Tutorial Video's

Filmpje: Tutorial Dagelijkse Look

De laatste tijd draag ik een iets andere vaste dagelijkse look, dus het leek me weer een mooi moment voor een tutorial! Daarnaast is het ook alweer eventjes geleden dat ik een video-tutorial heb gemaakt, dus dit leek me een prima gelegenheid. Het is een vrij natuurlijke, maar toch een polished look die je ontzettend makkelijk kunt combineren met een felle lipstick of een intense eyeliner. Heerlijk veelzijdig dus!

Nagellak: China Glaze I Herd That

Oorbellen: Accessorize
Camera: Panasonic FZ-100

Gezicht:

 • NARS Pure Radiant Tinted Moisturizer SPF 30 in Finland
 • Bourjois Healthy Mix Concealer in 51
 • MAC Mineralize Skinfinish Natural in Light
 • NARS Bronzing Powder in Laguna
 • MAC Powder Blush in Margin
 • MAC Mineralize Skinfinish in Soft & Gentle

Ogen:

 • Hema Eyebrow Gel in Brown
 • MAC Eye Shadow in Vanilla
 • MAC Eye Shadow in Quarry
 • MAC Eye Shadow in Nylon
 • MAC Eye Shadow in Mystery
 • Essence Long Lasting Eye Pencil in Hot Chocolate
 • The Body Shop Super Volume Mascara in o2: Brown

Lippen:

 • Clarins Instant Light Natural Lip Perfector in 03

27 Comments

 • Reply
  Annet
  11 oktober 2012 at 10:36

  Volgens mij ben je het filmpje vergeten in te voegen 🙂

  • Reply
   Charlotte
   11 oktober 2012 at 11:05

   Dank je, ik heb nu tentamens, vandaar m’n warrigheid…

 • Reply
  Esther
  11 oktober 2012 at 11:10

  Écht grappig, gisteren dacht ik: laat ik mijn bruine oogpotlood eens gebruiken op de bovenste waterlijn, ik gebruikt eerst een Kohl maar dat blijft niet goed zitten en is enorm korrelig. Gisteravond haalde ik mijn make-up eraf en het verbaasde me enorm dat de bruine oogpotlood nog zo mooi zat. Dat wordt nu mijn dagelijkse look! Leuk om dat terug te zien in jou filmpje. Ik vind het op een één of andere manier jammer dat je geen dagelijkse extremere ooglooks maakt. De wereld is veel leuker met wat meer oogschaduw en nagellak, je bent een voorbeeld!

 • Reply
  Christel
  11 oktober 2012 at 11:52

  De nars tinted moisturizer is mooi!
  Erg mooie rustige look ook! Staat je erg goed:)

 • Reply
  Marieke
  11 oktober 2012 at 11:56

  Prachtige look zeg! En ik wil Laguna bronzer, hij ziet er zo mooi uit op jouw lichte huid dat ik ‘m ook wel kan hebben denk ik. Weet jij of er een Nederlandse webshop is die ‘m verkoopt?

  • Reply
   Charlotte
   11 oktober 2012 at 13:35

   Nee, alleen de Europese NARS webshop. Helaas!

 • Reply
  Miranda
  11 oktober 2012 at 12:04

  Wat een mooie subtiele look;D

 • Reply
  Sylvia
  11 oktober 2012 at 13:31

  Leuk filmpje, alleen initieer ik me om de een of andere reden echt aan je wenkbrauwen ( ik heb een soort van wenkbrauwfetish, en dat klinkt heel raar, hihi) ik let altijd heel erg op wenkbrauwen, en ik zie dat je er met de gel gewoon een beetje doorheengaat, in plaats van ze mooi ‘omhoog’ bij te ‘kammen’. Op de manier, zoals je nu doet, kun je met zo goed geen gel gebruiken. Je kunt misschien beter met het borsteltje en de gel de wenkbrauwen juist proberen te liften en ze wat omhoog te borstelen, voor een ‘open’ effect.
  Lang verhaal, en gewoon een tip! Niet aanvallend bedoeld 😉

  • Reply
   Charlotte
   11 oktober 2012 at 13:35

   Bedankt voor je tip, maar dat doe ik al. Toevallig heb ik dat stukje blijkbaar uit de video geknipt, maar ik kam het altijd omhoog…

 • Reply
  Martine
  11 oktober 2012 at 14:25

  Mooi weeral ! Jij staat ook met alles he, felle looks en naturel looks… Succes met je tentamens !

 • Reply
  Kimberly
  11 oktober 2012 at 14:54

  Jou dagelijkse looks vind ik altijd zo mooi!

 • Reply
  Esmay
  11 oktober 2012 at 15:04

  Heel erg mooi! Je eigen zijn nu inderdaad mooi aangezet, en ik vind je wangen, die kleur, echt geweldig!

 • Reply
  beautybysandra
  11 oktober 2012 at 15:21

  echt een mooie look!

 • Reply
  femketje
  11 oktober 2012 at 15:43

  super mooie draagbare look 😀

 • Reply
  Calijn
  11 oktober 2012 at 16:08

  Hoi, vraagje: draag jij ook lenzen? Want dat was het eerste dat ik dacht toen je met de losse oogschaduw je binnenste ooglijn aanzette. Wat als het onder je lens komt? Na goed, ik vind dat lijntje zetten toch zelfs met potlood een beetje eng. Meer oefenen, vrees ik!

 • Reply
  Joanne
  11 oktober 2012 at 16:14

  Wat een super mooie look! Je mooiste tot nu toe denk ik. Je hebt helemaal niet zo veel oogschaduw nodig. 🙂
  Misschien vind ik het wel zo mooi omdat ik zelf echt bijna precies hetzelfde doe (die tip van goss + de kleuren oogschaduw), zelfs met dezelfde kwasten (real techniques & sephora flat liner), haha!
  Vind je die Quarry oogschaduw van MAC lijken op Tease uit het naked2 palette? Ik gebruik namelijk altijd tease in mijn crease en ik vind dat super mooi. Ik heb ook groene ogen, vandaar. Maar ik had nog nooit zo’n bruingrijspaarsigekleur gezien. Van wat ik zo zie lijkt quarry er heel erg op, dat zou wel fijn zijn als ik een keer geen zin heb om mijn hele naked2 ergens mee heen te nemen.

 • Reply
  Charile
  11 oktober 2012 at 16:16

  Echt een super mooie draagbare look! Je hebt me weer inspiratie gegeven voor mijn dagelijkse look 🙂
  Trouwens, nog veel succes met je tentames <3

 • Reply
  Lisa
  11 oktober 2012 at 16:24

  Wat een goede tip, met oogschaduw er ook nog tussen ‘wiggelen’ haha! Ik kende al wel met oogpotlood, maar daarmee vul je inderdaad niet alles op. Leuk filmpje!

 • Reply
  Marielle
  11 oktober 2012 at 18:41

  Als je veel producten gebruikt waar AHA in zitten moet je echt veel meer smeren want met die kleine hoeveelheid die je smeert van Nars tinted moisturizer hou je zeker geen spf 30 meer van over misschien nog amper spf2! En dan loopt je huid grote schaade op! Je moet op de spf die op je product vermeld staat te hebben een halve thee/koffie lepel smeren!

 • Reply
  Els
  11 oktober 2012 at 19:18

  Heel mooi! Toevallig ben ik ook net begonnen met wat simpelere oogschaduw te gebruiken. :p

 • Reply
  julie
  11 oktober 2012 at 19:38

  Ik vind je look geweldig! Maar ben je niet ongerust met alle chemische producten die in make-up voorkomen? Ik hou zelf enorm van make-up en nagellak, maar maak me tegelijk zorgen dat ‘t echt wel niet gezond als je het dagelijks gebruikt en een stuk of 10 producten combineert. Ik ben daarom gaan zoeken op internet en vond een fantastisch alternatief: UNE (komt uit Engeland geloof ik, maar ook prima te verkrijgen hier in België). Het is wel duurder dan de essence en catrice die ik normaal gebruikte, maar weten dat wat je op je huid smeert natuurlijk is, is écht wel waard en ze hebben zoooveel mooie naturel kleurtjes zelfs shimmer lipgloss en oogschaduw! Ik kan me voorstellen dat jij een gigantisch voorbeeld bent voor jonge meiden, en als we er met zn allen es bij stilstaan dat ‘t ook natuurlijk kan én best wel mooi en betaalbaar is, dan kunnen bedrijven zoals UNE alleen maar groeien, dat komt ook de planeet ten goede.

  • Reply
   Marielle
   12 oktober 2012 at 17:14

   Une is van Frankrijk, het is het natuurlijke zusje van Bourjois. En hun producten zijn ook in Belgie te koop, in Nederland weet ik niet. Nivea heeft trouwens ook een natuurlijke make-up lijn de Pure & Natural.

 • Reply
  Jules
  11 oktober 2012 at 19:44

  Hoi Charlotte ,
  Waar heb jij je real teachniques brushes besteld ?
  x

 • Reply
  Lauranne
  11 oktober 2012 at 21:44

  Deze look staat je echt fantastisch! Ik ga jouw tip van die ogen aanzetten eens proberen, hoewel het er inderdaad wel een beetje eng uitziet 🙂 Ach ja, het resultaat is het zeker waard! Ik kan niet wachten om een bezoekje aan MAC en het Kruidvat te brengen om al de spulletjes in te slaan. Je hebt trouwens echt prachtig haar!

 • Reply
  Miss Mags
  11 oktober 2012 at 21:55

  Hele mooie en fijne tutorial.

 • Reply
  Marielle
  12 oktober 2012 at 17:15

  Super mooie look!

 • Reply
  bente
  17 oktober 2012 at 14:09

  hoooi leuke look ik hem zelf nu ook elke dag!
  een dupe voor mac quarry is catrice starlight expresso misschien een keer een artikel daarmee ?
  xxxx ik ben dol op je filmpjes 🙂

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.