Video's

Filmpje: Teleurstellende Producten

Ik doe altijd goed ‘onderzoek’ voordat ik iets koop, maar helaas komt het heel af en toe voor dat ik een product koop dat tegen blijkt te vallen. Tja, dat kan natuurlijk gebeuren! Geen wereldramp, maar wel jammer. Zeker wanneer het een product is waar veel anderen razend enthousiast over waren. In deze video laat ik een aantal producten zien die mij tegen zijn gevallen. Dit is natuurlijk gewoon mijn eigen ervaring, en het hoeft echt niet te betekenen dat het slechte producten zijn. Integendeel zelfs, want vrijwel alle producten hadden juist hele positieve reviews van anderen.

Hebben jullie ook wel eens een gigantische miskoop gedaan of was er een populair product dat je enorm tegenviel? Laat het achter bij de comments!

Vergeet je trouwens niet te abonneren op mijn YouTube-kanaal! Op die manier ben je altijd als eerste op de hoogte van een nieuwe video.

Dit vind je misschien ook leuk...

45 reacties

 1. Wat een super gaaf introductie filmpje! Die nagellak heb ik eerder ergens gezien dat hij echt slecht was, zonde!

 2. Mallory zegt:

  Ik heb echt net hetzelfde bij de bourjois blush ! Echt mooi kleur in het potje maar echt geen kleur, juist wat shimmers. Misschien hebben we dan allebei een slecht potje in handen gehad ?

  1. quinty zegt:

   ik heb zelf geen boujois blush, maar ik hoor wel vaker dat de bourjois blushes niet heel veel kleur afgeven

  2. Gezien de vele anderen met hetzelfde probleem vrees ik van niet 🙁

 3. Hm, lijkt me vreemd dat van die Kiehl’s oogcreme. Ik heb het, en ik de huid onder mijn ogen is helemaal niet extreem droog, maar bij mij trekt het snel in en is het dan niet vettig meer. Ik denk dan eerder dat je daarvan een verkeerd potje hebt ipv bij de Bourjois blush. 😛 Welke oogcreme gebruik je dan wel graag?

  1. Ik vind de Vitamin E Eye Cream van The Body Shop fijn of die uit de Aloe-serie van TBS. Verder ben ik zelf ook nog op jacht naar de ultieme oogcrème!

 4. Dat met die Bourjois blush heb ik ook! Er komt helemaal niks van af behalve wat geur.

 5. Heb ook een blush van Bourjois en heb net hetzelfde probleem. Het is echt een mooie kleur maar hij geeft helemaal geen kleur af!

 6. Leuk filmpje!
  Ik vind spotted juist erg leuk! Een heeeeeeeeeeeeel dun laagje werkt bij mij prima. Vreemd dat ie het bij jou niet doet, zonde ook!

 7. Wat toevallig, ik heb ook die embryolisse creme gekocht en mijn huid wordt er juist droger door! Zo jammer!

 8. Esmaralda zegt:

  Misschien kun je de kiehl’s oogcreme nog gebruiken voor droge plekjes op je lichaam ^^

  1. Inderdaad, en voor nagelriemen is hij ook wel aardig. Niet helemaal waar ik ‘m voor wilde, maar ik zal ‘m wel proberen op te maken!

 9. Ik heb ook precies hetzelfde gehad met een gebakken bronzer van Bourjois. In eerste instantie kwam er al niet veel kleur vanaf maar na een paar maanden droogde hij als het ware op. Er kwam een witte waas over bronzer en ik kreeg er met geen mogelijkheid meer kleur vanaf, echt zonde!

 10. Esmiralda zegt:

  Leuk idee voor een filmpje 🙂

  Bij mij doet OPI black spotted het wel! Alleen krijg ik en de vlekjes, en crackt hij open zoals een crackle doet, en dat is dan weer niet helemaal de bedoeling..

 11. Leuk om te zien welke producten jou niet bevallen! Dat van die blush van Bourjois hoor ik helaas vaker.

 12. Hey Charlotte,
  als je zo’n effect als de OPI-spotted wilt, moet je dit filmpje eens bekijken !
  http://www.youtube.com/watch?v=TnhfvuoBAMo&list=UUT8z80a4ESgO2Y4qajk-iXw&index=3
  heb het zelf nog niet uitgetest maar lijkt me best veelbelovend!
  x

  1. Wow, dat is echt heel erg gaaf! Bedankt voor de tip, wie weet ga ik het een keertje proberen 😀

 13. Anne G. zegt:

  Had precies hetzelfde “structuur” probleem bij de Kiehl’s oogcreme. Hij trok ook niet lekker in mijn huid en bleef maar een beetje als een dikke laag liggen :s
  Mijn teleurstellende product was de Kiehl’s Midnight Recovery. Ook zo’n gehyped product. Na de eerste nacht kreeg ik meteen volop puistjes en het werd er niet beter op. Nu begrijp ik waarom: er zitten essentiële oliën die in die je huid ontzettend irriteren. Hun dark spot correcter was ook niet veel soeps.
  Het enige product van Kiehl’s wat ik nog wel eens gebruik en nog best aardig vind, is de Ultra Facial cream. Deze gebruik ik met name op mijn hals en decollete in deze koude winter dagen.
  Verder gebruik ik nu bijna alleen nog producten van Uncover Skincare en Paula’s Choice.

  1. Wat jammer van de Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate! Dat is juist één van mijn favoriete producten van hen, los van de Ultra Facial -serie. Tja, huidverzorging is echt heel persoonlijk…

  2. Alwina zegt:

   Wat fijn om te lezen dat ik niet als enige ontevreden Khiels gebruiker ben! Ik heb de midnight recovery olie, super multi corrective en ultra fecial cleanser gekocht en ben zeer ontevreden! Huid is zeer geïrriteerd, waar ik normaal nooit last van heb en ik heb droge vlekjes gekregen! Morgen maar eens terug naar de winkel!

 14. Marielle zegt:

  Ik snap ook totaal niet waarom iedereen die creme’s van Embrilyse zo geweldig vinden. Embiolyse barst van de minerale olie en dan kost het nog zo veel, begrijpelijk dat je porien er van verstoppen en dat je vind dat het niets doet voor je huid! Dan kan je even goed een laag vaseline op je huid smeren dat geeft hetzelfde effect als Embriolyse en dan moet je niet eens zo veel geld uitgeven er aan!

 15. Marielle zegt:

  Ik heb persoonlijk meer miskopen qua huidverzorging dan holy grails of producten die ik fijn vind. Ik heb dan ook een hele moeielijke huid. mijn huidtype is gemengd naar de vette kant (in de winter in de zomer is mijn huid gewoon vet), gevoelig (aan parfum, propylene glycol en nog stoffen waarvan ik het niet weet), onzuiver, gevoelig voor onzuiverheden, schraal/ droog (weet niet hoe het te noemen maar ondanks dat mijn huid zo veel talg aanmaakt lijkt het of er plekken zitten op mijn huid die er ruw uitzien ook al voelen ze totaal niet droog maar eerder vet, raar he.). Van sommige creme’s verstoppen mijn porien echt onwijs ook al is die creme niet te vet.

  Mijn miskopen zijn:
  – Olaz Total efect dagcrijme parfumvrij met spf 15, van structuur vind ik hem heerlijk voor dit weer, ook word mijn huid er niet rood van maaar het verstopt mijn porien heel erg. Deze word trouwens aangeraden door Dr jetske Ultee.
  – Olaz Complete nachtcreme voor normale, droge en gemengde huid. Ook deze vind ik echt over heerlijk van structuur voor mijn huid voor herfst/ winter maar mijn huid krijgt er rode vlekken van en mijn porien verstoppen er ook erg van.
  – Olaz Anti rimpel 2 in 1 verstevigend dagcreme en serum, deze is mega ligt op de huid super lekker voor mijn huidtype in de zomer ook de IDEALE make-up basis maar ik krijg er een rode huid van en raare onzuiverheden van.
  – Etos hydraterende dagcreme voor de normale & gemengde huid. Ideale structuur voor mijn huid met dit koude weer, mijn huid kan er ook goed tegen maar mijn porien verstoppen er onwijs van. Heb hem 3X gebruikt en ben er nu al meer dan 1 week mee gestopt en nu nog heb ik grote bulten van deze creme die heel moeielijk/ traag weg gaan.
  – Yves Rocher tonic met kamille, dit product was zooooo erg dat ik er gewoon geen woorden voor heb. Heel mijn gezicht was opgezwollen, enorme jeuk en bobbels die op brandwonden leken.
  – La Roche Posay Anthelios XL gezichtzonnecreme voor de gemengde en vette huid. heel mijn gezicht zag er wit van en deze verstopte ook heel erg mijn porien terwijl er op stond dat ie non comedogenic was!

  Zo kan ik wel blijven doorgaan met miskopen op te noemen. Ik ben echt heel veel geld kwijt aan miskopen!

  1. Anne G. zegt:

   Je kan http://www.paulaschoice.nl proberen. Het zijn goede producten en zijn niet verschrikkelijk duur. Dan kan je eerst een aantal samples kopen voordat je mis grijpt aan een grote verpakking.
   Je kan met de Paula’s Choice mensen gratis chatten op hun website (van ma tot vrij) en dan kan je ze allerlei vragen stellen over wat zij denken dat een geschikt product is voor jou huid.
   Paula’s Choice is ook geschikt voor de gevoelige huid.

   1. Marielle zegt:

    Bedankt voor de tip!

 16. Marielle zegt:

  Een product van Bourjois waar ik SUPER tevreden mee ben en koop hem steeds op nieuw is de Bourjois Healty mix concealer. Jammer genoeg in Belgie niet meer te koop maar ik koop hem nu altijd op Drogisterij.net

  1. Die is inderdaad heel goed! Ik snap er ook helemaal niks meer van dat die uit het assortiment is gehaald (in NL is hij ook niet meer in de gewone winkels te koop), dat was echt een goed product van Bourjois!

 17. Esther zegt:

  Interessant filmpje, ik voel me dan niet als enige met miskoopjes:)
  Maakt de goede producten ook geloofwaardiger als je eens iets minder goeds hoort.

 18. Suzanne zegt:

  Mijn meest recente miskoop is niet echt een beauty-product, maar dat is de oral b pro expert multi protection, ik had daar een proefverpakking van gebruikt maar nu ik hem heb is die heel anders.

  De decubal peeling is het duurste beauty-product dat ik heb gekocht, maar de gezichtsscrub van clearasil vind ik toch fijner.

  Verder ik heb vaak gehad dat ik een nagellak kocht die toch wel erg leek op een nagellak die ik al had, of dat ik een nagellak kocht wat een glitter topcoat was, terwijl ik eigenlijk een dekkende lak wou kopen. Maar nu let ik daar beter op en ik koop ook veel minder nagellak dan eerst.

 19. Altijd leuk om de miskopen van een ander te zien 🙂 Heb er zelf ook wel enkele 🙂
  Eefje

 20. Oh wat jammer van al die producten! Echt niet leuk he, je koopt iets waarvan je zoveel verwacht en dan valt het tegen :(.
  Heb ik voorgehad met een dagcreme van TBS.. Proefje, ging helemaal goed, en dan de full size gekocht en ik krijg er acne van. Jammer, maar helaas!
  Ook één lakje van OPI is me een beetje ’tegengevallen’ omdat ‘ie heel erg streaky aanbrengt, vergt erg veel tijd om een keertje mooi op te doen.

  PS: Ik heb me het hele filmpje lang afgevraagd welke nagellak je op hebt? Ziet er leuk uit! 😀

 21. handig filmpje, ik heb het zelfde probleem met bourjois blushes.. terwijl de kleuren best mooi zijn! mag ik vragen welke nagellak je op hebt? en welke oorbellen je in hebt? toch niet van marc by marc jacobs want dan ben ik echt heeeel jaloers haha! 😉

  1. Mijn nagellak is Catrice Beavis & Mudhead + Catrice Gold Leaf. Mijn oorbellen zijn gewoon van Forever 21, helaas geen Marc by Marc Jacobs, haha!

 22. Kimberley zegt:

  Ik heb dit ook met de blushes van Bourjois. Heb er twee (oa ook lila’s d’or) van en heb het zelfde probleem als jij. Ik zie dat meerderen het hebben. Ik dacht ook dat het misschien aan het potje lag, etc, maar blijkbaar dus niet. Ik ga nu om de dag met een nagelvijl een stukje eraf schrapen en dan komen de pigmenten los, zo kan ik het nog wel gebruiken. Maar het is gewoon een miskoop! Ik ben benieuwd naar de lumiere blush van Makeup studio sweet pink. Volgens mij is die kleur richting lila’s d’or. En die zijn zeker weten goed gepigmenteerd!

 23. Ik heb dat probleem ook met een blush van Bourjois, echt jammer want sommige zien er zo mooi uit! Jammer dat die van Kiehl’s zo vet is, misschien dat hij voor mij wel fijn zou zijn, ik heb namelijk echt een woestijnhuidje

 24. Nynke zegt:

  Ik gebruik echt al jaren die kleur blush van Bourjois, het is 1 van de weinige producten die ik steeds opnieuw blijf kopen. Ik gebruik gewoon het kwastje wat er bij zit, en geeft bij mij altijd genoeg kleur. Misschien heb je een slecht potje te pakken gekregen?

 25. Stephanie zegt:

  Hey Charlotte,
  Ik was net aan het kijken op het youtube-kanaal van Cutepolish en zij heeft een paar weken geleden een video geplaatst genaamd ‘Water spotted Nails’. Hiermee krijg je het effect wat je eigenlijk zou moeten krijgen met OPI Black Spotted.. Ik moest ineens aan jouw teleurstelling denken over deze nagellak. Misschien kun je er iets mee? Groetjes!

 26. Handig filmpje. OPI Spotted wilde ik eerst kopen, maar ik zag er gelukkig toch vanaf. Wat draag je trouwens op je ogen en nagels? die paarse kleur staat je erg mooi!

 27. Sushi zegt:

  De creme van Embryolisse gebruik ik als primer. Je hebt er maar heel weinig van nodig en dan werkt hij prima voor mij.

 28. esmee zegt:

  Ik ben even in me stash gaan kijken en heb er zellf 2 van Biurjois en blijkt dat ik de zelfde als jou heb.
  Ik heb hem uit soon beautybook met het thema parijs en mijne geeft wel kleur af.
  Bij die andere had ik ook een beetje het zelfde probleem en waar ik achter kwam is dat er een soort van laagje op zit.
  Toen heb ik die er als het waare af ge schraapt en toen had ik een hele mooi blush onder dat laagje.
  Misschien een tip?
  Btw welke kleur ogenschaduw heb je op en wil je een keer een tutorial opnemen met een paarse look?

 29. Handig filmpje!

 30. Goed filmpje heb je gemaakt! Scheelt eventueel weer een paar miskopen. Ik heb weleens met een Bourjois blush in mijn handen gestaan (andere kleur, maar zelfde soort verpakking) en als ik jou en de comments zo hoor ben ik bij dat ik m heb teruggelegd 🙂

 31. Chiara zegt:

  Bourjois is de eigenaar van Chanel, niet omgekeerd!

 32. MssPaprika zegt:

  Ik heb ook de lila d’or van bourjous. Bij mij komt er ook niet veel kleur af maar omdat ik het toch zo’n mooie kleur vind schraap ik altijd een beetje blush van het bolletje met een haarspeltje. Zo komt er heel veel kleur van af.

  groetjes

 33. martine zegt:

  ik heb dezelfde blush!
  ik breng hem altijd aan gewoon met de blush gelijk op mn wang..
  en dan gewoon wrijven over de plek waar je het wil hebben.
  dan komt er wel kleur vanaf 🙂

  liefs

 34. cynthia zegt:

  ik heb de ook die blush van bourjois en nog meer kleuren daar van en bij mij geven ze een mooie pigementatie/kleur af..maar ik heb ze ook al wat jaren..

  groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.