Video's

Filmpje: Tag – The 7 Deadly Sins of Beauty

 

Nagellak: Essie Lovie Dovie
Oorbellen: Forever 21

7 Deadly Sins of Beauty:

 • Hebzucht: wat is je goedkoopste beautyproduct en wat is je duurste?
 • Woede: met welke beautyproducten heb je een haat/liefde relatie?
 • Gulzigheid: wat zijn je lekkerste beautyproducten?
 • Luiheid: welk beautyproduct verwaarloos je uit luiheid?
 • Trots: welke beautyproducten geven je het meeste zelfvertrouwen?
 • Lust: wat vind je het meest aantrekkelijk aan het andere geslacht?
 • Jaloezie: Welke items zou je het liefst ontvangen als cadeau?

28 Comments

 • Reply
  Jessica
  13 mei 2012 at 14:53

  Leuke tag! Ik heb hem een tijdje geleden ook al gedaan, maar dan niet in een filmpje, maar gewoon geschreven:)

 • Reply
  Marijne
  13 mei 2012 at 16:02

  Leuk! Ik vind je filmpjes zo leuk! Veel leuker dan een geschreven artikel!

 • Reply
  charile
  13 mei 2012 at 16:04

  Wat een leuk filmpje 🙂 Ik heb deze ook gedaan, maar gewoon geschreven.

 • Reply
  jackie
  13 mei 2012 at 16:07

  leuke film, zou je ook een cheap versus spenser film video maken ??

  • Reply
   Charlotte
   13 mei 2012 at 16:28

   Sorry, watvoor een filmpje?

   • Reply
    Larissa
    13 mei 2012 at 16:40

    Ik denk dat ze een cheap versus expensive filmpje bedoeld 🙂

    • Reply
     jackie
     13 mei 2012 at 17:06

     ja dat bedoel ik.

     • Reply
      jackie
      13 mei 2012 at 17:09

      Cheap Vs Chic make-up duplicates

 • Reply
  Kimberley
  13 mei 2012 at 16:08

  Leuke tag! Ik vind de Mango lijn van the Body Shop ook echt de aller- allerlekkerste <3

 • Reply
  Pauline
  13 mei 2012 at 16:33

  Leuk filmpje, ben zelf ook dol op de Mango lijn van TBS! Ik zag je gisteren trouwens nog op Rotterdam Centraal, ik zat in de trein en jij liep op het perron, was erg leuk je eens in het ‘echie’ te zien! 😉

 • Reply
  Laura
  13 mei 2012 at 16:49

  Leuk onderwerp voor een filmpje! Je producten bij luiheid herken ik wel. Haarmaskers gebruik ik nog wel 1x per week, maar een gezichtsmasker? Ik zag juist mijn minstens een jaar onaangeraakte Mint Julep masker van Queen Helene staan en het volcanic ash thermal mask van MAC heb ik ook al nooit opgemaakt… Teveel gedoe die maskers.

 • Reply
  kirsten
  13 mei 2012 at 17:22

  Ik heb precies dezelfde selftanners. Ik daar eigenlijk een haat-liefdeverhouding mee. Ik vind het resultaat inderdaad ook erg mooi, maar zo veel werk! Gezicht gaat nog wel, maar met je hele lichaam ben je toch al snel een kwartier bezig. Leuk filmpje! En ik zie er ook heel anders uit zonder make up hoor. Hoewel mijn vriend nooit echt heel veel verschil ziet haha, maarja mannen he.

  • Reply
   lin
   14 mei 2012 at 14:20

   ik ook! Elke keer denk ik: dat moet ik weer eens doen. Dan voel ik me wit en denk ik dat ik de zomer kan afdwingen ofzo. Maar eenmaal in de weer weet ik alweer waarom ik het nooit volhoud: ik vind het gedoe, ik vind het niet zo mooi, en ik vind het eigenlijk helemaal niet zo erg om bleek te zijn. Met een beetje blush kom ik al een heel eind.

 • Reply
  Conny
  13 mei 2012 at 17:44

  wat een leuke filmpje

 • Reply
  Astrid
  13 mei 2012 at 20:11

  Leuk filmpje weer en ik ken dat luxe gevoel ook al heb ik geen make-up van Chanel. Toen ik 12 was won ik een lipgloss van Herome ter waarde van 12 euro. En dat was voor mij en mijn essence mascara heel veel. Wat een heerlijk luxe gevoel elke keer dat ik hem opdeed. Helaas was dat 4 jaar geleden en is hij ondertussen dus allang niet meer goed. Maar ik heb de huls nog wel als aandenken 🙂

  xx Astrid

 • Reply
  Nicole
  13 mei 2012 at 21:17

  super leuke tag! heel leuk om jouw antwoorden te krijgen 🙂
  dat luxe gevoel met chanel heb ik idd ook veel meer dan met bijv dior en andere merken in die prijsklasse. heel vreemd eigenlijk.. misschein da thet komt omdat chanel voor mij het eerste luxe merk was?

 • Reply
  Paola
  13 mei 2012 at 22:10

  Ik blijf het een leuke tag vinden! In filmpje vorm vind ik hem nog leuker dan geschreven!

 • Reply
  Marijke
  13 mei 2012 at 22:11

  Leuk filmpje!! En omg, ik heb gegoogled, wat ziet Nick er hot uit in die fotoshoot! 🙂

 • Reply
  Dottie
  14 mei 2012 at 13:40

  Lieve schat, je bent prachtig zonder make-up! Ik heb zelf blond haar en blauwe ogen en de bijpassende blonde wimpers, dus vind mezelf zonder make-up ook nogal flets. Maar mijn vriend vindt me er juist heel lief uitzien zo (lucky me!)! En ik vind dat jij er heel mooi uitziet zonder make-up (en met natuurlijk ook), dus no worries, je verdient al een pluim om überhaupt zonder make-up op internet te staan! Ga zo door met je leuke site, liefs van een TBS-collega! 🙂

 • Reply
  Tedje
  14 mei 2012 at 16:26

  Wat een leuk filmpje! Je mag best vaker van die tag video’s doen!!
  En inderdaad, de mango geuren van TBS zijn ZOOO lekker! Ik heb de tag al gedaan!

 • Reply
  Marie
  15 mei 2012 at 14:47

  oeh, wow, oja die heb ik toen van mijn verjaardag gehad

  super leuk jouw gezichtsuitdrukkingen, dat vind ik echt leuk 😀

  ook nich carter, jhaaaaaaa……. <3 ben meteen die people magazine fotoshoot gaan opzoeken xD

  super leuk filmpje x

 • Reply
  Marielle
  15 mei 2012 at 17:21

  Over zelfbruiner, je zegt dat die gaan vervellen of afpellen (weet niet meer juist hoe je het zei) maar ik heb een zelfbruiner die ik enorm geweldig vind en dat is de spuitbes van Biocura (ja van de Aldi) heb er 10 flessen van ingeslagen omdat ie niet vaak komt.
  Het is eigenlijk een zelfbruiner voor het lichaam maar ik gebruik hem vooral voor mijn gezicht, nek en decolte omdat ik daar gewoon niet bruin word (heb ook sproetjes net zoals jij maar heb wel gewoon huidtype 2). Hij is mijn favoriet omdat: ik krijg er geen strepen van, hij vervelt niet als je het al een tijdje niet meer gebruikt, hij geeft een hele mooie natuurlijke uitstraling je bent er dus een beetje bruiner door alsof het lijkt dat je gewoon een tintje donkerder van de zon hebt gekregen (en niet alsof je uren liggen bakken hebt of zo), hij is niet vet dus ideaal voor mensen die net zoals ik een vette huid hebben, hij is heel goedkoop ik schat iets van een 2 a 3 euro.

  Ik heb al heel wat zelfbruiners gebruikt zoawat alle merken (drogisterij merken) en andere spuit zelfbruiners stinken enorm, zien er onnatuurlijk uit, krijg er allergische reacties van, en kosten erg veel voor iets dat ze totataal niet waard zijn!

 • Reply
  Mia
  15 mei 2012 at 20:00

  Ik snap jouw ‘luxe gevoel’ heel goed; zelf heb ik dit inderdaad ook bij Chanel, maar ook bij MAC 🙂
  Weer een super leuk filmpje om te zien, ben meteen weer vrolijk geworden :))
  Ik vond pas geleden op zolder nog posters van Nick Carter, lol! Vroeger was ik ook helemaal fan van hem. Nog steeds ziet hij er niet verkeerd uit…

 • Reply
  Nikki
  16 mei 2012 at 23:14

  Wat een leuke tag!!

 • Reply
  Julia...
  18 mei 2012 at 02:53

  heel leuk fimpje!!!

 • Reply
  Jeske
  18 mei 2012 at 13:59

  Leuk filmpje! Ik had eigenlijk nog een vraagje, want je hebt al een aantal keer verteld dat je graag sjaaltjes draagt. Zelf draag ik die ook vaak, maar ik weet nooit hoe ik een ‘gewone’ sjaal (zo’n rechte zegmaar) het leukst kan dragen. Misschien is het leuk om een keer een filmpje te maken met je favoriete sjaals en hoe je die draagt?
  Ik vind het ook heel leuk om een tag in een filmpje te zien!:)

 • Reply
  Esmay
  18 mei 2012 at 14:14

  Wat een leuke tag! Je ziet er ook stunning uit trouwens 🙂
  En dat van Chanel ken ik wel, die producten zien er zó mooi en luxe uit <3

 • Reply
  Tinneke
  23 mei 2012 at 14:46

  Wat een leuk filmpje 😀
  Je valt wel op totaaal andere mannen dan ik :p
  Ik val op donkere, stoere mannen! Donker haar, een baardje, brede schouders…
  Oh en dat potloodje van essence ga ik ook eens halen!

  Het zou ook leuk zijn als je eens een what’s in my bag doet 😀
  altijd leuk om mee te snuffelen in iemand zijn handtas ^^

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.