Shoplogs

H&M Nagellak Haul

H&M Nailpolish Haul
H&M Nailpolish Haul

Ik weet nooit zo goed wat ik van H&M moet vinden. Ik koop er wel vaak basic shirtjes en vestjes, maar ik sta meestal snel weer buiten. Hier in Amsterdam zijn de meeste H&M’s ook heel druk en rommelig, dus ik heb vaak geen zin om me door de mensenmassa te werken en op zoek te gaan naar leuke items…

Toch loop ik er vaak eventjes naar binnen in de hoop tegen iets leuks aan te lopen, en zo ook vandaag. Ik liep snel even de H&M Divided-winkel in op het Leidseplein, en wat kwam ik daar tegen? Een heleboel nagellak! En heel veel nieuwe kleurtjes! Ik heb natuurlijk meteen de gaafste kleurtjes in mijn mandje gemikt.

Uit de ‘gewone’ H&M Nailpolish-lijn heb ik de volgende kleurtjes meegenomen (van boven naar beneden, van links naar rechts):

 • Liberty Girl (lavendelpaars)
 • I’m A Saint (barbieroze)
 • Latte 2 Go (nude beige)
 • Bella’s Choice (Tiffany’s groen)
 • U Must Have This (turquoise)
 • Blue My Mind (kobaltblauw)
H&M Hello Kitty Nailpolish Haul
H&M Hello Kitty Nailpolish Haul

Aan een andere wand hingen allerlei Hello Kitty-spulletjes, en daar hingen ook Hello Kitty-nagellakjes tussen! Die moest ik natuurlijk meteen hebben. Er waren twee kleurtjes, en die heb ik allebei meegenomen.

 • Garden Green (mintgroen met zilveren shimmer)
 • Garden Pink (donkerroze met zilveren shimmer)

Ik heb vandaag de hele middag zitten swatchen, dus jullie kunnen ze snel zien. Ik kan je vast vertellen dat ze allemaal echt geweldig zijn!

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Jolien zegt:

  OMG so mooi kleurtjes
  i love it zijn ze goed van kwaliteit shippen ze ?

  1. Gaaf hè? Ik weet het nog niet, want ik heb ze alleen maar even snel geswatched. Ik ga er morgen eentje opdoen met een leuke Konad-look, dus we zullen zien hoe goed ze blijven 😉

 2. Jolien zegt:

  Ik ben benieuwd 🙂
  Dank je 🙂

 3. Hey naamgenote!

  Hoe krijg jij je nagels zo glad?

  Liefs x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.