Nagellak

NOTD: OPI Gargantuan Green Grape

OPI - Gargantuan Green Grape
OPI - Gargantuan Green Grape

Mijn eerste Pinky Polish NOTD! Ik draag de laatste tijd steeds vaker ‘bijzondere’ kleurtjes. Gisteren schreef ik over Chanel Jade, en dat mintgroen helemaal hip is voor deze herfst. Aangezien Jade een Limited Edition is, en ik niet bereid ben om 80 dollar neer te leggen voor een potje, besloot ik een andere groene kleur te proberen. OPI Gargantuan Green Grape (pfff… wat een naam!) is geen dupe van Chanel Jade, maar wel een hele geweldige kleur!

Ik heb op de foto 3 laagjes aangebracht. Ik vind de dekking een beetje tegenvallen. Op de foto ziet het er allemaal keurig uit, maar op de nagels van mijn andere hand zitten helaas nog wat kleine kale plekjes. De kleur is in het echt overigens wat groener dan hier te zien is.

De bloemetjes heb ik gemaakt met de ‘Fauxnad‘ (nep-Konad) imageplate C01 en Konad Special Nailpolish in Pastel Pink. In de bloemetjes heb ik rhinestones uit mijn rhinestonewheel gelegd.

Ookal is de formule van de nagellak niet perfect, ik vind het nog steeds een hele gave kleur! Zeker met dat roze zal ik hem nog vaak gaan dragen.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Aranka zegt:

    Ik vind dit echt wel een superkleur!

  2. dit lakje heb ik ook! m'n eerste opi lakje, leuk kleurtje maar hij dekt echt super slecht! had dus zoveel meer verwacht van OPI..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.