Nagellak

NOTD: Rudolph The Red-Nosed Reindeer!

Ik ben altijd zo dol op kerst! Heerlijk, al die gezelligheid. Ook heb ik natuurlijk alweer een tijdje m’n mini-kerstboom staan en grijp ik elke gelegenheid aan om flink met glitter uit te pakken. Daarnaast is kerst ook een geweldig moment om eens flink los te gaan met je nagels. Ik heb er nu helaas ontzettend weinig tijd voor (tentamens…), maar ik had al tijden zin om een leuk rendiertje op mijn nagels te doen. Ik ben naast groot hondenfan ook een groot liefhebber van rendieren! Wat een geweldige beesten zijn dat toch…

Ik zou natuurlijk kunnen zeggen dat dit lieve beestje geheel mijn eigen idee was, maar dat is niet zo. Ik kwam deze geweldige nailart tegen bij Simply Rins, een blog bomvol superleuke ideeën. Zie hier de tutorial! Het is echt al heel lang geleden dat ik mijn nailart-spulletjes weer eens uit de kast heb gehaald, dus ik geef eerlijk toe dat Rudolph niet moeders mooiste is, maar hij is best lief toch?

Als basiskleur gebruikte ik Essie Playa del Platinum en daaroverheen bracht ik Make Up Studio G1 aan, een bijzondere glitterlak met zilveren en gouden bar glitters. Voor Rudolph’s hoofd gebruikte ik Catrice Lost in Mud en zijn gewei maakte ik met een donkerbruin glitterlakje van MNY (een Limited Edition van een tijdje geleden, heb ‘m hier niet bij de hand!). Rudolph zou Rudolph niet zijn zonder rode neus en daar gebruikte ik Barry M Red Glitter voor. Het wit van de oogjes en het glansje op z’n snuit maakte ik met een witte striper van Essence en het zwart van zijn pupillen komt van Essence My Sparkling Acrobat. Om alles te maken gebruikte ik een paar nailart-kwastjes die ik een tijdje geleden bij Kiko in Duitsland kocht. Op eBay zijn ook talloze setjes met kwasten te vinden!

Het is op dit moment wat lastig, maar ik ga echt proberen om voor de feestdagen nog een paar leuke kerst-items voorbij te laten komen. Stay tuned!

Dit vind je misschien ook leuk...

30 reacties

 1. Haha how cuuuute! Super leuk gedaan joh! 🙂

 2. anoniem zegt:

  aah zo leuk =)
  die basiskleur is echt mooi =)

 3. Leuk! Die glitters zijn ook erg mooi;)

 4. Zo leuk gedaan! 🙂

 5. Wat leuk gedaan!

 6. Dit vind ik wel heel grappig, ik heb vanmorgen ècht BIJNA exact dezelfde nailart geplaatst… Alleen dan met witte glitters ipv streepjes 😉 Ik loop nu ook met een Rudolph op mijn ringvinger hihi..

  1. Zeker toevallig! Ik had het echt niet bij jou gezien, mijn inspiratie kwam van Simply Rins. En die van jou waarschijnlijk ook 😉

   1. Ik geloof het wel 🙂 Erg grappig!!

 7. Oh wat schattig ^^ Erg leuk gemaakt:D

 8. omg; soooo cute ;D

 9. lisae zegt:

  Die is leuk! 🙂
  Ik ga je voorbeeld volgen! 😀

 10. Dat is echt té cute !

 11. Ik zag hem al op twitter verschijnen. Heel leuk gedaan! 🙂

 12. Leuk! Ik zag hem ook al bij Ilja, ik was meteen enthousaist 😀

 13. oeh leuk een nailart! mooi gemaakt 🙂
  ik heb vrijdag toevallig ook zoiets gemaakt, ik heb er een linkje bij gedaan! (als dat mag)

  https://p.twimg.com/Ag0ZCmyCQAEcZdQ.jpg:large

  xx

 14. Oeee echt super leuk gedaan zeg!! erg tof!!

 15. Super leuk gedaan!

 16. Haha, precies hetzelfde desing is ook online gezet bij Cutepolish (een kanaal op youtube!) Kijk maar even!

 17. ziet er echt heel erg schattig uit!

 18. Zo ontzettend cute! Ik wil dat oook, lovely <3

 19. Cindy zegt:

  Wat is rudolph toch een cutie!

 20. Superleuk gedaan!!

 21. Wat leuk! Ik heb nu ook Rudolf op mn nagels!

 22. Nicole zegt:

  Ik vind hem juist super goed gelukt! Wat is hij cute!

 23. Nathalie zegt:

  aaaah wat een schattige nail art! I would wear it 😀

 24. Superleuk gedaan! Normaalgezien heb ik weinig met nailarts maar deze is echt heel leuk! Vind het vooral leuk dat je maar 1 nagel in Rudolf hebt gelakt en dat je de rest subtiel houdt!

  ———-
  http://lafillesblog.blogspot.com

 25. Echt TE lief!!!
  Nu wou ik dat ik super goed was met nailart, want dit wil ik ook wel met kerst!

 26. Superleuk design, ZO lief!

 27. Super schattige nailart 😀

 28. Karen zegt:

  Hee, Superleuke site (: Ik volg je al een hele tijd maar heb nog nooit echt gereageerd. Je liefde voor gouden lakken snap ik helemaal, bij de h&m hebben ze ook een hele mooie met de naam wawawoom die dekt in één laag en glanst supermooi! Deze combinatie is ook leuk, vooral dat rendiertje, superschattig! Vooral zo door gaan zou ik zeggen 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.