Lifestyle

Marc by Marc Jacobs Disco Mouse Flats

Marc Jacobs Mouse Flats
Marc Jacobs Mouse Flats

Ik ben niet per sé een designer-meisje, maar ik ben wel sucker voor schattige dingen. Toen ik een paar jaar geleden in New York was zag ik ontzettend schattige zilveren ballerina’s met snuitjes, oortjes en snorharen. Het waren de beroemde Marc by Marc Jacobs Mouse Flats en ze waren in de uitverkoop voor €140,-. Ik vond dat toen te duur en heb ze toen niet gekocht. Ik heb daar altijd zo’n enorme spijt van gehad! Toen ik een jaar later weer in The Big Apple was heb ik overal gekeken en gevraagd, maar ze waren helaas niet meer te koop.

Afgelopen zomer was ik met mijn zus in Parijs, en toen kwam ik de muisjes in het zwart tegen! Ik heb ze toen meteen gekocht (zie foto) en ben er nog steeds heel erg blij mee. Ik kocht ze bij het warenhuis La Fayette.

Na mijn zwarte leren muisjes wilde ik er meer hebben, maar ik was ze nog nooit in Nederland tegengekomen. Tot afgelopen woensdag! Ik liep in mijn pauze even bij Paul Warmer op de Leidsestraat binnen, en daar kwam ik weer nieuwe muizen tegen. Ze waren zwart suède met allerlei kleuren rhinestones, echt helemaal perfect voor mij! Ik vond het nogal wat om zomaar €240,-  voor een paar schoenen uit te geven, dus ik liet ze maar staan. Toch kreeg ik de schoenen niet uit mijn hoofd en ben ik ze een dag later maar gaan passen. Ze waren echt helemaal geweldig! Ik heb ze opzij laten zetten om er nog even een nachtje over te slapen. Ik belde mijn zus voor advies, in de hoop dat zij zou zeggen dat ze ontzettend lelijk waren en dat ik ze maar niet moest kopen (dat zou de beslissing voor mij wat makkelijker maken), maar zij was ook helemaal fan en zei dat ik het gewoon moest doen. Gisteren ben ik teruggegaan en heb ze gekocht. En dit zijn ze dan!

Marc Jacobs Disco Mouse Flats
Marc Jacobs Disco Mouse Flats

Zijn ze niet geweldig?

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Schattig. Ik vind vooral de zwarte mooi en lief. Je nieuwe, ze zijn opvallend, maar die disco rhinestones maken het wel lijken alsof je ze uit één of andere kinderwinkel hebt. Ze zijn iig wel orgineel en ieder zn eigen smaak toch? 😉

 2. Laura zegt:

  hmm nee dit is niet mijn smaak. en voor mij dus zeker geen 240 eu waard. Wat ik overigens wel aan mijn UGGs heb uitgegeven;)

 3. Hey, wat gaaf dat je 2 paar hebt van deze. Deze marc jacobs muis flats heb ik de afgelopen jaren al een paar keer in de sale gezien bij onder andere bij de Bijenkorf en Maison de Bonneterie in amsterdam. Helaas zaten ze niet lekker bij mij. Hou de bijenkorf en Bonneterie in de gaten zou ik zeggen tijdens de zomersale en misschien heb je wel weer geluk 😀

  1. Charlotte zegt:

   De Bonneterie is een tijdje geleden verbouwd, en ze hebben geen schoenenafdeling en geen Mouse Flats meer… Jammer he? Maar bij de Bijenkorf heb ik eigenlijk nooit echt gekeken. Thanks voor de tip!

 4. snoetje zegt:

  super cool!!!!!

 5. Kim zegt:

  Waaauw, ik ben verliefd!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.