Shoplogs Video's

Filmpje: Shoplog H&M + Skins Cosmetics

Nagellak: Barry M Princess
Oorbellen: Accessorize

Vandaag even een kleine shoplog, gewoon omdat het kan, hihi! Vanavond zal er nog een tweede artikel online komen om de beperkte hoeveelheid artikelen van de afgelopen dagen weer een beetje goed te maken. Kom dus vanavond nog even terug!

Volg PinkyPolish.nl op: Twitter | Bloglovin’ | YouTube | Instagram | Facebook | Google+

Dit vind je misschien ook leuk...

20 reacties

 1. Wat een leuke aankopen. Sportkleren zijn ook heel fijn van de H&M

 2. Oooh nu gaat het kriebelen. Ik wil ook naar H&M 🙁

 3. Wat heb je veel leuke spullen gekocht!

 4. Ik ben benieuwd naar en skins aankopen 🙂

 5. Wat een super leuke aankopen!

 6. Leuke aankoopjes heb je gedaan! Ik vind de sportkleding van H&M ook erg fijn!

 7. Je hebt veel leuke aankopen gedaan !

 8. Wat een leuke aankopen!

 9. Manuela zegt:

  Leuke aankopen heb je weer gedaan.
  Ik vind jouw filmpjes zo leuk om te kijken, je hebt echt zo’n vrolijke en leuke uitstraling!
  Ik word er spontaan vrolijk van, haha!
  Wij hebben ook een Skins cosmetics in Groningen, wat een geweldige winkel.
  Ik krijg er altijd een beetje zo’n luxe gevoel van, haha

 10. Anouk zegt:

  Mooie look heb je op (filmpje)???

 11. Leuke dingetjes heb je geshopt.
  Liefs, xxx

 12. Mijn sportbeha/sporttopje komt ook van bij H&M 🙂 Ze hebben daar inderdaad toffe work out stuff.

 13. super leuke aankopen allemaal 😀

 14. Petra zegt:

  Leuk filmpje weer!
  Ik heb nog wel een tip voor je, hoop dat je dit niet erg vindt. Ik heb laatst een workshop wenkbrauwen bijtekenen gehad en let nu dus op wenkbrauwen. Wat me bij jou direct opviel, is dat ze iets te licht zijn bij je (nieuwe) haarkleur. Het viel me gewoon op, je ziet er verder altijd prachtig uit!!

 15. Oh dat sporttopje in die “oldskool” kleur (haha) vind ik echt leuk. Ik heb ook een beginnende sportcollectie, er kan altijd meer bij, dus ik denk dat ik binnenkort eens even ga shoppen bij de H&M.

 16. Anne G. zegt:

  Oeh meis, doe nooit meer je make-up zo: het zorgt ervoor dat je ogen heel ”droopy” worden en ”hangen”.
  Zorg ervoor dat je makeup niet meer zver onder je ogen uitvalt..

  Skins Cosmetics lijkt mij een erg interessante winkel om naar binnen te gaan 🙂

 17. Wat een mooie haarkleur 🙂
  Leuke aankoopjes.

 18. Wat een leuk dingen heb je geshopt!

 19. Die handschoenen met de goude studs erop zijn leuk!

 20. Marjan zegt:

  Hoi hoi!
  Als bij mij de rits kapot is van een broek/vest, dan ga ik altijd naar de markt.
  Bij ons is er een kraam met iemand die allemaal ritsen/knopen/andere accessoires verkoopt, maar ritsen ook maakt! Voor 4 euro ongeveer maakt hij ritsen. Werkt echt goed! Kan je echt proberen, want het is zo zonde als iets lekker zit maar de rits kapot is…
  Groetjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.