Nagellak

Nagellak Trends Herfst 2009

Jaja, ook nagellak gaat met de mode mee! Vaak worden de nieuwste trends bepaald door de nagellak die de modellen op de catwalks. De kleuren gaan graag helemaal mee met de modekleuren en de nieuwste ontwikkelingen in de nagellakbusiness. Voor herfst 2009 zijn dit de trends:

OPI Matte Collection
OPI Matte Collection

Matte
Bijna elk groot nagellakmerk is de afgelopen tijd met een matte collectie uitgekomen. OPI, Zoya en Orly hebben een aantal matte kleurtjes uigebracht, en China Glaze en Essie kwamen met een matte topcoat waardoor je je favoriete lakje in een mat jasje kan gieten. Qua matte kleuren zijn wit en donkerpaars helemaal hip. (Tip: OPI Alpine Snow Matte en Orly Purple Velvet)

Metalic
Nog een nasleep van de zomertrend. Goud, zilver, brons; het kan allemaal. Ook metallic kleurtjes zijn perfect. China Glaze heeft onlangs een Chrome-collectie uitgebracht. In deze collectie zijn allemaal metallic kleurtjes opgenomen, zoals zilver, bruin en zeegroen. (Tip: China Glaze Millennium en China Glaze 2030. Leuk is dat deze perfect zijn voor Konad!)

Donkere kleuren
Nog steeds zijn donkere kleuren heel erg chique. Hoewel een tijdje gechipte zwarte nagellak een trend is geweest, gaan we deze herfst met keurig gelakte nageltjes door. Donkerrood, donkerpaars, zwart en donkerblauw zijn de perfecte kleuren voor dit seizoen. (Tip: Rimmel Blue Vogue en OPI Wine Me And Dine Me).

Groen

Chanel Jade
Chanel Jade

Dé must-have voor dit seizoen is Chanel Jade. Toen deze mintgroene kleur op de catwalk verscheen waren alle beautyjunkies spontaan verliefd! Hoewel groen een weinig geziene nagellaktint is begint deze toch terrein te winnen. Ook donkergroene lakjes duiken ineens op en zijn zeker hip om nu te dragen. (Tip: Chanel Jade en Orly Enchanted Forest)

Ik ben inmiddels zelf al helemaal verzot op de matte kleurtjes die ik tot nu toe heb en ik merk dat ik de laaste tijd ook steeds vaker goud draag. Aan de donkere kleuren moet eigenijk nog een beetje aan wennen, aangezien ik zelden donkere kleuren draag. Onlangs heb ik donkerblauw gekocht en ik heb zelfs een matte zwarte. Verder vind ik mintgroene nagellak echt geweldig!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.