Tutorial Video's

Filmpje: Tutorial Dagelijkse Look

De laatste tijd draag ik een iets andere vaste dagelijkse look, dus het leek me weer een mooi moment voor een tutorial! Daarnaast is het ook alweer eventjes geleden dat ik een video-tutorial heb gemaakt, dus dit leek me een prima gelegenheid. Het is een vrij natuurlijke, maar toch een polished look die je ontzettend makkelijk kunt combineren met een felle lipstick of een intense eyeliner. Heerlijk veelzijdig dus!

Nagellak: China Glaze I Herd That

Oorbellen: Accessorize
Camera: Panasonic FZ-100

Gezicht:

 • NARS Pure Radiant Tinted Moisturizer SPF 30 in Finland
 • Bourjois Healthy Mix Concealer in 51
 • MAC Mineralize Skinfinish Natural in Light
 • NARS Bronzing Powder in Laguna
 • MAC Powder Blush in Margin
 • MAC Mineralize Skinfinish in Soft & Gentle

Ogen:

 • Hema Eyebrow Gel in Brown
 • MAC Eye Shadow in Vanilla
 • MAC Eye Shadow in Quarry
 • MAC Eye Shadow in Nylon
 • MAC Eye Shadow in Mystery
 • Essence Long Lasting Eye Pencil in Hot Chocolate
 • The Body Shop Super Volume Mascara in o2: Brown

Lippen:

 • Clarins Instant Light Natural Lip Perfector in 03

Dit vind je misschien ook leuk...

27 reacties

 1. Annet zegt:

  Volgens mij ben je het filmpje vergeten in te voegen 🙂

  1. Dank je, ik heb nu tentamens, vandaar m’n warrigheid…

 2. Esther zegt:

  Écht grappig, gisteren dacht ik: laat ik mijn bruine oogpotlood eens gebruiken op de bovenste waterlijn, ik gebruikt eerst een Kohl maar dat blijft niet goed zitten en is enorm korrelig. Gisteravond haalde ik mijn make-up eraf en het verbaasde me enorm dat de bruine oogpotlood nog zo mooi zat. Dat wordt nu mijn dagelijkse look! Leuk om dat terug te zien in jou filmpje. Ik vind het op een één of andere manier jammer dat je geen dagelijkse extremere ooglooks maakt. De wereld is veel leuker met wat meer oogschaduw en nagellak, je bent een voorbeeld!

 3. De nars tinted moisturizer is mooi!
  Erg mooie rustige look ook! Staat je erg goed:)

 4. Marieke zegt:

  Prachtige look zeg! En ik wil Laguna bronzer, hij ziet er zo mooi uit op jouw lichte huid dat ik ‘m ook wel kan hebben denk ik. Weet jij of er een Nederlandse webshop is die ‘m verkoopt?

  1. Nee, alleen de Europese NARS webshop. Helaas!

 5. Wat een mooie subtiele look;D

 6. Sylvia zegt:

  Leuk filmpje, alleen initieer ik me om de een of andere reden echt aan je wenkbrauwen ( ik heb een soort van wenkbrauwfetish, en dat klinkt heel raar, hihi) ik let altijd heel erg op wenkbrauwen, en ik zie dat je er met de gel gewoon een beetje doorheengaat, in plaats van ze mooi ‘omhoog’ bij te ‘kammen’. Op de manier, zoals je nu doet, kun je met zo goed geen gel gebruiken. Je kunt misschien beter met het borsteltje en de gel de wenkbrauwen juist proberen te liften en ze wat omhoog te borstelen, voor een ‘open’ effect.
  Lang verhaal, en gewoon een tip! Niet aanvallend bedoeld 😉

  1. Bedankt voor je tip, maar dat doe ik al. Toevallig heb ik dat stukje blijkbaar uit de video geknipt, maar ik kam het altijd omhoog…

 7. Martine zegt:

  Mooi weeral ! Jij staat ook met alles he, felle looks en naturel looks… Succes met je tentamens !

 8. Jou dagelijkse looks vind ik altijd zo mooi!

 9. Heel erg mooi! Je eigen zijn nu inderdaad mooi aangezet, en ik vind je wangen, die kleur, echt geweldig!

 10. echt een mooie look!

 11. super mooie draagbare look 😀

 12. Hoi, vraagje: draag jij ook lenzen? Want dat was het eerste dat ik dacht toen je met de losse oogschaduw je binnenste ooglijn aanzette. Wat als het onder je lens komt? Na goed, ik vind dat lijntje zetten toch zelfs met potlood een beetje eng. Meer oefenen, vrees ik!

 13. Joanne zegt:

  Wat een super mooie look! Je mooiste tot nu toe denk ik. Je hebt helemaal niet zo veel oogschaduw nodig. 🙂
  Misschien vind ik het wel zo mooi omdat ik zelf echt bijna precies hetzelfde doe (die tip van goss + de kleuren oogschaduw), zelfs met dezelfde kwasten (real techniques & sephora flat liner), haha!
  Vind je die Quarry oogschaduw van MAC lijken op Tease uit het naked2 palette? Ik gebruik namelijk altijd tease in mijn crease en ik vind dat super mooi. Ik heb ook groene ogen, vandaar. Maar ik had nog nooit zo’n bruingrijspaarsigekleur gezien. Van wat ik zo zie lijkt quarry er heel erg op, dat zou wel fijn zijn als ik een keer geen zin heb om mijn hele naked2 ergens mee heen te nemen.

 14. Echt een super mooie draagbare look! Je hebt me weer inspiratie gegeven voor mijn dagelijkse look 🙂
  Trouwens, nog veel succes met je tentames <3

 15. Wat een goede tip, met oogschaduw er ook nog tussen ‘wiggelen’ haha! Ik kende al wel met oogpotlood, maar daarmee vul je inderdaad niet alles op. Leuk filmpje!

 16. Marielle zegt:

  Als je veel producten gebruikt waar AHA in zitten moet je echt veel meer smeren want met die kleine hoeveelheid die je smeert van Nars tinted moisturizer hou je zeker geen spf 30 meer van over misschien nog amper spf2! En dan loopt je huid grote schaade op! Je moet op de spf die op je product vermeld staat te hebben een halve thee/koffie lepel smeren!

 17. Heel mooi! Toevallig ben ik ook net begonnen met wat simpelere oogschaduw te gebruiken. :p

 18. julie zegt:

  Ik vind je look geweldig! Maar ben je niet ongerust met alle chemische producten die in make-up voorkomen? Ik hou zelf enorm van make-up en nagellak, maar maak me tegelijk zorgen dat ’t echt wel niet gezond als je het dagelijks gebruikt en een stuk of 10 producten combineert. Ik ben daarom gaan zoeken op internet en vond een fantastisch alternatief: UNE (komt uit Engeland geloof ik, maar ook prima te verkrijgen hier in België). Het is wel duurder dan de essence en catrice die ik normaal gebruikte, maar weten dat wat je op je huid smeert natuurlijk is, is écht wel waard en ze hebben zoooveel mooie naturel kleurtjes zelfs shimmer lipgloss en oogschaduw! Ik kan me voorstellen dat jij een gigantisch voorbeeld bent voor jonge meiden, en als we er met zn allen es bij stilstaan dat ’t ook natuurlijk kan én best wel mooi en betaalbaar is, dan kunnen bedrijven zoals UNE alleen maar groeien, dat komt ook de planeet ten goede.

  1. Marielle zegt:

   Une is van Frankrijk, het is het natuurlijke zusje van Bourjois. En hun producten zijn ook in Belgie te koop, in Nederland weet ik niet. Nivea heeft trouwens ook een natuurlijke make-up lijn de Pure & Natural.

 19. Hoi Charlotte ,
  Waar heb jij je real teachniques brushes besteld ?
  x

 20. Lauranne zegt:

  Deze look staat je echt fantastisch! Ik ga jouw tip van die ogen aanzetten eens proberen, hoewel het er inderdaad wel een beetje eng uitziet 🙂 Ach ja, het resultaat is het zeker waard! Ik kan niet wachten om een bezoekje aan MAC en het Kruidvat te brengen om al de spulletjes in te slaan. Je hebt trouwens echt prachtig haar!

 21. Hele mooie en fijne tutorial.

 22. Marielle zegt:

  Super mooie look!

 23. bente zegt:

  hoooi leuke look ik hem zelf nu ook elke dag!
  een dupe voor mac quarry is catrice starlight expresso misschien een keer een artikel daarmee ?
  xxxx ik ben dol op je filmpjes 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.