Nagellak

New Year’s Eve Nagels

New Year's Eve Nagels
New Year's Eve Nagels

Aangezien ik geen tijd meer had om Kerstnagels te posten, leek het mij leuk om feestelijke nagels voor Oudejaarsavond te maken. Dit is dus het resultaat!

Als basiskleur heb ik OPI My Private Jet gebruikt (swatches volgen binnenkort). De sterretjes, het maantje en het glas komen allemaal van mijn set van 21 Fauxnad imageplates, en zijn perfect voor deze avond! Ik heb ze gestempeld met China Glaze 2030, en het glas met China Glaze Millennium. Voor de zilveren glitterrandjes heb ik de Essence Nail Art Tip Painter gebruikt in Silver Star. Ik was echt onder de indruk van de glitters die daar vanaf kwamen!

Ik weet eigenlijk niet helemaal wat ik van deze look moet vinden. Het idee in mijn hoofd was leuk, maar op mijn nagels vind ik het niet heel spectaculair… Misschien komt het doordat OPI My Private Jet hier heel erg glitterig overkomt, terwijl hij in het echt zwart holografisch is. Ik ga voor vanavond denk ik een look maken met Orly Mirror Mirror en China Glaze Millennium. Dat past waarschijnlijk beter bij me!

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. OMG ! Moooooooooi <3

  2. Laura zegt:

    wauw! dat stempelen met 2030 gaat echt super!

    1. Charlotte zegt:

      Dat gaat inderdaad goed! Je moet wel heel snel werken, want hij droogt veel sneller dan Konad Stempellakjes. Maar hij doet het zeker goed šŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.