set besteld, boven de 40 euro. Maar nu is mijn vraag, hoelang duurde het bij jou voordat de kwasten bezorgd werden? Ik zit namelijk nog steeds te wachten.

 24. die kwasten lijken me fijn !

 25. Janneke zegt:

  Jij maakt me blij! Nooit geweten dat ze ook gewoon in een Nederlandse webshop te koop zijn!
  Ga ik snel gebruik van maken :D!!

 26. ik wilde ze ook bestellen. leuk dat jij ze zo fijn vind. hoor er zo veel goede reacties over. je hebt er een leuk en goed filmpje over gemaakt bedankt 😉

  liefs melanie x

 27. dat is wishlist materiaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.