Nagellak

H&M Swatches Deel 2: I’m A Saint & Latte 2 Go

Vandaag ga ik jullie de lichtste kleurtjes van mijn H&M Haul laten zien, namelijk I’m A Saint en Latte 2 Go. Net als met de Hello Kitty-lakjes ben ik hier ontzettend blij mee!

H&M - I'm A Saint
H&M - I'm A Saint

I’m A Saint

Ik ben altijd op zoek naar de perfecte roze nagellak. Vaak vind ik de lakjes te streperig, te dun (dus moet ik 3-4 laagjes aanbrengen) of vind ik de kleur toch niet mooi genoeg. I’m A Saint lijkt behoorlijk aan mijn eisen te voldoen! Dit is waarschijnlijk een nieuwe favoriet. De kleur is alleen heel moeilijk op foto vast te leggen. Ik heb alle standen van mijn camera geprobeerd, maar het lukte me gewoon echt niet. Deze foto is dus niet helemaal correct. Ik zou ‘m zoveel mogelijk beschrijven als tompouce-glazuur-roze 😀 Op deze foto heb ik twee laagjes gebruikt. De lak is een klein beetje stroperig, maar het valt redelijk mee. Ik denk dat ik hem binnenkort wel ga verdunnen met nagellakverdunner (eerst even aanschaffen), en dan zal het probleem vast opgelost zijn.

H&M - Latte 2 Go
H&M - Latte 2 Go

Latte 2 Go

H&M staat erom bekend de laatste modetrends feilloos te volgen en haar collectie daarop aan te passen. Nude kleren zijn hip, nude makeup is hip en nude nagellak natuurlijk ook. Latte 2 Go is een cream nude lakje. Voor mij geen mannequin hands-kleur, maar toch leuk.  Ook deze is een beetje stroperig, maar het kwastje is (net als bij de andere H&M nagellakken) prettig, dus je kan er netjes mee lakken. De dekking van deze lak is uitstekend. Twee laagjes was voldoende om hem goed te laten dekken, en dat is zeldzaam bij zulke lichte nagellak. De kleur is overigens wel anders dan Catrice Nude Beige. Ik vind dat Nude Beige wat warmer van tint is en Latte 2 Go wat meer paars in zich heeft. Het zijn dus geen dupes van elkaar.

Jullie zijn natuurlijk erg benieuwd naar de houdbaarheid van de lakjes! Ik heb ze afgelopen weekeinde goed kunnen testen, want ik was drie dagen van huis en kon tussendoor geen andere nagellak opdoen. Ik heb toen I’m A Saint gedragen met Trind Nail Repair als basecoat en Seche Vite als topcoat. Na een dag ging er meteen een hoekje van mijn rechterduim, en ik was bang dat ik de zondag er niet mee zou gaan halen, maar wonder boven wonder bleef het gelukkig daarbij. Toen ik maandag thuiskwam zat alles er nog op, en had ik alleen last van ‘normale’ tipwear (slijtage van de nagellak aan de toppen van je nagels). Ik kan jullie dus vertellen dat hij eigenlijk prima blijft zitten! Ik ga er overigens vanuit dat dit voor alle H&M-nagellak geldt, aangezien ze allemaal vrij gelijk zijn qua formule.

De H&M nagellakjes zijn te koop bij grotere filialen van H&M waar cosmetica verkocht wordt. Ik kocht deze lakjes bij de H&M Divided-winkel aan het Leidseplein voor €3,95 per stuk.

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Aranka zegt:

  Wauw, wat een supermooie nagels heb je eigenlijk! En mooie kleurtjes 🙂

 2. Shenyce zegt:

  De laatste tijd zie ik op blogs echt alleen maar mooie lakjes van de H&M, echt niet goed, haha. Ik kan niet wachten tot ik naar de H&M ga!

 3. Wauw! Ziet er mooi uit!

 4. Jasmijn zegt:

  Ik vind lakjes van h&m ook altijd zo stroperig! heel vervelend!

 5. wow deze moet ik echt hebben! wat een zalige kleurtjes

 6. Ik heb laatst im a saint gekocht omdat ik ook echt op zoek was naar zo een kleur.. maar het lakken is zooooo hinderlijk. Ik moet zeggen dat jij het toch wel behoorlijk mooi voor elkaar hebt gekregen 🙂

 7. Hey! Wooooow, super mooie kleurtjes, echt iets voor mij! Ook mooi gelakt trouwens :-)Ik zal je linken op mijn blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.