Make-up Reviews

MAC Right Image Cremesheen Glass

Toen ik vorige week bij de MAC Pro Store was bedacht ik me dat ik nog wel een mooie roze lipgloss kon gebruiken. Ik vind de kleur van de inmiddels welbekende lichtroze lipgloss uit de Jip & Janneke-collectie van Hema erg mooi, maar de glitters zijn me net iets te grof. Een lipgloss uit de Cremesheen Glass-lijn leek me perfect, aangezien die niet teveel glitters bevatten. Na wat gesnuffel kwam ik uiteindelijk thuis met een Cremesheen Glass in Right Image, afkomstig uit de In The Groove-collectie. Een prachtige lichtroze lipgloss met minuscule shimmer.

Kale lippen

Lippen met MAC Right Image

Ik heb al eerder een Cremesheen Glass gehad, en wat ik er zo ontzettend fijn aan vind is dat ze lekker hydraterend zijn. Het is natuurlijk geen lippenbalsem, maar je merkt dat hij je lippen verzorgt. De kleur vind ik erg mooi, maar hij had voor mij wel wat meer mogen dekken. De MAC MUA raadde me aan om onder de lipgloss een lichtroze lippotlood aan te brengen om ‘m iets dekkender te maken, dus dat ga ik een keertje proberen.

De Cremesheen Glasses zijn totaal niet plakkerig. Dat zullen veel meiden fijn vinden, maar dat doet helaas niet veel goeds voor de houdbaarheid. Hoe plakkeriger de lipgloss, hoe beter hij blijft zitten. In dit geval is de houdbaarheid prima, maar niet uitzonderlijk. Hij houdt het wel een uur of 2 uit op je lippen, maar een maaltijd zal hij niet overleven.

Ik heb deze lipgloss nu een week en ik merk dat het echt één van mijn go-to-kleuren is die ik even snel opsmeer. Doordat het een vrij neutrale kleur is die niet al te overheersend is, past hij overal bij. Ook het feit dat hij lekker hydraterend is en mijn lippen niet uitdroogt scoort punten. De iets mindere houdbaarheid neem ik dan maar voor lief. Een fijne lipgloss dus!

Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet weet of deze lipgloss in het vaste assortiment van MAC zit. De MUA wist het niet zeker en ook op internet kwam ik tegenstrijdige berichten tegen. Ik hoop het natuurlijk wel, want dit is één van mijn nieuwe favorieten.

MAC Right Image Cremesheen Glass is te koop bij alle MAC verkooppunten* en kost €21,00.

*Pro Store in Amsterdam, Counters in de Bijenkorf (Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven), en Counters in Douglas in Utrecht, Rotterdam en Groningen.

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Ziet er heel mooi uit! 😀

 2. Mooi kleurtje hoor!

 3. Mooie gloss. Fijne subtiele glitters 🙂

 4. Lotte zegt:

  Wil je een berichtje plaatsen als je hem met een licht roze lippotlood hebt geprobeerd? Ik ben heel benieuwd hoe dat staat, en ben zelf ook op zoek naar een mooi roze lippotlood. Erg mooie lipgloss iniedergeval, zou echt iets voor mij zijn. Toch is het dan weer jammer dat de houdbaarheid niet super is.

  1. Ja, zal ik doen!

 5. Mooie kleur! Ik vind het alleen altijd zo jammer dat de lipgloss echt tussen de lijntjes van je lippen gaat zitten, maar van ver af zie je dat gelukkig niet. 🙂

  1. Klopt, je ziet het normaal inderdaad niet! Het verbaasde me ook toen ik het op de foto zag, want als je 'm op hebt zie je het nauwelijks. Blijft overigens altijd een probleem bij lichtroze lipgloss, dus ik let er niet eens meer op 😉

 6. Wat een prachtige kleur!

 7. Ik vind het wel een mooi kleurtje maar vind 21 euro voor een lipgloss echt teveel:S Voor een nagellakje tel ik het nog niet eens uit…

 8. ik vind die jip en janneke gloss juist kleine glitters hebben, maar meningen verschillen.

  Hij is heel mooi!

 9. Ik wil echt nog een keer naar de Pro store, misschien als mijn salaris binnen eens maar eens doen..

 10. mooi, zacht natuurlijk effect

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.