Nagellak

Orly Matte Vinyl Konad

Matte Vinyl Konad
Matte Vinyl Konad

Na de nogal donkere NOTD van gisteren heb ik er een (uiteraard) weer een Konad-design overheen gestempeld! Ik had al eerder combinaties van Orly Matte Vinyl en China Glaze Millennium gezien, en dat zag er erg gaaf uit.

Ik ben echt heel erg happy met deze look! De donkere lak komt nu zo veel beter uit. Het gothic-achtige is er vanaf, en hij is meteen een stuk meer fashionable. Het patroontje komt van de Konad Imageplate M65 en het heb gestempeld met China Glaze Millennium. Ik merk wel dat als ik met de China Glaze Khrome-collectie stempel, dat het gestempelde design minder goed pakt dan bij Konad-lakjes. Hij blijft er als het ware op liggen. Daarom moet je er altijd een topcoat overheen gebruiken. Bij matte nagellak is dat een beetje lastig, dus ik heb er Essie Matte About You overheen gedaan! Ik had eigenlijk verwacht dat het zilver ook minder duidelijk zou zijn, maar de topcoat had daar gelukkig nauwelijks effect op. Het design blijft nu prima zitten en je matte lak is nog steeds mat!

P.S. Mijn middelvinger is een beetje mislukt! Met Millennium moet je echt supersnel zijn, anders is hij droog. Dat overkwam mij dus, en zat ik met een kaal stukje opgescheept šŸ˜‰

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Wauw, supermooi!

  2. Prachtig!! Zo vind ik matte dus wel leuk, zie dit nu eigenlijk ook pas voor het eerst; konad + matte.

    Dankjewel.

    Mirjam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.