Nagellak

NOTD: OPI Russian Navy Suede

Pfff… Wat zijn die Suede-lakjes moeilijk te fotograferen! Als ik ze met flits doe is het suede effect meteen weg, en zonder flits wordt het een onscherpe boel. Helaas, niks aan te doen! Anyway, dit is dus de foto zonder flits, want daar komt hij nog het meest tot zijn recht.

Russian Navy Suede is de ‘Suede’ versie van de originele kleur Russian Navy van OPI. Hij is marineblauw met (alweer) een klein zilveren glittertje en doorheen.
Hoewel ik We’ll Always Have Paris Suede lastig vond aan te brengen, leek het alsof het bij Russian Navy Suede veel beter ging. Misschien omdat ik nu beter wist wat ik kon verwachten, of de formule is ietsje anders. Zolang je een goede basecoat gebruikt blijft hij goed zitten. Anders is de kans groot dat hij na een dag al helemaal afgebladderd is. Ook moet je opletten met het gebruiken van hand- of nagelriemcrème en oliën, want die maken je Suede-finish weer glanzend. Even je handen wassen en hij is weer mat. Ook deze is met een glanzende topcoat heel erg mooi!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Noortje zegt:

    Waar heb je dit lakje gekocht, en hoe duur was deze? 🙂

    1. Ik kocht hem bij Transdesign.com voor $5.00, maar daar komen nog wel verzendkosten bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.