Shoplogs

MAC To The Beach mini haul

MAC To The Beach
MAC Back To The Beach

Zaterdagochtend is de zomercollectie van MAC, To The Beach uitgekomen. Op het eerste gezicht vond ik deze collectie niet zo interessant, maar nadat ik swatches had gezien besloot ik toch een paar producten uit deze collectie aan te schaffen. MAC collecties gaan altijd gigantisch snel, dus ik wilde zaterdag zo vroeg mogelijk in de stad zijn. Uiteindelijk was ik rond 11 uur bij MAC, en toen waren al een paar producten uit de collectie uitverkocht! Bizar hè? Gelukkig waren de dingetjes waar ik het meest benieuwd naar was nog wel op voorraad, dus ik had geluk.

Back to the Beach bestaat uit een hele serie producten die perfect zijn voor de zomer, zoals bronzers, oogschaduws, lipsticks, lipglossjes en een paar hele bijzondere producten. Bij deze collectie hoort namelijk ook de Bronze Body Oil, Lustre Drops (vloeibare highlighter) en de bijzondere highlighter Marine Life. Om eerlijk te zijn heb ik niet echt een behoefte aan bronzers of highlighters, maar was ik vooral benieuwd naar één bepaalde blush en een paar lipproducten. Zoals je op de foto kan zien ben ik zeker geslaagd. Hiermee kwam ik thuis:

Splashing Lipglass
Een hele mooie roze lipglass. Hij is goed roze met lichtroze glitterjes en heel erg gepigmenteerd. Roze lipglossjes worden bij mij vrij snel heel fel, maar deze is perfect.

Hipness Blush
Dit is een koraalroze blush. Koraal is helemaal hip, dus ik was benieuwd naar dit type blush. Hij is niet heel glitterig, maar heeft een mooie glow. Deze blush is trouwens niet helemaal nieuw, want hij is al eens eerder in een speciale MAC collectie uitgebracht.

Lazy Day Lipstick
Mooie nude/rozige lipstick met paarse ondertonen. Ook deze is heel erg gepigmenteerd en dekt goed.

Ik heb al even snel swatches op mijn arm gemaakt zodat ik jullie vast een voorproefje kan geven. Binnenkort komen de lipswatches en FOTD met de blush online!

MAC Back To The Beach Arm Swatches
MAC Back To The Beach Arm Swatches

Splashing Lipglass | Lazy Day Lipstick | Hipness Blush

Ik ben zelf erg blij met deze producten! Ik heb voor de roze producten gekozen, omdat ik weet dat ik die vaak zal gebruiken, maar neem ook zeker een kijkje bij de rest van de collectie. Er zal vast iets voor je bij zitten!

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Laura zegt:

  die blush… LIEFDE!

 2. Hele mooie kleuren =D! Vooral die blush & de lipstickk

 3. Wauw, al die producten zijn supermooi <3

 4. Oeh ik ben jaloers! Hele mooie producten zeg!

 5. Supermooie producten! Echt bizar ja dat het zo snel gaat he?

 6. super moooooi!!! jammer genoeg heb ik geen Mac in mijn woonplaats 🙁

  xoxox

 7. Ooo, SUPERmooie spulletjes!! Ik ben jaloers!

  xx

 8. oh my god,

  de groene kleur van essence is bijna identiek aan de donkergroene lak van OPI

  deze ga ik zeker kopen, ik ben al een tijd opzoek naar juist dié kleur OPI maar kan hem niet vinden, dan maar de essence, wat ook nog eens heel veel scheelt!

  http://www.parokeets.com/en/2010/03/comparison-op

 9. wow sorry bij het verkeerde artikel geplaatst, hierboven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.