Nagellak

NOTD: OPI Mod About You

OPI - Mod About You
OPI - Mod About You

Gelukkig nieuwjaar!!! Ik wens jullie allemaal een fantastisch 2010 toe.  Hopelijk hebben jullie allemaal een leuke Oudejaarsavond gehad! Ik heb in elk geval een heerlijke avond en een goed begin van het nieuwe jaar gehad. Now, let’s move on to the nails..

Ik wilde graag een lichtroze lak hebben om donkerroze Konad-looks overheen te stempelen. Veel roze nagellakjes zijn te donker om er nog Konad Special Polish in Pink Pearl overheen te doen, omdat de stempellak daar te licht voor is. Toevallig kwam ik onlangs OPI Mod About You tegen. Deze leek precies de kleur te zijn die ik zocht!

De kleur is inderdaad precies goed. Het lijkt net alsof er een piepklein druppeltje rood aan een flesje witte lak is toegevoegd, zo licht is hij. Helaas ben ik over de samenstelling van de lak helemaal niet te spreken. Hij streept namelijk als een gek, ongelofelijk. Dat is heel jammer, want hij is dekkend genoeg, maar omdat ik alle streepjes weg moest werken, heb ik drie laagjes nodig gehad om hem een beetje netjes te krijgen. Ook is hij ontzettend dik en stroperig, waardoor netjes lakken een behoorlijke klus wordt. Dat is allemaal een beetje jammer. Ik ga hem misschien wel proberen te verdunnen met nagellakverdunner, misschien dat hij daar nog wat op vooruit gaat…

OPI is verkrijgbaar bij verschilldende schoonheidssalons, Sephora en de grote DA in de Leidsestraat in Amsterdam. In Nederland kost OPI €13,95 per stuk. Op Transdesign.com is OPI te koop voor $4.99 per flesje. Over bestellen bij Transdesign lees je meer in dit artikel.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Laura zegt:

  ai, das jammer. Ik wilde hem net mee bestellen met mijn eerste bestelling bij Transdesign. Toch maar een ander gekozen.

  Maar wel een heeeeeele mooi kleur!

 2. Ik heb een tip voor je om hem strepen tegen te gaan. Je kwastje heel lichtjes over je nagel halen, ipv hoe je normaal gesproken lakt. Hoe lichter je het kwastje over je nagel haalt, hoe minder het streept. Ik heb deze lak zelf ook, en heb er dan totaal geen problemen mee. Ook zorgen dat er een goede druppel aan je kwast zit. Als je je kwast eruit haalt maar aan 1 kant afvegen en de te lakken kant van de kwast niets mee doen.

 3. Hehe, ik was van plan om hem te gaan bestellen, gelukkig lees ik dit nu xD

 4. Nog een tip voor als je een goed dekkende maar hele lichte kleur nagellak wil.
  Gebruik voor de eerste laag een witte nagellak (breng deze wel heel precies aan)
  En als tweede laag kun je bv. een hele lichtroze lak aanbrengen, en deze zal meteen dekken! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.