Nagellak

H&M Swatches Deel 1: Hello Kitty

Afgelopen vrijdag vertelde ik jullie over mijn nieuwe H&M-lakjes, en vandaag bijt ik het spits af met het eerste deel van mijn haul. Zoals jullie misschien wel weten ben ik groot Hello Kitty-fan, en kon ik de HK-lakjes natuurlijk niet laten liggen. Ik geef dan ook meteen toe dat ik deze vooral heb gekocht omdat ze van Hello Kitty waren. Gelukkig zijn de kleurtjes ook leuk, dus dat was mooi meegenomen!

H&M - Hello Kitty Garden Green
H&M - Hello Kitty Garden Green

Garden Green

Groene nagellak is hip, in welke vorm dan ook. Chanel startte de trend met haar Jade-nagellak, en vele merken volgden. Om heel eerlijk te zijn vind ik dat H&M met Garden Green de plank een beetje heeft misgeslagen. Ik weet niet helemaal wat ik van deze lak moet vinden. Het is een pastelkleur, ook helemaal hip, maar hij had van mij nog ietsje groener mogen zijn. De zilveren shimmer vind ik wel heel erg mooi. Dit is echt een voorjaarskleurtje, en misschien wel heel geschikt als basis voor een leuke Konad-look. Hij dekte overigens prima. Op deze foto heb ik twee laagjes aangebracht, maar zie je nog steeds een beetje nagel er doorheen. Voor volledige dekking moet 3 laagjes voldoende zijn.

H&M - Hello Kitty Garden Pink
H&M - Hello Kitty Garden Pink

Garden Pink

Wat is Hello Kitty zonder roze? Garden Pink was de grote verrassing uit de set en nu al één van mijn favorieten! Ik ben gek op roze, en had eigenlijk verwacht dat dit gewoon een donkerroze cream-lak zou zijn. Toen ik hem ging swatchen bleek er een prachtige zilveren shimmer in de lak te zitten. Dit is echt zo’n fijne roze nagellak. Hij dekt perfect na 2 laagjes, de samenstelling van de lak is helemaal goed en het kwastje lakt ook netjes. Ik ben zeer te spreken over deze lak, en ga misschien nog wel een back-up halen voor het geval dat hij opgaat..

De H&M Hello Kitty lakjes zijn te koop bij grotere filialen van H&M waar cosmetica verkocht wordt. Ik kocht deze lakjes bij de H&M Divided-winkel aan het Leidseplein voor €2,95 per stuk.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Jolien zegt:

    Mooi kleurtjes
    Ik ben voor de Garden pink super mooi kleurtje
    Groetjes

  2. Garden green ziet er echt zomers uit 🙂 x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.