Make-up

Preview: MAC Wonder Woman-collectie

Inmiddels is er meer informatie beschikbaar over de producten die we kunnen gaan verwachten! De volledige Colour Story is te vinden in dit artikel van Debbie op Lushious Beauty!

Zoals jullie weten ben ik dol op de tijdelijke collecties van MAC en ik kijk dan ook altijd reikhalzend uit naar de collecties die we kunnen verwachten. Voor de aankomende lente heeft MAC voor ons een collectie in petto die volledig geïnspireerd is door Wonder Woman. MAC houdt helaas de kaken stijf op elkaar waardoor wij werkelijk geen idee hebben wanneer we deze collectie kunnen verwachten of welke producten er deel uit van zullen maken. Door deze geheimzinnigheid is er een enorme buzz op het internet ontstaan, want MAC-fans smachten naar meer informatie!

Gelukkig duiken hier en daar wat producten op waardoor we langzaam een beeld krijgen van deze collectie. Deze kruimels aan film- en fotomateriaal zijn helaas behoorlijk verspreid over het web, waardoor er nog steeds veel onduidelijkheid heerst. Om een beetje orde te scheppen zet ik in dit artikel alles wat ik op dit moment kan vinden over de Wonder Woman-collectie bij elkaar.

 

Op de volgende foto, afkomstig van Princesse Beudy, kunnen we het Lady’s Justice-palette nog beter zien:

Lady’s Justice | Insurmountable | Deep Truth | Bold Babe

Een ander bijzonder product dat ik tegen kwam op Specktra is de drie-kleurige Mineralize Skinfinish in de kleur Power Pink. Ik weet nog niet zeker of dit product definitief een deel uit zal maken van de collectie, want het schijnt dat sommige producten veranderd zijn:


Ook zal er een kwastenset uitkomen met SE-versies (speciale uitvoeringen) van de kwasten #213, #224 en #209 in een speciale Wonder Woman-etui. Deze foto’s zijn afkomstig van Doitwithcharm:

Een aantal tijdschriften geven ons ook een kijkje in de Wonder Woman-collectie door al enkele producten te publiceren. In Britse Vogue was een rode lipstick te zien en in het blad Seventeen dook één van de oogschaduw-palettes op in de kleur Defiant:

Er zal naast de twee oogschaduwpalette’s die al bekend zijn nog een derde palette uitkomen in de kleur Valiant. Ook worden er mogelijk nagellakken, pigments, glitters en gekleurde mascara’s verwacht.

De meeste producten zullen een speciale verpakking krijgen. Deze verpakkingen zijn felgekleurd en zullen niet iedereen aanspreken, aangezien ze een beetje kinderlijk over komen. Toch zorgen juist deze verpakkingen ervoor dat de producten erg gewild zijn, dus we kunnen er nu alvast vanuit gaan dat ze als warme broodjes over de toonbank zullen gaan.

Volgens Debbie van Lushious Beauty is het mogelijk dat we deze collectie in maart/april kunnen verwachten, maar ook die informatie is absoluut niet zeker. Hoe dan ook, het blijft vreemd dat MAC nog steeds geen officiële informatie heeft uitgegeven over deze collectie, aangezien het daar toch echt wel tijd voor begint te worden. Totdat MAC eindelijk meer details vrij geeft zullen we het met deze informatie moeten stellen.

Om eerlijk te zijn ben ik nog niet helemaal onder de indruk van de producten zelf, maar de verpakkingen zie ik helemaal zitten. Niet per sé omdat ze zo mooi zijn, maar vooral omdat ik ze ontzettend retro vind. Dat is nog eens wat anders dat de strakke zwarte MAC-stijl! Ik ben benieuwd naar de rest van de producten, maar ik ga er vanuit dat er zeker iets voor mij tussen zal zitten.

Wat is jouw eerste indruk van de MAC Wonder Woman-collectie?

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. Ik vind het tot nu toe nog niet zo bijzonder, maar misschien komt dat nog! 🙂

 2. Ik zag op twitter meiden zeiden dat All Glam voornamelijk foto´s steelt van anderen en daarna haar eigen naam erop zet.

  Maar los daarvan, heel erg bedankt voor het bij elkaar zetten van al deze info. Vind het wel jammer van MAC dat ze de producten als speelgoed hebben gemaakt, alsof strips alleen voor kinderen zijn.. Ik associeer strips helemaal niet kinderen, misschien dat ik daarom zo denk.

  Wilt natuurlijk niet zeggen dat ik die grote verpakkingen niet leuk vind! Enig zelfs! Waarschijnlijk zullen we ook meer voor moeten betalen vanwege meer inhoud. Die MSF wil ik best wel hebben!

  1. Bedankt voor de tip! Ik zal morgenochtend meteen de echte bronnen uitzoeken en de rechtmatige eigenaressen credit geven voor hun foto's, want dat verdienen ze!

  2. oh hier ben ik het helemaal mee eens! Inderdaad jammer dat ze doen alsof strips alleen voor kinderen zijn!

   De eerste keer dat ik het zag was ik niet zo dol op die verpakkingen.. te kinderachtig en ziet er cheap uit.. maar weet niet.. ik wen er soort van aan. Toch weet ik niet of dit de limited edition voor mij gaat worden, juist omdat ik dol ben op cute verpakkingen 🙂

 3. nah het lijkt wel alsof ze geen goede inspiratiebronnen hebben om mooie en interessante LE uit te brengen. Is mijn persoonlijke mening, ik kan goed begrijpen dat er sommigen zijn die deze collectie wel tof vinden 🙂

 4. Aparte collectie! Lekker vrolijk! xx

 5. Oh wat een geweldige verpakking! Lekker retro.. daar word ik blij van!

 6. Hmm, ik vind het zelf niet echt een geweldige collectie, maar dat kan natuurlijk aan mij liggen

 7. Mwah, ben niet laaiend enthousiast!

 8. Ik vind dat de verpakking echt cheap oogt… het lijkt eerder kindermake-up, en ik vind het daarom niet echt geslaagd. Het doosje van de MSF ziet er we mooi uit, omdat de kleuren niet zo schreeuwerig zijn. Je moet er van houden hé 🙂

 9. Margaux De Ridder zegt:

  Ik vind de verpakking 3 keer niks!

 10. Ik vind het geniaal. Echt iets wat ik mooi vind, vooral die hele grote producten, die vind ik echt fantastisch! 😀 Ik zie het echt voor mij, zo'n giga lipgloss uit je make up tasje halen haha hilarisch. Jup, me likes! Retro = hot 🙂

 11. Teddy zegt:

  Hmmm vind de verpakking wel hilarisch en de MSF ziet er goed uit!

 12. Super leuk!!! Weer eens wat anders 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.