Dit vind je misschien ook leuk...

48 reacties

 1. Echt wat een geweldige stash heb jij zeg! Ziet er gewoon perfect uit, je hebt ook een prettige stem om naar te luisteren ๐Ÿ˜€

  1. Anna zegt:

   dat vind ik ook! Je hebt echt een hele fijne stem!

 2. je hebt echt een mooie stash

 3. Leuk om je eens 'echt' te zien! En leuk filmpje ๐Ÿ™‚

 4. Cecile zegt:

  Leuk zeg! Ik wou dat ik zo'n stash had! Je ziet wel welk merk jouw voorkeur heeft ๐Ÿ˜‰

 5. Marleen zegt:

  Leuk! Ook leuk om je een keer 'live' te zien xd

 6. Lotte zegt:

  Mooie stash heb je!

 7. Oeeeh… ik ben jaloers! Wat veel MAC producten zeg!

 8. pamela zegt:

  wooww,, wat een geweldige stash, vooral veel mac en tbs zie ik.
  Dit is echt mijn voorbeeld stash!
  xxx

 9. Mirjam zegt:

  Wow, wat heb je veeeel! Haha, dat had ik ook al verwacht. Zoals al meerderen hier zeggen, je bent leuk om naar te kijken en te luisteren ๐Ÿ™‚ Ik kijk nu alweer uit naar je nagellakstash! (volgens mij heb je daar ook wel een kast van vol?)

 10. Joanne zegt:

  Mooie stash heb je! Heel mooi georganiseerd ook. ๐Ÿ™‚
  Trouwens, misschien kan je die single eyeshadows van the make-up store depotten en in zo'n Z-Palette doen?

  1. Dat gaat niet zo makkelijk, helaas! Gelukkig komt Make Up Store binnenkort met paletten waar je de huidige doosjes ook in kunt doen. Dan moet je het dekseltje van de oogschaduw halen en dan passen ze erin. Is niet zo makkelijk als m’n MAC-palettes, maar het is in elk geval een verbetering ๐Ÿ˜€

 11. mooie stash!

 12. Wow, daar zitten echt prachtige items tussen!

 13. Hele mooie stash zeg!

  x

 14. rianne zegt:

  wat een leuk filmpje! ik vind het altijd leuk om filmpjes van mensen te zien omdat je dan een beter beeld krijgt bij diegene ofzo =p je hebt een mooie stem trouwens en je komt echt leuk over =)

 15. Leuk filmpje! Inderdaad leuk om je eens in een filmpje te zien ๐Ÿ™‚

 16. Wat een adembenemend mooie stash zeg! Elke keer als een la openging was het 'wow'. Je zegt dat MAC hele goeie producten heeft voor een lichte huid. Kun je mij (mega witte huid) dingen aanraden?

  1. De meeste foundations van MAC zijn in lichte kleuren verkrijgbaar, en ze hebben ook een witte foundation (Face & Body, alleen in de Pro Store te koop) die je kan mengen om andere foundations lichter te maken. Ik ben van plan om wat tips te gaan geven voor meiden met een lichte huid in een artikel, dus daar zal ik meer tips gaan geven ๐Ÿ™‚

   1. Dankjewel, ik zie uit naar dat artikel!

    1. Marita zegt:

     Ja nog zo'n witte hiero! ๐Ÿ˜‰ Erg leuk om een artikel voor ons melkflessen te doen! ๐Ÿ˜‰
     Top!

   2. Ivy zegt:

    Dat zou ik ook handig vinden, want vele foundation kleuren zijn te donker voor mij

 17. Leuk filmpje! en je hebt een hele mooie stash! Als ik me goed herinner kom je niet uit Amsterdam toch? Wel grappig dat je toch een beetje een Amsterdam accent hebt nu. (Ik bezoek al zeker langer dan een jaar je site ๐Ÿ˜‰ call me a lurker )

  1. Haha, is dat echt zo? Ik kom uit de buurt van Rotterdam, maar woon hier nu al weer bijna 3 jaar. Wat grappig dat ik 't dan heb opgepikt! Leuk dat je als lurker reageert ๐Ÿ˜€

   1. Ik reageer nooit zo vaak, maar heb ook wel eens op je site gereageerd hoor ๐Ÿ™‚ (misschien onder andere naam of email) Ik heb zelf mijn hele leven in Alkmaar gewoond en woon sinds een tijdje in omgeving Rotterdam, dus bij mij is het omgekeerd wat accent betreft.

    Zeggen ze dan niet dat je Amsterdams praat als je weer in omgeving rdam ben?

 18. Wat heb jij een leuke persoonlijkheid! Mooie producten, eigenlijk alles wel goede kwaliteit ๐Ÿ™‚
  Ik ben erg benieuwd naar de filmpjes in de toekomst. Misschien shoplogs ook een idee?

 19. Leuk filmpje ๐Ÿ™‚ ben erg benieuwd naar je nagellak stash!

 20. nurchamiel zegt:

  Die lipla is gewoon pure liefde!

 21. Tof filmpje! Mooie stash heb je zeg, handig ook verdeeld zo. En veel mac viel me op ja haha. Vooral je oogschaduws & oogschaduw palettes zijn zo pretty! En handig hoe je je kwasten enz opbergt, leuk idee ๐Ÿ™‚

 22. Super mooie stash en ik vind het leuk dat je nu ook filmpjes maakt. Ik ben erg benieuwt naar je nagellak

 23. Leuk om te zien, mooie producten heb je! MAC MAC MAC MAC haha <3

 24. ellen125 zegt:

  Wauw mooie en grote stash, je hebt ook een erg prettige stem om naar te luisteren.

 25. cleo zegt:

  aaah mooie stash joh! ๐Ÿ˜€ leuk dat je nu ook op youtube zit, hoop je nagellak stash ook gauw te zien ๐Ÿ˜€

 26. Leuk filmpje, en zeker ook een leuke stash! ๐Ÿ˜€

 27. Leuk filmpje en wat een mooie stash! Ik ben wel benieuwd naar swatches van je mac eyeshadows. ๐Ÿ™‚

 28. silvie zegt:

  echt super leuk dat je filmpjes maakt!
  Ben nu al fan!

  Persoonlijke dingen over jezelf zoals bijbaantje, studie en sport zou ook heel leuk zijn om te lezen!

 29. Supergave stash!
  Wat kost zo'n leeg mac pallet?

  1. Eeehm, dat weet ik niet precies mee, sorry! Tussen de €10 en €15 geloof ik ๐Ÿ™‚

 30. Mijn god, wat heb je een prachtige stash zeg! =D

 31. Je bent veel mooier in een filmpje!
  Mooie stash, veel MAC… Jaloers !
  Wanneer komt je nagellak stash? Ik verheug me erop!
  En dat docking station piggy ding vind ik zooo leuk, had hem bijna gekocht maar ik was bang dat het geluid slecht zou zijn. Is dat zo?

  1. Wat lief van je, dank je! Dat varkentje geeft juist mega-goed geluid! M'n huisgenoot had 'm voor zichzelf gekocht en ik vond 'm zo geweldig dat ik er meteen ook eentje heb gekocht. Volgens mij is er nu ook een Hello Kitty-versie ๐Ÿ˜‰

 32. Ivy zegt:

  Fijn filmpje! Wat ik leuk zou vinden is dat de kleurtjes van de palletjes een zou opsommen (met foto). Ik denk dat vele meiden die starten met MAC leuk zouden vinden welke neutrale kleurtjes je als starter kan kopen.

 33. Wauw hele leuke spulletjes heb je! En ook super leuk dat je nu filmpjes maakt! ๐Ÿ˜‰

 34. lies1991 zegt:

  Super mooie stash heb je!

 35. Mooie stash!

 36. Charlotte zegt:

  Hierdoor gaat je site echt groeien volgens mij! Leuk filmpje en een mooie stash! Proficiat ๐Ÿ™‚

 37. Majorie zegt:

  Mooie stash! Prettige stem ook om naar te luisteren!

 38. Leonie zegt:

  Oeh ik ben benieuwd naar je nagellak! ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.