Nagellak

Swatch: Make Up For Ever – Black With Blue Highlights (Black Tango)

Een trend die we deze herfst en winter veel gaan zien zijn donkere nagellakken. En dan vooral nagellakken die bijna zwart lijken, maar dat nèt niet zijn! Make Up For Ever doet enthousiast mee met deze trend met hun Black Tango-collectie. Het bijzondere palette uit deze serie houden jullie nog even van mij tegoed, maar we kunnen wel vast beginnen met één van de nagellakken! Black With Blue Highlights is de nagellak die ik jullie vandaag laat zien.

Ik was eerder nooit zo dol op hele donkere nagellakken, maar nu ik steeds meer lakjes in deze trend zie ga ik het steeds leuker vinden! Het is net wat zachter dan diepzwart, maar door de blauwe glitter ook nog speciaal. Bovendien vind ik zo’n kleur (zeker op mooie verzorgde nagels) erg chique staan. Verrassend leuk!

Voor een merk dat doorgaans geen nagellak maakt heeft Make Up For Ever het met deze nagellak verrassend goed gedaan! De nagellak lakt soepel, heet een prima kwastje en dekt mooi. Ik ben nu eigenlijk wel erg benieuwd of MUFE na deze serie nog meer lakjes uit gaan brengen, want na deze wil ik meer!

Black With Blue Highlights kost €12,00 en maakt deel uit van de Black Tango-collectie. Make Up For Ever is verkrijgbaar bij Sephora.

Dit vind je misschien ook leuk...

19 reacties

 1. Ik hou van zulke blauwe, shimmery tinten!

 2. Altijd mooi, dit soort donkere tinten, en meestal vrouwelijker dan van die zuurstokkleuren…

 3. Mooi kleurtje! Ik hou wel van shimmer 😀

 4. Martine zegt:

  Héél mooi kleurtje, ik hou van zwart maar zulks zwart met een “twist” vind ik net iets spannender 🙂

 5. Wauw, wat een mooie kleur! Perfect voor de herfst en winter 😀

 6. Mooi chique kleurtje 🙂

 7. Wauw, mooi kleurtje!

 8. Prachtig kleurtje!! Hier hou ik wel van <3

 9. Echt een heel mooi kleurtje! Maar ik denk dat ik hem zelf toch iets te donker zou vinden.

 10. Oef wat een mooie kleur!!

 11. Mooie winterkleur 😀 x

 12. Evelien zegt:

  Prachtig! Altijd als ik zulke donkere nagellak verwijder, krijg ik van die verkleurde vingers. De lak gaat dan in mijn nagelriemen etc. Dat weerhoudt me er een beetje van om donkere lak te gebruiken. Maar echt, staat je super!

  1. Probeer als je de nagellak verwijdert het wattenschijfje even wat langer op de nagels te drukken en veeg daarna alleen omhoog (dus niet heen en weer boenen). Dan zal het vast minder vlekken!

   1. Evelien zegt:

    Ga ik proberen! Het moet ook altijd snel snel bij mij;-)

 13. Mooi! Maar hij is niet heel uniek of wel? WIl je misschien een vergelijking doen met andere die er op lijken? xx

  1. Volgens mij heb ik helemaal niks wat er ook maar een beetje op lijkt! Ik zal binnenkort nog eens even kijken.

 14. Whoooaaaaah I loooove!

 15. wauw echt een heel mooi kleurtje

 16. ik heb een vergelijkbare van kleur uit de hema, maar die dekt voor geen meter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.